推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] 探訪新開安老院

探訪新開安老院

去左福田口岸"新安老院"視察 喱間"新福頭安老院" 仲方便過舊果間 出左關對面就係KFC隔籬

上到休息室  得果20個座位  逼逼夾 不過又有成十幾個客  在按腳或休息

更衣室同個沖涼房嘅間格   完全和舊鴻怡城一模一樣 locke50 沖身間得四個  裝修兩個字形容晒"簡陋"

房間一樣都係果兩個字"簡陋" 門上面重有高清大玻璃

今日做日式推油 囡囡入房  賣相唔錯 25歲  但皮膚黑黝左D 33B 25 34 68/100 最頂癮係 有D似我一個女同事 一開波  囡囡就擒上我背上  用妹妹磨我蘿柚 推油技術就一般63/100 但推蘿柚反而有D料到 下下袋口位 菊花搔癢都幾爽吓 轉身囡囡不斷主攻 成日埋門撞柱

囡囡開口問我打唔打 我話嚴打喎 囡囡話「唔打 我地邊有飯開  嚴打都要打架喇」 我己被囡囡撩到火紅火綠 死就死喇 叫囡囡坐埋嚟  上下其手  三分鐘内搞掂 全程只做左90分鐘 出左立即撤離現場

消費共日式78元  120分鐘+100元機票+5locker=183

相關搜索目錄: 裝修 機票
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009-8-16 22:43 發表
去左福田口岸"新安老院"視察 喱間"新福頭安老院" 仲方便過舊果間 出左關對面就係 在KFC隔籬

上到休息室  得果20個座位  逼逼夾 不過又有成十幾個客  在按腳或休息

更衣室 ...
象師兄又食到好野!
今次圖文並茂,非常精彩!

哈哈,大象兄都去咗新福頭,加埋呢間,暫時一條街有三間,舊慨就拆唔駛提,係地產隔離個間重平,中式"58元"都可以起機,不過冇得沖涼。

RE:[...最頂癮係 有D似我一個女同事]

象兄,這句最抵死!

THANKS!

多謝大象C-hing報告.好近喎.唔算貴.不過高清玻璃就無咁方便.一試無坊.

我都試過在中山穩個 \ 骨囡3次
因為似我個女同事

趙海珠珠海嘆海珠啤
骨賤總種賤正賤種人

希望各版友在玩得開心之餘可以對台灣風災受難者的同時慷慨施予:

附上是 Kmy 和幾個版友 7-siu, Dr.Tea & Haidada 上星期六聚會捐款的回條
閣下可按回條上的賬戶(台灣賑濟災民專戶)存款。

另在慈善版上有專題,謝謝。

福有攸歸。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009/8/16 22:43 發表
去左福田口岸"新安老院"視察 喱間"新福頭安老院" 仲方便過舊果間 出左關對面就係 在KFC隔籬

更衣室 ...
咁快叫人安老院 ,一陣人地未滿月就執笠!

引用:
原帖由 icanfly2 於 2009/8/17 10:33 發表
因為似我個女同事
無人會搵似女友或似老婆啩
似同事、朋友,最好似明星添,可以得到想得到又得唔到既保賞。

大象~好耐無見呀~
估唔到你又開多間安老院呀
果度中式雙鐘有冇大堂送ga
同舊安老院比邊度好d呀
休閒是對生命的一種反思及再恢復

吖!打风期真係无啖好食。

引用:
原帖由 快仔王 於 2009-8-18 15:52 發表
大象~好耐無見呀~
估唔到你又開多間安老院呀
果度中式雙鐘有冇大堂送ga
同舊安老院比邊度好d呀
快仔兄 真係好好好耐無見喇
無見咁耐 一定要同你傾吓先
最近有乜新搞作呀  師兄   
係咪搬左去  方向村或者關口村住喱 搞嘢搞到  上綱都唔得閒係咪呢
新安老院我無份架 師兄 果間新開張 都好似無洗腳送喎
新舊兩間比較 我鐘意舊果間 因為房無咁光 玻璃無咁高清 方便D囉
來自狗扮人的地方

thank you. C hing.

Excellent wordings and decription

哈哈,大象,都好耐無見啦.
多謝你又發掘倒d又平又方便既升空地.

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009-8-18 19:07 發表

係咪搬左去 ...
近排我地盤風聲紙「學」淚
我緊係要出面坐陣先得啦

果度玩高清又真係爭d ge~
小象俾人睇得甘清楚又幾尷尬ge
休閒是對生命的一種反思及再恢復

quote]原帖由 bambooman 於 2009-8-16 23:09 發表
象師兄又食到好野!
今次圖文並茂,非常精彩! [/quote]
竹人兄  好普通料乍   Ca Cp果D女比 差成条街
引用:
原帖由 mmm2005 於 2009-8-16 23:26 發表
哈哈,大象兄都去咗新福頭,加埋呢間,暫時一條街有三間,舊慨就拆唔駛提,係地產隔離個間重平,中式"58元"都可以起機,不過冇得沖涼。
新福頭中式都係58 我諗都會有機起 仲有涼冲喎 下次試吓中式先
引用:
原帖由 SuckToe 於 2009-8-17 05:30 發表
RE:[...最頂癮係 有D似我一個女同事]

象兄,這句最抵死!

THANKS!   
一邊起  一邊望住囡囡 幻想係女同事……. 爽呀
引用:
原帖由 fairview1988 於 2009-8-17 10:13 發表
多謝大象C-hing報告.好近喎.唔算貴.不過高清玻璃就無咁方便.一試無坊.
引用:
原帖由 快仔王 於 2009-8-20 13:31 發表

近排我地盤風聲紙「學」淚
我緊係要出面坐陣先得啦

果度玩高清又真係爭d ge~
小象俾人睇得甘清楚又幾尷尬ge

高清玻璃 重要大光燈AV都夠光猛  清楚 有壓力架 師兄
引用:
原帖由 tt234 於 2009-8-20 12:17 發表
哈哈,大象,都好耐無見啦.
多謝你又發掘倒d又平又方便既升空地.
tt234師兄 又見面喇 有無好嘢醒比小象呀 發掘唔敢講  試吓有乜好嘢啫
引用:
原帖由 icanfly2 於 2009-8-17 10:33 發表
因為似我個女同事
係咪有D好親切嘅感覺呢
來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009-8-18 11:07 發表

係咪搬左去 ...
kkbbq ching,

Actually where is 舊果間 ?

I have read u guys post about 'home for elderly' for more than 6 months but still have no idea about where it is.

Can u be so kind to reply me or PM me?

Many thanks

圖文並茂,非常精彩!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。