推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[原創] 勇闖CA - 從地獄到天堂

引用:
原帖由 141china 於 2009-9-14 21:46 發表

吊我地引
佢食緊冬瓜盅........

CA的SN真是越做越好,我都少去咗CP。

引用:
原帖由 141china 於 2009-9-14 21:46 發表

上次我著住條沐足褲喺二樓周圍行,佢仲問我做咩著住條褲走
嗄!吾通吾著褲咩,咁師兄咪春光乍泄,會否好似d救火喉周圍射
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

引用:

上次我著住條沐足褲喺二樓周圍行,佢仲問我做咩著住條褲走
個小妹妹幾好玩的,
等我下次再撩下佢玩先!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-9-14 22:46 發表

個小妹妹幾好玩的,
等我下次再撩下佢玩先!
唔知約黃金果個姿客小妹妹出去玩果個ching而家點樣?
我前兩日經過黃金都見她係度.

引用:
原帖由 aplst178 於 2009-9-14 19:52 發表

本來我都打算出個REPORT,將呢條串西公告各位
估唔到師兄同病相憐,同我一樣都係中左佢招!

話說我星期六上島,兩名心水都請假,部長話無曬皇牌咁滯,
輪牌佢上我鍾,見樣一般,腰肥,大(.)(.),
憑此 ...
估唔到大家都輪到此串西
係呀, 我都覺得佢唔按好過按!  佢頂我腰果陣我直情痛呀 , 同埋唔係"R"雀, 係"鍊"雀law

引用:
原帖由 cowsan 於 2009-9-14 23:21 發表

估唔到大家都輪到此串西
係呀, 我都覺得佢唔按好過按!  佢頂我腰果陣我直情痛呀 , 同埋唔係"R"雀, 係"鍊"雀law  
等小弟下次響走廊見到呢個囡囡,盡我生平所學去抽佢水先!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-9-14 23:38 發表

等小弟下次響走廊見到呢個囡囡,盡我生平所學去抽佢水先!
因住竹都渣爆你,等你無叉用

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-9-14 23:42 發表

咁咪可以留返過年放爆竹囉

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-9-14 23:42 發表

無豬WALK睇,而家響走廊一見到囡囡,就乘機上去攬攬先.........

引用:
原帖由 JNC117 於 2009-9-14 21:41 發表

食飯先, 等陣爆
師兄去左龍洲百貨那邊食飯?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-9-14 21:47 發表

佢食緊冬瓜盅........
煲冬瓜都要幾粒鐘,仲要去埋含身銀行存番 3 億呢

相關搜索目錄: 銀行

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-9-14 23:57 發表

師兄去左龍洲百貨那邊食飯?
話說我歌日入到島上, 佢就發現左我, 由地下跟我去到三樓, 之後, 落番二樓, 跟住, 我就入房, 之後佢就推門入黎, 自己坐左係度, 反正等緊個囡囡未到, 就同佢吹下水, 佢就話一個常常派小禮物既港淫, 最近都沒找她採耳, 我就問點解, 佢就話哥位港淫轉左去搵其他技師去採耳,......我話咁你就要檢討下啦

之後, 佢又講有一個白白淨既港淫, 叫佢升空 , 話如果升空, 就會簽兩個鐘, 佢話自己唔幫客人升空的, 我聽完半信半疑 , 乜佢唔幫客人升空架, 真是睇唔出

(個 timway server 好慢 )

引用:
原帖由 JNC117 於 2009-9-15 00:40 發表

話說我歌日入到島上, 佢就發現左我, 由地下跟我去到三樓, 之後, 落番二樓, 跟住, 我就入房, 之後佢就推門入黎, 自己坐左係度, 反正等緊個囡囡未到, 就同佢吹下水, 佢就話一個常常派小禮物既港淫, 最近都沒找她採 ...
搵冬瓜欣升空!?會唔會機毀淫亡啊!?

引用:
原帖由 JNC117 於 2009-9-15 00:40 發表

話說我歌日入到島上, 佢就發現左我, 由地下跟我去到三樓, 之後, 落番二樓, 跟住, 我就入房, 之後佢就推門入黎, 自己坐左係度, 反正等緊個囡囡未到, 就同佢吹下水, 佢就話一個常常派小禮物既港淫, 最近都沒找她採 ...
小弟已經透過間諜蜻蜓與採耳 # ,將一個重要訊息在技師房傳達給採耳妹:

我不喜歡採耳,但每個採耳都會給一次機會,!, #, %, ^, ( 已先後採過了,還餘下 ) @,會先搵 @,再搵 )
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-9-15 01:18 發表

小弟已經透過間諜蜻蜓與採耳 # ,將一個重要訊息在技師房傳達給採耳妹:

「我不喜歡採耳,但每個採耳都會給一次機會,!, #, %, ^, ( 已先後採過了,還餘下 ) @,會先搵 @,再搵 ) 」
引用:
原帖由 robertchan 於 2009-9-15 01:18 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=8330922&ptid=290488][/url]

「我不喜歡採耳,但每個採耳都會給一次機會,!, #, %, ^, ( 已先後採過了,還餘下 ) @,會先搵 @,再搵 ) 」
其實D採耳妹撞入黎  我真係唔多覺佢地靚, 沐足果D又放又好玩 而且有D都仲識採耳
唯一以前見過@ (唔知有冇記錯) 真係嘖血......不過而家有左新寵
大半年無係LD採過了
成日入黎都係冬瓜欣 次次Rej佢 佢都仲次次入黎

ps: 上次係黃金見過個採耳入黎 都OK的 T-SHIRT +迷你牛仔褲

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-9-15 01:28 發表

其實D採耳妹撞入黎  我真係唔多覺佢地靚, 沐足果D又放又好玩 而且有D都仲識採耳
唯一以前見過@ (唔知有冇記錯) 真係嘖血......不過而家有左新寵
大半年無係LD採過了
成日入黎都係冬瓜欣 次次Rej佢 佢都仲次 ...
冬瓜欣太過 hard sell,搞到我都怕鬼左佢。
# 就比較成熟,一見係我就唔會叫我採耳,只問我拎小禮物。

同我熟果批沐足妹,都會同我指腳甲與採耳的。 ....所以無謂浪漫¥18 搵人採,花¥10 比囡囡買包藥水仲實際。

師兄,王金果個採耳,係未札起頭髮果個?如果係,我唔覺佢正啵!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-9-15 01:34 發表

# 就比較成熟,一見係我就唔會叫我採耳,只問我拎小禮物。h:" />

同我熟果批沐足妹,都會同我指腳甲與採耳的。 ....所以無謂浪漫¥18 搵人採,花¥10 比 ...
我見佢好似係放落黎的
#%* 佢又未到正... 我話OK
有時黃金等技師採下都OK 大半年無採過
藥水一年未浸過

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-9-15 01:34 發表

# 就比較成熟,一見係我就唔會叫我採耳,只問我拎小禮物

同我熟果批沐足妹,都會同我指腳甲與採耳的。 ....所以無謂浪漫¥18 搵人採,花¥10 比 ...
#一見到我,就像錄音機不斷的重覆︰「採耳朵,修指甲!」

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-9-15 21:25 發表

#一見到我,就像錄音機不斷的重覆︰「採耳朵,修指甲!」
冇錯,係我叫佢搵你既!

上次我比佢採完耳之後,好清楚講明我既立場係每個採耳妹只有一次採耳機會,我唔會番桌的,拎小禮物就可以。不過,我叫佢搵龍島最紅既港淫,一定可以做成生意。我仲叫佢比多小小誠意 lur 客人

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-9-15 21:37 發表

冇錯,係我叫佢搵你既!

上次我比佢採完耳之後,好清楚講明我既立場係每個採耳妹只有一次採耳機會,我唔會番桌的,拎小禮物就可以。不過,我叫佢搵龍島最紅既港淫,一定可以做成生意。我仲叫佢比多小小誠 ...
最紅的港淫,就係師兄你啦!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-9-15 21:40 發表

最紅的港淫,就係師兄你啦!
唔係掛,小弟係最倒楣的港淫至真。每次踏足島上,九萬幾人群起而攻。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-9-15 21:51 發表

唔係掛,小弟係最倒楣的港淫至真。每次踏足島上,九萬幾人群起而攻。   
而家響後門入好似仲危!
好多囡囡經常企響後門傾電話 OR 等外賣回來食!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-9-15 21:59 發表

而家響後門入好似仲危!
好多囡囡經常企響後門傾電話 OR 等外賣回來食!
我都有同感。

一係比¥10 個看更同佢掉換 d 衫黎著,撩人耳目,一支箭咁標上樓上,r 完雀之後由後門走人,然後同看更換返 d 衫。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-9-15 22:11 發表

我都有同感。

一係比¥10 個看更同佢掉換 d 衫黎著,撩人耳目,一支箭咁標上樓上,r 完雀之後由後門走人,然後同看更換返 d 衫。  
不如你著件藍色恤衫同帶頂帽,扮成實Q 咁啦
(不過好少實Q 會咁肥 )

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。