推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

孔融讓李。VIP讓妮

[quote]原帖由 Haidada 於 2009-8-30 16:16 發表

最好补多几次。。我最中意食猪。。。 [/quote

下次帶你去自已揀

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-8-31 00:37 發表

Mami really hard sell this MM to Bro Belated Spring and I.  But you'd know that this MM is too high for me and VIP so kind to let her seat for other brothers lor !!
原来吴想要先比人。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-8-31 10:16 發表
[quote]原帖由 Haidada 於 2009-8-30 16:16 發表

最好补多几次。。我最中意食猪。。。 [/quote
下次帶你去自已揀  
拣猪。。我惊冲动过头做出不雅动作播。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-8-30 16:15 發表

东北女女都是我首选。。够爽。。喜欢就喜欢。。。同埋中意她们鼻孔小窄。。很好看。。
係囉。。你真好彩。。。去左CP甘多次。。食到東北。。真係一隻手都數得出。。。。恨死我。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-8-31 14:03 發表

係囉。。你真好彩。。。去左CP甘多次。。食到東北。。真係一隻手都數得出。。。。恨死我。。。
真系好少有。。多谢七公萝。。吴是留比我。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-8-30 16:15 發表 东北女女都是我首选。。够爽。。喜欢就喜欢。。。同埋中意她们鼻孔小窄。。很好看。。
hmm i think you like Hubei girl wor. How come you changed your taste?

I almost read as you like tight tunnel...  haha..

引用:
原帖由 denny2000 於 2009-8-31 15:38 發表

hmm i think you like Hubei girl wor. How come you changed your taste?
I almost read as you like tight tunnel...  haha..
I like hubei most and of course I like NE la..I like girls with big body frame ma...

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-8-31 15:41 發表

I like hubei most and of course I like NE la..I like girls with big body frame ma...
大海,唔好同我爭食。你鐘意中個子。我才是東北姑爺!He He !

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-8-31 15:56 發表

大海,唔好同我爭食。你鐘意中個子。我才是東北姑爺!He He !
下次又系等你拣剩我先要萝。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-8-31 12:50 發表

原来吴想要先比人。。。
咁咪叫好淫也有好報囉
鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-8-31 15:56 發表

嘜你唔系獨愛駐馬店咋嗎
鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

any pic to see see , ching ?

回復 36# 的帖子

Mr. Tung said, I have not mention that again means gone la !!!

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-9-1 00:01 發表

Mr. Tung said, I have not mention that again means gone la !!!
That's the great QUOTATION but it should be issued by eunuch LAM exactly !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-9-1 00:34 發表

That's the great QUOTATION but it should be issued by eunuch LAM exactly !!
近來我都好似做了太監喇!

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-9-1 17:58 發表

放开怀抱。。忘记从前。。发掘新菜啦。。你看阿茶咪又遇到好野咯。。。

相關搜索目錄:

引用:

珍惜眼前人,小丹老伴隨!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-8-31 16:01 發表
哈哈! 金句

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-8-31 10:13 發表

Thank you, Kenkan & Denny.   
原來KMY 兄生日,
恭祝生日愉快, 身体健康, 美女常伴左右!

回復 44# 的帖子

他只要阿信!

引用:

係我黑住你啫.........

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-9-2 02:02 發表

係我黑住你啫.........
I don't believe in Black magic !!!

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-9-2 12:55 發表

I don't believe in Black magic !!!
唔。。你試下次你去花兒燈。。我唔去的話。。。
包你掂!!

回復 48# 的帖子

I won't feel easy if you don't go !! I am your big customer ma !!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。