推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

昆輝GiGi

引用:
原帖由 kc816 於 2009-9-30 00:13 發表
我去過1次咁大把...
扮賣藝唔賣身,講到口水都乾先話得hj,仲要4百幾隔住件衫隍i...
我要講在我眼中覺得佢幾好,我又鐘意大波,不過佢太貴喇,我到依家都無再去過...
同意,不過佢賣唔賣身我都冇咩興趣,最氣頂就係佢幫我按完之後(50分鐘咁上下啦)同我講:先生,你呢個係淋巴排毒按摩來架,多謝你$398+出火$100,又跌五舊,放長雙眼睇佢呃得幾耐

你都好呀!我由入門口計,前後都有沖身,著衫,比錢($500),到出門口,剛剛40分鐘,無多無少。過程中斷斷續續講電話,實際可能得半個鐘。個波大唔大就見人見啦!身材大就比例上大啦!

I had similar experience, plus
前後都有沖身,著衫,比錢($500),到出門口,剛剛40分鐘
suddenly a young girl in the bed room came out (I could see her face but her legs and voice told me she was young), the girl left the flat and I was asked do I want to have sex with her?  (not gigi, the girl.)  What's the hell I was in?

引用:
原帖由 白花蛇 於 2009-9-30 01:18 發表

同意,不過佢賣唔賣身我都冇咩興趣,最氣頂就係佢幫我按完之後(50分鐘咁上下啦)同我講:先生,你呢個係淋巴排毒按摩來架,多謝你$398+出火$100,又跌五舊,放長雙眼睇佢呃得幾耐h:" /> h:" />
咁都得!  中過一次招, 永遠冇回頭.   

咁即是雞鬥無分別!但有冇人證實曾與GiGi開大?

引用:
原帖由 同人堂 於 2009-9-30 15:18 發表
咁即是雞鬥無分別!但有冇人證實曾與GiGi開大?
同人堂師兄,唔好諗喇,想開大真係不如實牙實齒去"禁鐘仔"好過啦,真心勸告,不喜勿插

多謝蛇兄指教,我沒有興趣跟她做,我只是想知她是否真扮野實空偽。

我係蛇仔咋 ,算吧,唔好諗佢真偽喇~去多d好地方玩仲好啦

If she really did it, I will not surprise but I think it was only a rumour.

引用:
原帖由 Redtshirt 於 2009-9-30 17:07 發表
If she really did it, I will not surprise but I think it was only a rumour.
Hi Brother, I heard the "pat pat" noise and moaning of Gi Gi from waiting outside when I was supposed to have an appointment with her!

講明先我唔係佢FANS...幫襯過佢兩次,我都係比佢對波吸引

佢對波真係好大,佢同我講話35D,粒LIN都幾大算PINK,

不過按摩真係一般喇,伍舊水我都覺得頗貴....

引用:
原帖由 白花蛇 於 2009-9-24 21:44 發表
試過一次之後,打死都唔會再去,搵笨柒,一個鐘唔夠收500,貴過去spa
呢間野我去過一次之後已經唔想再去.....

引用:
原帖由 punkboy 於 2009-9-30 23:22 發表
講明先我唔係佢FANS...幫襯過佢兩次,我都係比佢對波吸引

佢對波真係好大,佢同我講話35D,粒LIN都幾大算PINK,

不過按摩真係一般喇,伍舊水我都覺得頗貴....
五百大元我連對波都未見過,擺明就睇客黎做,
我雖然唔靚仔姐,都唔使咁對我掛,好氣憤呀!!!

我唔明你洗500元用作甚麼?

其實見不見波都冇所謂 la,見到可能嚇你一驚!

走時佢就係要收你500,你可以話唔比咩!一次過囉!
第一次點會比你見到呀!不過連掂下都唔得就不知所謂啦!幾好功駕,葉問上身。

感覺好差囉...
我初初問佢,佢話以dup為主,佢唔做呢d野,
我仲好瘀好自責咁覺得自己好衰,最後佢好為難咁話幫我hj,我仲感激佢比個下台階我,
點知後來係呢度知道佢咁大細超,真係好無奈,比人當傻仔玩囉...
只想講一句"唔係咁做生意呀!?"

人各有志,可能佢做兩三個舊客就足夠,還有不定期有水魚送上門。

I've tried gigi once.  Although 吳足鐘,其他方面ok。
過去既事就係過咗去既事;現在既事就係去做愛做既事。

引用:
原帖由 htcw 於 2009-10-3 00:11 發表
人各有志,可能佢做兩三個舊客就足夠,還有不定期有水魚送上門。
同意~~所以我要以最快速度上水,清醒一下

比D人老點左,佢真係一D都唔靚,仲有D老態添,我覺得去搵亞賢,豆豆,或者婷婷(前7H3)都好過搵佢。

最後你同佢玩邊樣 ?   有否砌?

齋按,連雀仔都無碰過。

齋按 is her most weakest skill.  Perhaps you may be a new customer or not so handsome enough,  otherwise, she would show her super bird playing skill and she is one of the most fastest bird killer among the bone girls.

講真,我都對佢其他 VAS 無太興趣,個樣太殘了。

引用:
原帖由 blm 於 2009-10-19 15:18 發表
講真,我都對佢其他 VAS 無太興趣,個樣太殘了。
老實講, 2年前當我在凱盟初初識佢時, 佢個樣幾索謘C

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。