推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[原創] 勇闖CA - 從地獄到天堂

引用:
原帖由 cowsan 於 2009-9-13 00:08 發表
串西工號@%*
本來我都打算出個REPORT,將呢條串西公告各位
估唔到師兄同病相憐,同我一樣都係中左佢招!

話說我星期六上島,兩名心水都請假,部長話無曬皇牌咁滯,
輪牌佢上我鍾,見樣一般,腰肥,大(.)(.),
憑此資質本應係戰鬥性,兼順得人..............心諗

到上鐘時,小說話,按頭全無頭搥枕,雙膝頂住我條腰,全無合法碰撞,
按手按腳,氈厚厚毛巾,技術:唔可以用按黎形容,用滅黎形容仲貼切,
真係唔按仲C服,我叫佢唔好按然後閉目養神,睇下佢有咩反應,佢真係坐係度唔郁
仲伏係度訓,真係完全無意識去按肚,足足HEA到1個鐘,我就問佢係度做咩?
問佢係咪就黎辭工(等18號出糧),佢又話返左個幾月,未辭工,問佢係咪心情唔好,
或者上鐘好累?佢又話無野,叫佢訓我側邊抖下,又唔制!咁叫佢按肚,佢先死死氣按,
按肚攪到隻雀唔C服,按胸又係唔惦!嘗試抽水空襲,遇到格手,仲要怒睥,無芙!吹脹!
叫佢坐到夠鐘,再換人上鐘!

總之一句;
經我邪足ISO測試結果................. @%*  係一名肥西屎骨懶臭串石女!

相關搜索目錄: 小說

引用:
原帖由 aplst178 於 2009-9-14 19:52 發表

憑此 ...
噢....原來已經有咁多位受害者!
深表同情。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 aplst178 於 2009-9-14 19:52 發表

憑此 ...
嗯嗯........
估唔到個囡囡咁%#$^%......
響我眼中,佢係一個鬥地主高手.......

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-9-14 20:17 發表

嗯嗯........
師兄你係未要發揮你既港淫影響力,比壓力管理層呢?

下次去,同王總吹兩嘴先,講下呢單野~~

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-9-14 20:21 發表

師兄不如執行私刑,懲罰個囡囡啦!

佢鐘
引用:
原帖由 bambooman 於 2009-9-14 20:26 發表

上佢鐘盞激鬼死,不於杯割佢
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-9-14 20:17 發表

嗯嗯........
係咪地主高手就唔知,不過一定係太極高手,
本以為叫得2%*,三飛 實食無痴牙,點知都中招

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-9-14 20:26 發表

只要同其中一個採耳妹採一次耳,塞一件小禮物在佢裙底,然後同佢講呢單野,咁龍島所有人都會知。

我絕對唔會搵佢上鐘咁笨 7。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-9-14 20:21 發表

引用:

呢D女,我地唔收佢,等D本地薑收佢啦

引用:
原帖由 aplst178 於 2009-9-14 20:47 發表

係咪地主高手就唔知,不過一定係太極高手,
本以為叫得2%*,三飛 實食無痴牙,點知都中招
師兄,咁就向佢的死黨技師復仇啦!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-9-14 20:48 發表

只要同其中一個採耳妹採一次耳,塞一件小禮物在佢裙底,然後同佢講呢單野,咁龍島所有人都會知。

我絕對唔會搵佢上鐘咁笨 7。
好提議!
我覺得冬瓜欣係最適合淫選!
呢個任務就交比師兄,將小禮物塞入冬瓜欣的裙底啦!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-9-14 20:51 發表

好提議!
我覺得冬瓜欣係最適合淫選!
呢個任務就交比師兄,將小禮物塞入冬瓜欣的裙底啦!
但冬瓜欣已經 blacklist 了小弟!

我要請俊男 JNX 師兄用美男計,幫手完成呢件任務!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-9-14 21:02 發表

冬瓜欣已經 blacklist 了小弟!

我要請俊男 JNX 師兄用美男計,幫手完成呢件任務!  
XNC師兄而家有左新歡,已經唔要舊人了!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-9-14 21:04 發表

XNC師兄而家有左新歡,已經唔要舊人了!
或者找 ^,效果都是一樣。

^ 就要靠師兄了!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-9-14 21:13 發表

找 ^ 就要靠師兄了!  
^就要靠BOXXXX師兄了.........

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-9-14 21:13 發表

找 ^ 就要靠師兄了!  
引用:
原帖由 bambooman 於 2009-9-14 21:16 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=8327757&ptid=290488][/url]

^就要靠BOXXXX師兄了.........
哈哈!兩位師兄都係太極高手
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-9-14 21:20 發表

哈哈!兩位師兄都係太極高手
琴日比我撩到一個二樓的女服務員,
佢細細粒粒,樣子一般,但講野幾得意!

引用:

總之一句;
經我邪足ISO測試結果................. @%*  係一名肥西屎骨懶臭串石女!
...
已經記低佢既工號, blacklist 佢

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-9-14 21:28 發表

琴日比我撩到一個二樓的女服務員,
佢細細粒粒,樣子一般,但講野幾得意!
係唔係白白淨,個樣成個細路女的那個呀

引用:
原帖由 141china 於 2009-9-14 21:31 發表

係唔係白白淨,個樣成個細路女的那個呀
無錯!

[quote]原帖由 robertchan 於 2009-9-14 21:02 發表 但冬瓜欣已經 blacklist 了小弟! 我要請俊男 JNX 師兄用美男計,幫手完成呢件任務!   [/quote]  師兄, JNX點睇都係醜男一個 , 經過上星期六, 我對冬瓜欣完全改觀, 以後唔會搵佢lu    佢上次講左d關於一個師兄既野我知

[[i] 本帖最後由 JNC117 於 2009-9-14 21:36 編輯 [/i]]

引用:
原帖由 JNC117 於 2009-9-14 21:34 發表
  師兄, JNX點睇都係醜男一個 , 經過上星期六, 我對冬瓜欣完全改觀, 以後唔會搵佢lu    佢上次講左d關於一個師兄既野我知
快 d 爆料!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-9-14 21:39 發表

快 d 爆料!
食飯先, 等陣爆

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-9-14 21:33 發表

無錯!
上次我著住條沐足褲喺二樓周圍行,佢仲問我做咩著住條褲走

引用:
原帖由 JNC117 於 2009-9-14 21:41 發表

食飯先, 等陣爆
吊我地引

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。