推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

新花都,,俏記, UNO 三間近况?

新花都,,俏記, UNO 三間近况?

有無師兄最近去過以上埸,情况怎樣?

引用:
原帖由 VITA 於 2009-10-10 06:11 發表
有無師兄最近去過以上埸,情况怎樣?
花仔,MM 招呼保持一貫水準。但仍一於以往咁同我講:冇女換!

uno快move la!!

回復 2# 的帖子

無女換?! 咁有無輪牌制? 如果第1個係扒就要硬食?
唔俾換女唔滿意點解唔走?

回復 1# 的帖子

UNO係指邊一間?.....

引用:
原帖由 baubaubau 於 2009-11-1 15:51 發表
無女換?! 咁有無輪牌制? 如果第1個係扒就要硬食?
唔俾換女唔滿意點解唔走?
無女換 = 強烈建議唔好換女。否則冇運行唔好怪佢。

如果第 1 個係扒駛唔駛硬食 ---> 囡囡絕非仙女,但尤幸多年來此場未中過扒!

唔俾換女唔滿意點解唔走 ---> 實情係唔俾換女、不過渣住果件總是尚算滿意…呢度始終係新花都,驚喜雖欠奉,但水準一向穩定。
其他場(佐敦、旺角) 不是連環中扒、就係俾女寸到發爛渣…對我來說,去花仔算是除笨有精。

引用:
原帖由 netken2003 於 2009-11-7 13:09 發表
... 對我來說,去花仔算是除笨有精。
好一句除笨有精∼

好多時D人都話去大場貴,細場每個鐘都平唔少。但實情係大場質素有保證,淨係慳返坐扒、比人寸、冇招呼影響自己成晚心情,我都寧願俾多D。其實條數好易計:俾一千受氣、坐怪獸,定係俾千五有人服侍?
... 原來我冇簽名檔 ...

uno under the regal.

冇女換?!好撚簡單 --- 換撚咗個媽咪囉!

最新 UPDATE:

花仔:依舊唔俾換女,MM 依舊態度好但食之無味。
間場中段時間明顯有索女,但無我份坐。
MM 也認唔俾換女係此場慣常手法,以往試過其他大班遭遇雷同。
雖然頭 ROUND 女都幫我篩選過,態度一定唔會差。但佢地始終唔俾機會我去揀我杯茶。嘗試多年也是如此,開始感覺無癮。此場應不會再怎樣去了。
茶仔中段價錢,平均 $322/hr.

俏記:未試。

UNO:裝修係 BAR 既形式。K 房少,最好預約。自稱全陀地場,會從街 CALL 女,所以有時換女要等成十幾分鐘。似乎 MM 好多都係客串。第一件自稱係 MODEL (o靚模)。真人比實際年齡成熟,相頭ok不過太 cool 唔o岩我。等十分鐘,第二件化妝小姐,態度好,但中中地, 兼妝厚。當時我坐大廳,又係見全場索女 切卓轉,我向媽咪詐型,點解又係索女無我份?
時間已是一小時後,終於有 k 房。間房好靚,其實此場格調會比一段k場高…
第 三條女,都唔係場內索果批,但好過我係花仔/佐敦坐到果的。收貨。條女唔放,但算黐身,氣份算係好。猜下飲下又幾粒鐘咯。張單都幾貴,近六舊一小時。鑑於 HK 地 NC 選擇實在太窄,如果此場有索女、俾揀女,又 KEEP 到個招呼,貴都會再去。

相關搜索目錄: 裝修 化妝

在花仔我幾乎次次都有換女,點解唔比換?

引用:
原帖由 cho 於 2009-12-20 17:26 發表
在花仔我幾乎次次都有換女,點解唔比換?
幾年前的理由;換女張單會變得好貴。當年冇景,馬上嚇室唔換。

現在的理由;換女之後、條女保證會好唔惦。以後我再問 mm,mm 話大班唔係同我講笑…

咁既情況之下,即使我堅持換女,感覺上都唔會有運行…

其實頭 round 既女唔係太差(但好少會係我杯茶),本來都唔係咁介意,但長年累月都係咁(冇得換)就會覺得幾悶…

相關搜索目錄:

乜叫做唔俾換?越換越差就即係佢做唔到野。冇女臭去第二個場!
... 原來我冇簽名檔 ...

引用:
原帖由 netken2003 於 2009-12-20 18:05 發表

幾年前的理由;換女張單會變得好貴。當年冇景,馬上嚇室唔換。

現在的理由;換女之後、條女保證會好唔惦。以後我再問 mm,mm 話大班唔係同我講笑…

咁既情況之下,即使我堅持換女,感覺上都唔會有運行…
...
換個做到野既媽咪啦,覺得佢有d恰你良善,其實跟你張單兩三次後,佢冇理由仲未知你想玩d乜,除非你真係非常奄尖腥悶啦!換女確是會貴d,但總好過成晚唔自在!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。