推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

QT 花兒燈 K

七公過獎喇,水準一般而已。

小弟留意到大海兄成晚一眼關七,到處關顧各人情況,極盡地主之誼,好有趣既性格。

回復 26# 的帖子

所以大家可以玩在一起又高興!以前這些事是我做的,但自從四月失戀開始,我失落了!還好,有他們維持工作!

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-8-31 16:00 發表
所以大家可以玩在一起又高興!以前這些事是我做的,但自從四月失戀開始,我失落了!還好,有他們維持工作!
七公都會失戀?唔係掛…

引用:
原帖由 Mr.big 於 2009-8-31 15:47 發表
深圳會較方便,下次有機會到深圳call我喇。
好呀。。真系好少系深圳玩。。迟D揾你。。

回復 28# 的帖子

為什麼不會?只有那些從來不去玩的才不會失戀!

獵犬終需山上喪,將軍難免陣中忘!出得來行,預佐要還!

小弟留意到大海兄成晚一眼關七,到處關顧各人情况...

係咪周圍抽水呀?

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 Mr.big 於 2009-8-31 15:57 發表

小弟留意到大海兄成晚一眼關七,到處關顧各人情況,極盡地主之誼,好有趣既性格。
大力兄歌喉了得不特只。。仲记得晒D歌词。。吴似我地看住萤幕都唱甩嘴。。
以前系七公关顾打点。。而家就我地都做下呢D野啦。。都系要各兄弟玩得开心者。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-8-31 16:13 發表
小弟留意到大海兄成晚一眼關七,到處關顧各人情况...

係咪周圍抽水呀?
呢度系斯文场。。我成晚忍住无抽水呀。。。

引用:
原帖由 Mr.big 於 2009-8-31 15:57 發表

唔係過獎。。。你唱周杰倫。。真係好。。。。

果日又多野要搞。。心又忙諗野。。所以都未同你飲過。。希望下次有機會再聚下

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-8-31 16:21 發表

呢度系斯文场。。我成玩忍住无抽水呀。。。
但佢地D工衣。。係斯文場都算露喎!!

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-8-31 17:22 發表
但佢地D工衣。。係斯文場都算露喎!!
我中意露腰 果种。。猪腩肉无得收埋。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-8-31 17:32 發表

我中意露腰 果种。。猪腩肉无得收埋。。。
我都係甘話。。。睇到腰細。。。
同背後白滑。。。觀感唔錯。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-8-31 17:34 發表

我都係甘話。。。睇到腰細。。。同背後白滑。。。觀感唔錯。。。
Bro simonkok, go there again lor !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-8-31 16:09 發表

你都出來行了廿幾年啦,四月才還,咁是否算遲呢
鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2009-8-31 19:56 發表

你都出來行了廿幾年啦,四月才還,咁是否算遲呢  
有麦所谓还吾还呀。。缘份来了咪一齐咯。。缘尽了咪分咯。。。

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-8-31 10:58 發表

Bro simonkok, go there again lor !!

茶兄好似好鐘意呢到咁

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-8-31 02:02 發表

是客房ぉ蛂C。K是开的。。
下鱈糮房N修好。。K也N有优惠活V。。

9月份開始好似有d暗湧

佢點解唔9月先開始裝修

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 chun2000 於 2009-8-31 23:03 發表

9月份開始好似有d暗湧

佢點解唔9月先開始裝修
严打年年有。。K都系要照开。。我们都系要去玩。。。

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-8-31 15:15 發表

严打年年有。。K都系要照开。。我们都系要去玩。。。

這點我都明
但今年比往年好像少少唔同
連sn都唔穩陣咁

謝謝報告

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-8-31 01:09 AM 發表

7公...還係要還..不過...要臨老先還,就唔好啦...

引用:
原帖由 chun2000 於 2009-8-31 08:19 AM 發表

這點我都明
但今年比往年好像少少唔同
連sn都唔穩陣咁
有咩唔同..年年難過年年過...几嚴打最係甘玩,

无得玩就果頭近啦!!!

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-9-1 07:02 發表

7公...還係要還..不過...要臨老先還,就唔好啦...
佢塭個 excuse 借酒消愁

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-9-1 07:10 發表

有咩唔同..年年難過年年過...几嚴打最係甘玩,
无得玩就果頭近啦!!!
严打果阵仲无麦人添。。吴使争。。。

想問消費貴吾貴?.............

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。