推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

睇住自己老婆俾第二個男人砌你會唔會興奮?

有時間post相給師兄比意見。

我就冇, 不過我試過阿叔老婆同佢吹, 我就係後面用玩具雙插阿嫂, 到阿叔出左之後, 阿嫂再同我用手出, 之後顏射!!

相關搜索目錄: 玩具

睇住老婆俾人屌到高潮時個HIGH樣重興奮呀
引用:
原帖由 sexyroma 於 2011-3-2 18:32 發表

睇住老婆比人咁樣玩真係爽死, 最好就係幾個人一齊搞佢, 一個玩波一個玩西, 另一個比碌野佢含, 睇倒都硬到想射野

Support your wife being fucked by many many men

回復 1759# 的帖子

咁都得...唔係化...

引用:
原帖由 10022 於 2011-3-23 08:29 發表
都唔知幾想睇住自己老婆俾人屌。
咁你老婆想唔想同人滴做勒?

引用:
原帖由 pgames69 於 2011-3-14 14:07 發表
老婆平時屌得好放,但硬係唔肯應承去3p.試過去飲完酒後回家在的士上屌。
系的士上邊都得,ching你系得嘅 有機會真系好想見識啊

引用:
原帖由 pgames69 於 2011-3-14 14:26 發表
有時間post相給師兄比意見。
期待ching啲相,熱切期待

唔識放相 有無c兄教教我

引用:
原帖由 大小小 於 2009-9-18 17:47 發表
各有所好

我就鐘意睇我老婆好似母狗咁俾人屌 睇住佢對奶俾人屌到搖黎搖去

我覺得好刺激
我都是咁的FEEL.

100222兄,我都覺得好同意,真係好High

除左狗仔式之外,我最鐘意睇我老婆用女上男下呢招  因為個衰婆一high就會反客為主採取主動用女上  所以睇到佢主動要求女上男下就知佢俾人砌得好興奮
引用:
原帖由 triplewolf 於 2011-4-20 18:39 發表
我都是咁的FEEL.

变态啊,性性性

引用:
原帖由 10022 於 2011-4-20 18:47 發表
我都有段短片係電話度,我老婆俾我屌完再俾另一個男人帚屌,我間中都開來睇吓,睇吓老婆當年俾人屌的情境,特別High。
ching可唔可以俾我啲欣賞啊,

引用:
原帖由 raymond98 於 2009-9-18 14:21 發表
望見自己老婆比人插,好hi.........我記得有次,我同妻的(舊同學)老公搞妻時,老婆隻西比他插完內射,他提出來,看到妻隻西流緊白色精液出來,她後小菊還比另一個插緊,她不斷呻吟冇停過,忽然說,不要不斷插後小菊花,插× ...
有同感,想想睇自己條女被人3p。
亦正亦邪

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。