推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[原創] 日行一善

日行一善

上兩星期  收到D不利嘅嚴打料 原本己通知D老友取消行動 但係班鹹虫  色膽包天 竟然在星期五話  點都要出發 遠征CP 成班鹹虫仲一定要玩開大 錢唔係問題xx帝王式  包口出一次 洞出一次  368 佢地覺得好抵 我地一行五人叫部長帶囡囡嚟揀

第一Round     帶四個 但帝王式得三個 一個70/100 兩個out 一個係天王式  幾正  有80/100

第二Round     帶六個 全部天王式   一半可以記起no 班鹹虫仲話  要睇多轉 成班鹹虫好撚似揀老婆咁 難得個部長又同佢地癲

第三  Round        帶八個  哈哈 今次重唔嚇到你班鹹虫  唔敢再玩嘢   第三轉全部out  终於揀番第一、二轉果D

果四條鹹虫朋友  做左D乜    收費每人唔同

一個帝王式 包出兩次 368
一個天王式 128加左個鐘64100蚊開大 = 292   
一個天王式 128100蚊開大 =228
一個天王式 128加200蚊開大=328   佢個囡囡  係我地五個中 最正 最索

至於我  都在第二Round揀到個75/100嘅囡囡 囡囡一入房  就千多萬謝我揀佢 囡囡話自己新做 第三日開工  有乜唔好  叫我唔好見怪

沖完涼  囡囡同我按按吓背  突然彈起 「哎吔  我唔記得左跳舞你睇呀」我話算喇   囡囡又猛咁對不起 按左半個鐘  我就除晒囡囡身上D多餘嘢 點知佢真係好似"嗱手唔成勢" 咁完全無D專業技巧

我用盡渾身解數 也未能引領到入高峰她自知有問題 囡囡叫我原諒佢 她說:「因鄉間屋舊倒塌   重建房子  借左錢要還  才投身下海」 她說幹這種工作  真的還是不大習慣…. 邊說邊己抽泣 我攬住她說:「每人都有她的故事  命運 不會永遠倒霉的 囡囡更放聲啕哭 半分鐘才停止

咁今日乜mood都無喇 咁我又再開解囡囡一番 沖完涼比左150蚊囡囡埋單 咪當日行一善囉

相關搜索目錄: 跳舞
來自狗扮人的地方

support brother , life have lots of up and downs !

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009-8-24 22:22 發表
上兩星期  收到D不利嘅嚴打料 原本己通知D老友取消行動 但係班鹹虫  色膽包天 竟然在星期五話  點都要出發 遠征CP 成班鹹虫仲一定要玩開大 錢唔係問題 金xx帝王式  包口出一次 ...
師兄,結果咩野都無搞過?

The show must be gone on ...

回復 1# 的帖子

不論真假都好,每個人背後總有自己嘅故事!

精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 def_lo 於 2009-8-25 08:36 發表 不論真假都好,每日背後總有自己嘅故事!
yes, whether it is a true story or not.. and we should not be bothered too much...  Be a good listener...

In fact, you do not need to get upset after the girl cried. It is the best moment to move further...

支持大象日行一善報告~~

大象哥哥

你係吾係童子軍跳彈床 是9彈彈

趙海珠珠海嘆海珠啤
骨賤總種賤正賤種人

大象ching勇者無懼,不怕嚴打,勁!
過去既事就係過咗去既事;現在既事就係去做愛做既事。

预计...金金地,唔使2009年年尾,应该会比语多多抢走大部份生意。
行既政策同收费好相似,但系人地由长A果边过泥,有管理根基。沐足2粒钟已经有金金地既加2粒..3粒既服务 (金金地改制,迫GC要客加3粒钟先唔使再输牌)。而全套帝王式...金金地基本上系全猪宴啦,点同人地fight,除左地利之外!

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009-8-24 14:22 發表
上兩星期  收到D不利嘅嚴打料 原本己通知D老友取消行動 但係班鹹虫  色膽包天 竟然在星期五話  點都要出發 遠征CP 成班鹹虫仲一定要玩開大 錢唔係問題 金xx帝王式  包口出一次 ...
c兄, 重以為你終於忍唔住要開番次大.

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-8-24 22:35 發表
師兄,結果咩野都無搞過?
無啊150蚊睇全相 加摷吓咁喇
引用:
原帖由 def_lo 於 2009-8-25 08:36 發表
不論真假都好,每個人背後總有自己嘅故事!
真或假的故事 要靠自己嘅智慧判斷喇 睇吓邊個高手D啦
引用:
原帖由 icanfly2 於 2009-8-25 11:21 發表
大象哥哥
你係吾係童子軍跳彈床 是9彈彈
出嚟玩 小象從不認真 scout彈彈 咪算囉
引用:
原帖由 retire07 於 2009-8-25 11:52 發表
大象ching勇者無懼,不怕嚴打,勁!
乜唔驚呀 比人夾硬捉去乍
引用:
原帖由 New-oldman 於 2009-8-25 15:35 發表
预计...金金地,唔使2009年年尾,应该会比语多多抢走大部份生意。
行既政策同收费好相似,但系人地由长A果边过泥,有管理根基。沐足2粒钟 ...
望都係咁望 金金有强勁對手喇 依家比金金玩晒 損失梗係我地消費者 咪等佢兩間嘢  鬥平鬥靚 鬥到七彩囉

等無咁大風 我一定去乳多多幫襯吓 乳多多爭氣D 努力D 砌低金金 我又可以多個落腳地 lu
來自狗扮人的地方

不管她背後有沒有故事,如果願意用心服務,認真就好,我都不會計較的

相關搜索目錄: 會計

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009/8/25 18:39 發表

無啊 用150蚊睇全相 加摷吓咁喇

出嚟玩 小象從不認真 sc ...

望都係咁望 金金有强勁對手喇 依家比金金玩晒 損失梗係我地消費者 咪等佢兩間嘢  鬥平鬥靚 鬥到七彩囉

等無咁大風 我一定去乳多多幫襯吓 乳多多爭氣D 努力D 砌低金金 我又可以多個落腳地 lu
離開SZ既話,你好似只識去車站一百步內既場咋喎
乳多多好遠架(對你喱講)!

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009-8-25 18:39 發表

無啊 用150蚊睇全相 加摷吓咁喇

出嚟玩 小象從不認真 sc ...
師兄善有善報, 下次一定有好野食

是真是假都无问题啦,求心安

引用:
原帖由 kuman 於 2009-8-25 23:44 發表
不管她背後有沒有故事,如果願意用心服務,認真就好,我都不會計較的
引用:
原帖由 gunman_keung 於 2009-8-26 12:56 發表
師兄善有善報, 下次一定有好野食
引用:
原帖由 sc-sc 於 2009-8-26 18:39 發表
是真是假都无问题啦,求心安
師兄一句 "真假無所謂 只求安心"  可謂一語道破  我想表達的全部意思
引用:
原帖由 just4fun 於 2009-8-26 09:37 發表
離開SZ既話,你好似只識去車站一百步內既場咋喎
乳多多好遠架(對你喱講)!
我可以搭的士 重無行去金記咁遠添

相關搜索目錄: 會計
來自狗扮人的地方

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。