推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[原創] 常平遊記

常平遊記

上星期去了常平幾天, 去了1/2島, 同五月瓜.
五月瓜比上次去好了些, 真係要平日去, 否則多人到行唔到花街. 但平均質素都係普通

1/2島維持一貫水準, 食左件未正式上牌的, 唔錯, 件架生仲好好...呵呵.

引用:
原帖由 alb 於 2009-8-14 08:02 發表 上星期去了常平幾天, 去了1/2島, 同五月瓜.五月瓜比上次去好了些, 真係要平日去, 否則多人到行唔到花街. 但平均質素都係普通1/2島維持一貫水準, 食左件未正式上牌的, 唔錯, 件架生仲好好...呵呵.
hi, long time no see.

good to hear you ate some good stuff..

引用:
原帖由 alb 於 2009-8-14 08:02 發表
五月瓜比上次去好了些, 真係要平日去, 否則多人到行唔到花街. 但平均質素都係普通

1/2島維持一貫水準, 食左件未正式上牌的, 唔錯, 件架生仲好好...呵呵.
亞伯師兄。。你去左幾日CP。。應該唔祗去左兩間!

好快D從實招來喎。。。仲去左邊度偷食?

我都想去常平
原來五月瓜有開!  多謝ching報告!
Zheat

引用:
原帖由 alb 於 2009-8-14 08:02 發表

1/2岛就真系能保持不过不失。。我系呢度都食左好多好野。。。

回復 5# 的帖子

我件伯爵夫人都唔錯嫁!

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-8-14 12:20 發表
我件伯爵夫人都唔錯嫁!
你發掘下。。。應該仲有其他好野食。。。。。

回復 7# 的帖子

雖然係,但好難找到唔食煙的囡囡!

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-8-14 12:20 發表
我件伯爵夫人都唔錯嫁!
我直到流口水添啦。。。好野你又吾要。。。

引用:
原帖由 denny2000 於 2009-8-14 00:55 發表

hi, long time no see.

good to hear you ate some good stuff..
yes, long time not see.  I will go 1/2 島today ar...haha

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-8-14 02:51 發表

亞伯師兄。。你去左幾日CP。。應該唔祗去左兩間!

好快D從實招來喎。。。仲去左邊度偷食?
係去得兩間, 不過各兩晚之嘛...呵呵.
閒日真係多D女女揀....

thanks for the report
will visit

謝謝師兄報告!!
想問下5月瓜係K場定係SN?

引用:
原帖由 ding 於 2009-8-16 10:17 發表
謝謝師兄報告!!
想問下5月瓜係K場定係SN?
我去左K場.
至於有無SN, 我唔知呀.....

good ar, thank you.

回復 8# 的帖子

This is my major concern too.

Next Tuesday, I am planning to go to CP with friends.  Not yet decide where to go, May Flower or Pennisula?  May Flower has over 500 girls.  The chance should be better although most of the girls are average or below average as per other brothers' comment.  Pennisula has 2-5-8 and 3-6-9.  Definitely the quality of 3-6-9 should be good.  Otherwise, nobody will go for that, right?   Very difficult decision.....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。