推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] 福田口岸 黄成休閒中心

福田口岸 黄成休閒中心

骨癮突發 去左福田口岸  另一間拆樓搬遷新場 "黄成休閒中心" 此場在舊址時  未去過  因為有囡囡同我講過 果間係開大場  成日有ko探訪 重有勇士在此壯烈犧牲 小象向來聽番嚟就當秘笈 更胆小如鼠 一直未敢入去睇真D 终於黄成搬新店  我就上去探個究竟

去到門口  發覺好似地盆咁 由其事等"車立"果陣 真係想帶番頂安全帽 着番對工業安全鞋

一入門口  就係休息室 幾寬敞  藍色大休息椅  有舒適感覺

更衣室  大過新福頭安老院少少 又係50Locker  四格沖涼間   又係果兩個字"簡陋"

房間好過新福頭安老院少少 但都係果兩個字"簡陋"…….真係咁吖嘛 我又唔識其他形容詞

囡囡入房鄉下妹一個 長相58/100  身材偏肥33C 30 35 個籮好圓 好結實65/100 一開始囡囡就話自己剛入行 今天係第一日開工  我仲係佢第一個客人 小佢老味 仲浮誇作大過我 仆街喇  遇到咁强對手添

我今次做中式65120分鐘 按背時 例牌食着 波餅 西餅嚟按 一轉身囡囡就問我  轉法式好嗎 98蚊加100蚊有機餐食 仲話今日佢自己第一日開工 比個意頭佢 妳老味 第一日開工  第一個客人會咁狂放 真係當我傻仔 我唔會就咁比妳騙色嘅

我好堅決咁同佢講 我怕嚴打  我唔會起機 不過互摷無問題 我無比多D小費 囡囡聽後亦無黑面 咁樣互摷左四十五分鐘 上下也可其手 但西隧禁止立入

埋單65蚊雙鐘 + 60蚊小費 + 5 locker = 130大元
來自狗扮人的地方

嘩, 大象兄摷左四十五分鐘及上下也可其手,  130大元低玩.  我同你都係同路人, 好多時過吓手隱就算啦.
Thank you for your report.

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009-8-23 09:04 發表
骨癮突發 去左福田口岸  另一間拆樓搬遷新場 "黄成休閒中心" 此場在舊址時  未去過  因為有囡囡同我講過 果間係開大場  成日有ko探訪 重有勇士在此壯烈犧牲 小象向來聽番&# ...
象師兄呢排轉戰福田口岸那邊喎!?
CP那邊玩厭了?

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009-8-23 01:04 發表
骨癮突發 去左福田口岸  另一間拆樓搬遷新場 "黄成休閒中心" 此場在舊址時  未去過  因為有囡囡同我講過 果間係開大場  成日有ko探訪 重有勇士在此壯烈犧牲 小象向來聽番&# ...
想當年舊店如果轉做法式係上vip房, 價錢分三級, 手推100, 波推150, 全套350. (另加房費88)出事後就取消咗全套, 當時個經理(即係而家呢個)重要入咗渡假村半年.

回復 1# 的帖子

支持大象兄所作所為,咁嘅場合都係過吓手引算數!

引用:
原帖由 wawawawawy 於 2009-8-23 10:13 發表
嘩, 大象兄摷左四十五分鐘及上下也可其手,  130大元低玩.  我同你都係同路人, 好多時過吓手隱就算啦.
Thank you for your report.
喱間黃成囡囡話 要轉法式98120分鐘  再加100%小費  先可以起機 區内中式58蚊  都可起機喇 咁我咪齋摷囉 學師兄話齋  過吓手癮都OK
引用:
原帖由 bambooman 於 2009-8-23 10:27 發表
象師兄呢排轉戰福田口岸那邊喎!?
CP那邊玩厭了?
出嚟玩度度玩吓咁喇 何況次次CP真係悶架 福田  我又方便又就腳嘛
引用:
原帖由 eddiech 於 2009-8-23 11:18 發表
想當年舊店如果轉做法式係上vip房, 價錢分三級, 手推100, 波推150, 全套350. (另加房費88)出事後就取消咗全套, 當時個經理(即係而家呢個)重要入咗渡假村半年.
原來舊鋪真係瀨過咁大鑊嘢 喱間黃成都係少D去 多謝師兄提示
引用:
原帖由 longsomeone 於 2009-8-23 17:21 發表
支持大象兄所作所為,咁嘅場合都係過吓手引算數!
其實 如果要揀一樣嚟玩 出嘢 或者 摷嘢 65%我選後者
來自狗扮人的地方

睇嚟大象C-Hing都唔主將我哋去喎.

齋摷吾出嘢好難頂!大象ching真忍得。
過去既事就係過咗去既事;現在既事就係去做愛做既事。

引用:
原帖由 retire07 於 2009-8-24 11:57 發表
Retire07兄, 你唔知啦, 就好似我咁, 已一把年紀, 邊度有咁多嘢出呀.

點解成日都遇到第一xx既技師
我都遇過:
1. 第一日番工
2. 做第一個客
3. M假後第一個客(三次)

very nice!!

引用:
原帖由 fairview1988 於 2009-8-24 09:29 發表
睇嚟大象C-Hing都唔主將我哋去喎.
75%係咁意思喇
引用:
原帖由 retire07 於 2009-8-24 11:57 發表
囡囡長相都係一個因素
引用:
原帖由 wawawawawy 於 2009-8-24 17:38 發表
Retire07兄, 你唔知啦, 就好似我咁, 已一把年紀, 邊度有咁多嘢出呀.
喱個都係其中一個 "應慳就要慳" 嘅理由
來自狗扮人的地方

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。