推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

41 12
發新話題

[原創] CA 2日一夜之樂而忘返旅程..

CA 2日一夜之樂而忘返旅程..

5/9 約了老友共四人共闖CA..(已約好()ktv媽咪訂房)但三名老友要21:00才到,所以簡女重任付在小弟身上.

15:30 小弟孤身到達CA hotel…時間尚早, 即去Tin Dei 揼腳.. ,本想找美女正揼.但又未試過一點式,所以試下king style揼腳(include bm and hj) (rmb118), 入左三件,都係麻麻..(1,2 round 樣都okay..但波細),then (3,4 大件但波大).最後揀左
4 round..初時諗.算啦都係揼腳者.okay有力咪算羅..點知係假狗..diu..又冇乜揼腳.sigh.. 途中佢話雙飛好唔好 ? 佢有個青春推拿的美女介紹給我(no.她已告我 [email=xxx@),+rmb58]xxx@),+rmb58[/email],我話okay,點知美少女上左鍾,算啦下次, 之後跟住上床(king style 間房有椅有床有toilet) bm and hj..(嘴吻全身但小弟因條女質素而仲未有mood) 點知bm and bj 20mins,小弟一摸妹妹,佢好似山洪暴發..好似好耐冇做過愛咁.我即刻摭住jj 費是液體交流. 跟住佢話想同我ml..我梗係唔制啦..但佢話佢唔會收錢..剩係想同我做..sigh.是但啦..跟住帶套 ,男下女上.,我跟本冇郁過咁制, 好似被強姦咁事後完事,佢好鬼開心..又話好耐未試過咁爽. 跟住沖哂d 野落馬桶,佢話沐足部係唔攪得. 跟住出房埋單 rmb118 (90mins).去到大堂見到個靚部長問下佢(係房入面條女介紹果件青春推拿的美女no. xxx@ . 係咪真係好靚,佢話係..重俾多3 no. tim.等我試下) 這就成為我 6/9(next day)  再去的動力. 跟住搭的去()沙酒店開始我重未試過的興奮奇妙旅程…(待續)

如各c hing想知,請多多 support..

相關搜索目錄: 酒店 美少女

引用:
原帖由 ilikeblowjob 於 2009-9-7 15:59 發表
5/9 約了老友共四人共闖CA..(已約好(黑)沙ktv媽咪訂房)但三名老友要21:00才到,所以簡女重任付在小弟身上.

15:30 小弟孤身到達CA hotel…時間尚早, 即去Tin Dei 揼腳.. ,本想找美女正揼.但又未試過一 ...
想知啊!快 d 寫埋落去啊!
[img=247,181][/img]

回復 2# 的帖子

5/9?那天大海,茶仔和春天都在(黑)沙喎!你有沒有碰到三個樣衰衰(淫樣)得受囡"lum"的男人?

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 ilikeblowjob 於 2009-9-7 15:59 發表
5/9 約了老友共四人共闖CA..(已約好(黑)沙ktv媽咪訂房)但三名老友要21:00才到,所以簡女重任付在小弟身上.

15:30 小弟孤身到達CA hotel…時間尚早, 即去Tin Dei 揼腳.. ,本想找美女正揼.但又未試過一 ...
师兄食左免费餐。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-9-7 16:40 發表

师兄食左免费餐。。。
FOC...邉有甘着數啊!!

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-9-7 16:38 發表
5/9?那天大海,茶仔和春天都在(黑)沙喎!你有沒有碰到三個樣衰衰(淫樣)得受囡"lum"的男人?
多谢你推介。。。 我都系小姐房站了很久。。。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-9-7 16:48 發表
FOC...邉有甘着數啊!!
系呀。。118埋单无另外比炮金喔。。。

珍珠都冇咁堅..不過講真..小弟唔enjoy..因為條女係 少扒 and 大"份"..好似佢享受多我好多..我似一隻唔郁既 "鴨"..

回復 6# 的帖子

e ..c hing..你可能見到 我蹯....

回復 7# 的帖子

118 埋單..我俾左 20蚊佢做tips (係因為佢講左個 推拿靚No.俾我) 剩係個 no. 都知冇死錯人..因為實在太靚..不過你地唔信就算啦...

Support, support. Keep on writting brother.

引用:
原帖由 ilikeblowjob 於 2009-9-7 16:58 發表
珍珠都冇咁堅..不過講真..小弟唔enjoy..因為條女係 少扒 and 大"份"..好似佢享受多我好多..我似一隻唔郁既 "鴨"..
原来系扒。。甘应该拒比炮金你啦。。。

congraduation, thanks for sharing

引用:
原帖由 ilikeblowjob 於 2009-9-7 16:59 發表
e ..c hing..你可能見到 我蹯....
我当晚带了女。。是稍晚,成八点,才去房陪朋友选女。。应该无见到你啦。。。

繼續ca 2日一夜 (2)

18:30 黑沙酒店..外表一般..(諗住naked 可能低調)..點知原來呢度唔係naked k..但有一part 小弟覺得重好feel 過naked k..遲d 先講.(神秘黑夜disco)
入度房…okay..夠大不過我唔鐘意的梳化.好似係絲絨咁(梗係覺得污濁d)..我地原本有6人(4個香港人+2 個大陸人)但一個大陸朋友唔黎,另一個隻老虎病左不過佢都陪我揀埋女先走..因為黑沙佢比較熟.,所以我地2 人要完成揀七條女既任務 (4 個香港人包括自己,有3個要坐2條,1個坐1 條)..sigh .真係 難做..(我個friend 話星期六如果你冇熟小姐留定,一過七點一定冇啖好食)我開頭唔信,但親身經歷之後就…..
話說18:45, 我個大陸friend 叫我入去小姐房, 我一入去..嘩嘩嘩..不得了..有二百絛女係度換衫吹頭,化妝,重有d 女陸續返工…因為小弟first time 見咁既場面..係間大房入面得二個男人.我好唔好意思,出左大房後,企係門口, 同我個friend 講話不如等佢地入房先選美..點知個大陸friend 話等選美就遲啦..話都未說完.已看見幾件絕索既..咁我地行埋去問佢地no.同叫佢地去 我地間k 房等..點知佢地全部已有客留定.應該D c hing係事前已打給她們...跟住就見兩個其他師兄入左小姐房睇..嘩即刻嗱喡聲入去搶啦..都唔理得咁多.話知佢唔好意思..厚住臉皮見到樣靚大波都叫佢地入我地k 房..有d 好彩冇俾客留到同快一步搶到手..真係要搶., 因為19:00 越來越多 ching 入去揀, 其他 c hing 都行運成間房去搵..幾經辛苦搵到7件.完成任務.鬆一口氣..因為我覺得件件都幾好..(正過深圳3沙果d 好多).跟住媽咪重揀到件高質model..(3,8,11) total 8 件係房入面.不過其中一件幾寸..所以事後彈左.如果唔係小弟想一坐三條架. 我個大陸friend 因為老虎病左所以19:30 就走左.佢都算唔話得..雖然第一次見(he is my friend’s friend).但都幫我揀左兩條. 佢走後,房入面有9條女1男 (其中一個係dj 都幾索).你地梗係覺得我一定會好正啦咁多條女同我一個玩..但非也..佢地先每人一杯敬我..除左dj 外,我先飲左8 杯青島.(係要乾既)跟住我打俾我d friend..頂,仲係佐敦等緊車.跟住果2 hrs 我就要同8 條女玩..但我點坐得哂呢.其中寸果個..成日行出行入..其他女已坐在我張枱玩.剩低佢一個 人坐係第二張,又寸..終於”彈”走佢.所以最終係 7女一男一索dj 一齊玩..但其實都幾悶..我已盡能力去攪氣氛…跟住一齊玩私片,and 圍骰,唱歌, 中間都唔知飲左幾多..最後21:00好羅..我d 朋友到羅,好彩佢地係包車入黎如果唔係要22:00之後先到… 可能有d 唔熟既師兄會問,點解我地大部份要坐兩條女...我遲d 解釋(待續)

相關搜索目錄: 化妝 酒店 Disco

師兄都講得好長盡,幾好玩,又估吾到黑沙都幾貴,
一點式洗腳,囡囡靚極有限,都係玩推拿好
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

回復 16# 的帖子

我地果晚洗左 每人(rmb740 包ktv 房同過夜酒店房) 另 普通女 (2,6,8), model (3,8,11).
我自己就 (740 + 800 過夜女錢(OL feel) +270(另一條女坐枱錢+tips )因為條女真係幾cute..8成似ah sa..不過因為小弟飲左好多..要兩條女會蝕(飲咁多我冇可能一晚4Q),再加上當天早上在tin dei 1 Q..一定冇可能,寧願集中一個 OL feel 既女好過. 其實我爭掙左好耐, 魚與熊掌..sigh..

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 ilikeblowjob 於 2009-9-7 18:23 發表
我地果晚洗左 每人(rmb740 包ktv 房同過夜酒店房) 另 普通女 (2,6,8), model (3,8,11).
我自己就 (740 + 800 過夜女錢(OL feel) +270(另一條女坐枱錢+tips )因為條女真係幾cute..8成似ah sa..不過因為小弟飲左 ...
樣 8成似ah sa,咪好靚女,千祈吾好身材都似喎

相關搜索目錄: 酒店

ah sa 有 34 b 至 c 到. that's why 我先難決擇囖 ..不過我羅左電話..下次再卓 ..

引用:
原帖由 ilikeblowjob 於 2009-9-7 18:47 發表
ah sa 有 34 b 至 c 到. that's why 我先難決擇囖 ..不過我羅左電話..下次再卓 ..
都好抵玩喎,佢吾係 model 呱

nope...ah sa 係 (2,6,8)..多數都係2,6,8,
其實坐兩條係好既. 如果你坐一個..條女就default 你會搵佢上房(就算唔過夜, 佢都代600), 因為佢知你 有過夜房,你冇理由房都唔上,你d friend 都拖1至 2 件,你唔上咪蠢...仲有如果有二件或以上.佢地一定會全力lum 你 (因為佢地都想你keep 佢過夜)佢地會變左主動去爭你.(但不是絕對,因為如果條女知佢係高質,反而同你玩心理戰)..到時你要睇自己做化

引用:
原帖由 ilikeblowjob 於 2009-9-7 19:07 發表
nope...ah sa 係 (2,6,8)..多數都係2,6,8,
其實坐兩條係好既. 如果你坐一個..條女就default 你會搵佢上房(就算唔過夜, 佢都代600), 因為佢知你 有過夜房,你冇理由房都唔上,你d friend 都拖1至 2 件,你唔上咪蠢...仲 ...
魚與熊掌,點揀呀,師兄成日上去玩,今日咬魚,下次食掌,當然無所謂喇,
其實ca 的女係咪比 cp 索呢,就算 五月瓜的麗淫都係行 3,6,10喎

ching 8p好淫亂喎! 你d朋友仲唔黎你會比人sm架喎

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-9-7 19:35 發表

魚與熊掌,點揀呀,師兄成日上去玩,今日咬魚,下次食掌,當然無所謂喇,
其實ca 的女係咪比 cp 索呢,就算 五月瓜的麗淫都係行 3,6,10喎
我未去過五月瓜,聽說那邊囡囡質素偏高喎!?

引用:
原帖由 ilikeblowjob 於 2009-9-7 17:57 發表
18:30 黑沙酒店..外表一般..(諗住naked 可能低調)..點知原來呢度唔係naked k..但有一part 小弟覺得重好feel 過naked k..遲d 先講.(神秘黑夜disco)
入度房…okay..夠大不過我唔鐘意的梳化.好似係絲絨咁(梗係覺得污濁 ...
我那天也是第一次去这场。。听说是好玩。。但我带了女。。很后悔。。。DISCO时我就同条女出左去。。。
房间很小。。那些沙发就看到作呕。。丝絨磨到起晒镜。。很脏的感觉。。
这里消费也比较贵。。小房是610.。音响也很差。。放的歌都不是原版的。。只是两个不知什么人行来行去那些。。很久的那些电脑选歌。。

相關搜索目錄: 酒店 Disco

41 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。