推介:| 嬰兒用品沙田 | Baby Product Shatin | cocoonababy | 兒童服裝 | 幼兒教育 | 兒童雜誌 | 嬰兒玩具 | 玩具 | 兒童產品 | 陪月 |

發新話題

[灌水] 湊仔版吹水樂園~~~

引用:
原帖由 貓宇川 於 2007-1-24 08:40 AM 發表

早晨,京子.印印..
印印..我收到呀...不過我都係睇唔到d相.
你終於忙完上黎喇﹖
我再記多一次條link去你個‘熱貓’個樹呀。

引用:
原帖由 印尼佬 於 2007-1-24 11:43 AM 發表

你終於忙完上黎喇﹖
我再記多一次條link去你個‘熱貓’個樹呀。
噫......換左人既?

印尼佬 ~~~恭喜晒你呀 !

引用:
原帖由 貓宇川 於 2007-1-24 22:33 發表

佢終於都楝定啦

引用:
原帖由 貓宇川 於 2007-1-24 09:33 PM 發表

係呀﹗呢個至係我final
多謝你~~~

會黎個呵﹖

引用:
原帖由 印尼佬 於 2007-1-26 08:55 AM 發表

係呀﹗呢個至係我final
多謝你~~~

會黎個呵﹖
你幾時呀?我怕我唔得呀....因為公司好忙.

係咁e...簽番個名囉

恭喜發財, 上期六合彩每個字減一就發啦, 對果時真係心臟病發啦.
I'll be back!

大家好~好耐冇上黎同大家吹吹水添

唔知大家近況如何呢 ?
復活節大家會點過呀?

在 nz 過緊啦.......... d 小朋友睇少一眼就長高左好多啦.

引用:
原帖由 keibeast 於 2007-4-4 07:02 PM 發表
在 nz 過緊啦.......... d 小朋友睇少一眼就長高左好多啦.
哈哈~見到就開心架喇~

我以為佢地要 psp, 所以買左兩架, 原來佢地係想要你個仔果部 ds.

每日玩 45分鐘, 玩完要熄機, 比我發現超時冇合理解釋就禁止玩三天. so far 都幾合作.

話說上年我在她們去台灣時, 錯手把個細女最愛的 pinky捐左出去比 st vincent de paul (好似呢度o既明愛), . 她回來之後找不到pinky 就哭得很慘, 每一次想起都哭(不過果時我已經在香港返工了).

尋晚睡前玩 uno, 玩完之後叫佢地明天要收拾一些不要的玩具, 把它們都捐出去, 個細女就哭了. 佢話我把她最好的朋友送左比其他的小朋友. 一直哭個不停. 救命呀! 我用mug野藉口都比佢反駁, 佢就堅持 1. pinky 係佢最好的朋友 2. pinky 冇得賣. 我最後講左個我小時候小狗被車撞死的故事比佢聽, 佢一邊哭一邊聽. 我講完之後佢反問我: 點解你唔好好用狗帶把它牽好. 救命呀! 佢正正講出我錯mug.

最後我同佢講明天我同佢做一個 pinky, 爸爸做的, 佢至勉強答應. 哎! 十幾年冇做毛公仔都唔知會做左d mug野怪獸出黎.

註: pinky係一隻粉紅色的恐龍.

相關搜索目錄: 玩具

引用:
原帖由 keibeast 於 2007-4-13 01:01 AM 發表
話說上年我在她們去台灣時, 錯手把個細女最愛的 pinky捐左出去比 st vincent de paul (好似呢度o既明愛), . 她回來之後找不到pinky 就哭得很慘, 每一次想起都哭(不過果時我已經在香港返工了).

尋晚睡前玩 uno, ...
你個好細女係好唔想身邊既野突然失蹤, 由其是你.
每次你要走, 有冇好好同你個細女道別架?
如果你靜雞雞咁走, 佢會好驚架.

佢尋晚係借題發揮呀. 佢知我整過kamen rider o既布公仔, 中左佢計. 今日收集資料試下畫紙辦. 今次唔會放過我啦 !

引用:
原帖由 keibeast 於 2007-4-13 01:56 PM 發表
佢尋晚係借題發揮呀. 佢知我整過kamen rider o既布公仔, 中左佢計. 今日收集資料試下畫紙辦. 今次唔會放過我啦 !
整完影黎睇下丫, 俾心機.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。