推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

過檔無線新聞女記者/主播-羅鈺文

yeah!!! thx

此女不錯

16/10/2012 互動新聞台新聞報道
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

16/10/2012 無線八點新聞
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

16/10/2012 時事多面睇

Thanks for 0 c-hing sharing

She looks quite young wow~

omg..鈺文終於要返通宵了

引用:
原帖由 nbhddddd 於 2012-10-18 00:02 發表
omg..鈺文終於要返通宵了
TO BE FAIR,,,冇理由剩係柯德莉同麗幗番通宵GE

回復 242# 的帖子

完全明白,有時我都會替柯德莉同麗幗陰公,只係...一時接受唔到...自己都要捱夜姐

引用:
原帖由 nbhddddd 於 2012-10-18 00:27 發表
完全明白,有時我都會替柯德莉同麗幗陰公,只係...一時接受唔到...自己都要捱夜姐
你唔係為左YUKI而陪佢一齊通宵下話

引用:
原帖由 juddtrump 於 2012-10-18 00:19 發表
柯德莉呢幾日出左去拍野,,所以YUKI都要通頂
今個星期是柯德莉搜記及闖蕩

回復 244# 的帖子

會睇下訓下囉,幾累架但又想支持下姐,比著馬大你唔會咩?

引用:
原帖由 wmrc 於 2012-10-18 00:39 發表

今個星期是柯德莉搜記及闖蕩
闖蕩就應該係星期5出街,,搜記就未必,,BTW柯德莉過左黎3個月做搜記次數已經拍住馬大,,有D唔公平

引用:
原帖由 nbhddddd 於 2012-10-18 00:43 發表
會睇下訓下囉,幾累架但又想支持下姐,比著馬大你唔會咩?
通宵好似幾個鐘先LIVE一次,,其他全部係重播,,睇黎冇乜意思

回復 248# 的帖子

未睇晒LIVE果幾節算囉

引用:
原帖由 juddtrump 於 2012-10-18 00:44 發表
闖蕩就應該係星期5出街,,搜記就未必,,BTW柯德莉過左黎3個月做搜記次數已經拍住馬大,,有D唔公平
柯德莉總共做咗幾多次搜記?

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2012-10-18 01:05 發表
柯德莉總共做鰲X多次搜記?
今次第3次

引用:
原帖由 juddtrump 於 2012-10-18 01:07 發表
今次第3次
做得嗰3次(第一次係攝影展,第二次係畫展,第三次就拭目以待)就可以拍得住Josie做搜記嘅次數?以年資嚟計,Josie做得仲多過柯德莉啦。

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2012-10-18 01:11 發表
做得3次(第一次係攝影展,第二次係畫展,第三次就拭目以待)就可以拍得住Josie做搜記鵀蜈ヾH以年資蟑p,Josie做得仲多過柯德莉啦。
做呢行唔係剩係計年資GE,,好似CAROL做咁耐都未上到去盤菜+2果個LEVEL啦

嘩~YUKI都玩下大頭自拍

18/10/2012 深宵新聞報道

回復 254# 的帖子

哈哈,睇埋佢微博D留言先搞笑

引用:
原帖由 nbhddddd 於 2012-10-18 10:18 發表
哈哈,睇埋佢微博D留言先搞笑
睇黎以交采同姚生為首GE四人幫已經收左YUKI做手下

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。