推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

47 12
發新話題

[疑難] 向各師兄的道歉啟事

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-10-16 02:29 AM 發表

尋日係BKK Port 落貨(謝謝大海指教), 無訊號,你又話大堂等,所以叫阿E Call 你  
阿E靚唔靚....你食完食剩...不如益吓我喇...

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

Dr. Tea,
我都係你走咗先知原來你唔妥佢咋! 早响等我醒兩棍佢嘆.
都唔明点解d媽麻生唔係自己訂房都比入嚟

引用:
原帖由 geswat 於 2009-10-16 21:37 發表
Dr. Tea,
我都係你走鬙知原來你唔妥佢咋! 早鉞尼睊籊漺疺\嘆.
都唔明繨娳媽麻生唔係自己訂房都比入
呢樣野好多時都發生

有一次我都係廠,明明訂果後生媽咪,但有條柒頭係果媽咪唔係房既時間入黎扮熟傾計

果一次唔記得佢幫我問後面間花園會所野定問咩,比左電話佢

之後就勁多廣告訊息,所以以後都要小心呢d人

因為佢會賣你果手機號碼比其他人做生意

相關搜索目錄: 手機 廣告

引用:
原帖由 geswat 於 2009-10-16 21:37 發表

DrTea, 我都係你走鬙知原來你唔妥佢咋! 早鉞尼睊籊漺疺\嘆.
都唔明繨娳媽麻生唔係自己訂房都比入
佢有人撐腰丫嘛!連黃百鳴都叫唔住佢,佢話她的客人在,所以要 (成晚) 招呼人喎!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-10-16 23:21 發表

佢有人撐腰丫嘛!連黃百鳴都叫唔住佢,佢話她的客人在,所以要 (成晚) 招呼人喎!
算啦 .. 我地睇靚女,好唔好?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-10-16 20:34 發表

拒都去QT嘛。。。
好啊。。我都好耐無見丹尼囉。。。
我估唔到佢星期六都得吖嘛。。。。
甘講。。我地咪一共有6個人?

引用:
原帖由 Mr.big 於 2009-10-16 16:17 發表
所謂尋歡無理由搞到不歡而散,KTV多如牛毛,無謂傷和氣。

不過原來茶兄每次夾錢又唔飲酒,其實間接補助緊我呢d鬼酒,真係唔好意思。

p.s. 尋晚我好似無印象夾翻錢,邊位師兄埋單架?
Mr big, it is me...  250 each....

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-10-17 01:03 發表

好啊。。我都好耐無見丹尼囉。。。
我估唔到佢星期六都得吖嘛。。。。
甘講。。我地咪一共有6個人?
shh...  low-key...  haha..

long time no see ma..

引用:
原帖由 denny2000 於 2009-10-17 11:05 發表

Mr big, it is me...  250 each....
抵玩

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-10-17 12:47 發表

抵玩   
今晚来吗??阿信果度隔离。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-10-17 12:56 發表

今晚来吗??阿信果度隔离。。。
重亞信?返左四穿啦 ... 今晚在流浮山吃海鮮

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-10-17 12:47 發表

抵玩   
The cost of Welldone is 250 per head too !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-10-17 13:20 發表

重亞信?返左四穿啦 ... 今晚在流浮山吃海鮮
阿信一走你就要食生耗补翻下。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-10-19 00:36 發表

阿信一走你就要食生耗补翻下。。。
你都要食豬腦喇!

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-10-19 00:38 發表

你都要食豬腦喇!
我D记忆力吾系甘好想补翻下。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-10-19 00:39 發表

我D记忆力吾系甘好想补翻下。。。
Yes, you have to make sure all the things you said to LB/SPs, youcan remember, and nothing wrong !

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-10-19 00:41 發表

Yes, you have to make sure all the things you said to LB/SPs, youcan remember, and nothing wrong !
同拒地剩系讲爱拒就得既啦。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-10-19 00:38 發表

你都要食豬腦喇!
你要食牛歡喜 ...

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-10-19 10:09 發表
你要食牛歡喜 ...   
o麦离既。。无听过。。

Denny兄,不如你畀個account no我入翻錢畀你,如果係港幣戶口,計翻1.2。

請PM我。

謝。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-10-19 11:05 發表

o离既。。荍v过。。
From some search engine : "牛歡喜" 又名 "牛開心", 是母牛的陰戶 !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-10-19 13:05 發表

From some search engine : "牛歡喜" 又名 "牛開心", 是母牛的陰戶 !!
師傅喜歡吃"死牛肺"?!

47 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。