推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

灣仔加勒比海

灣仔加勒比海

時常路過都冇膽試, 有冇人可以比d料呀? thanks!!!

轉貼資料如下:

今天中午試新場, 加勒比海 桑拿。希望有意外收獲, 報告如下:

裝潢環境: 一流, 特別喜歡泡浴的兄弟們, 浴池寬闊, 還加置4張水力按摩床, 高級享受  。由於是新場, 環境十分整潔, 唯一可惜之處, 欠缺美食, 唔似得大班和皇室宮殿, 擺滿美食, 泡浴後可以吃喝一番, Heap 一下, 然後再...蒸一蒸  

休息室環境唔錯, 除了大堂, 有幾個獨立休息室, 方便三五知己密聊

技師方面:  女經理推介年輕技師 7x, 樣子可以, 身材一流, 可惜全程齋DUP   一點驚喜都冇  , 美中不足! 推推大腿助都開心D嗎  

代支$200.-, 鐘錢兩個鐘$600.-  合共和國800.- (另送給100.- 消費卷, 下次用)

說實話, 單從齋DUP角度, 是值得推介, 值95份, 但要有 Happy Ending, 有點遺憾! 希望遲D有改善, 有驚喜吧, 嘿嘿

有一點必須提醒大家, 由大堂(一樓)進入到進房間(三樓), (二樓是浴室), 好多樓梯
過去既事就係過咗去既事;現在既事就係去做愛做既事。

引用:
原帖由 retire07 於 2009-10-27 14:25 發表
代支$200.-, 鐘錢兩個鐘$600.-  合共和國800.- (另送給100.- 消費卷, 下次用)
齋揼都要 八百大洋...... ..都係上樓化算的...

引用:
原帖由 retire07 於 2009-10-27 14:25 發表
轉貼資料如下:

今天中午試新場, 加勒比海 桑拿。希望有意外收獲, 報告如下:

裝潢環境: 一流, 特別喜歡泡浴的兄弟們, 浴池寬闊, 還加置4張水力按摩床, 高級享受  。由於是新場, 環境十分整潔, 唯一可惜之處, 欠 ...
咁嘅价錢同格局好似不值得一試噃!

回復 2# 的帖子

Brothers, where is the exact location in Wanchai?  Thanks so much.

the opposit side of New Tonnochy Night Club

回復 4# 的帖子

呢個價貴少少.....我去開佐敦個邊,東方xx都唔駛呢個價!

won't try but thanks info

引用:
原帖由 longsomeone 於 2009-10-28 05:37 PM 發表
咁嘅价錢同格局好似不值得一試噃!
開業時試過一次,根本是做大客、熟客(有得玩),新客無運行;
咁既價錢,在油尖旺已經相當好服侍啦;

不過,事隔咁耐,唔知現況如何就真;
呢檔野的前身是尼羅河桑拿,因為拆樓搬了到現址,
可惜灣仔區一層過又要夠大的地方,一則難搵,一係貴,

只好用住現址(每層面積細,所以要上落樓,)
與九龍的一間朗豪一樣(朗還要搭部超細「車立」上落樓)

回復 9# 的帖子

請教師兄:香港個邊有無咩場好介紹?我多數係九龍個邊玩,對面海唔熟.....

價錢一千樓下都可以接受....

唔該晒

引用:
原帖由 Wong123 於 2009-10-29 03:51 PM 發表
請教師兄:香港個邊有無咩場好介紹?我多數係九龍個邊玩,對面海唔熟.....

價錢一千樓下都可以接受....

唔該晒
講現實,香港島真係無乜選擇;一般香港島是正骨多,但呢度你都見,好多有關香港島骨場的『報告』,都係『想』強調在正骨場度,獲得額外的服務,那怕是30%、15%都繪聲繪影咁『報告』一番,

實況係,你去到之後發覺根本唔係,總之,師兄教落,要乜服務就去乜場,例如有『報告』話在某些齋場,如:浪x沙、銅鑼灣x 班、灣仔x營角、新 x弓之類『享受』了「額外」,我想除非你與技師熟到乜野咁,否則言過其實;你懷著希望去,包保失望走;倒不如疊埋心水一心做齋,可能仲有機會遇到個手骨好的技師。

至於香港島,也有一些心照左是額外場,如銅鑼灣好x來(聞說第一次未必得)、北角Hoi 天、北角加 Lin 華,甚至乎遠至筲箕灣的  Hoi 羊皇宮(呢間地方極污糟,你要有心理準備,咪著佢的褲),都是心照場,但服務如何真的要撞手神了。

此外,香港島也有一些標榜是「貴族」或「專門為熟客大客」做額外的場,像利園/銅鑼灣的x麗湖、天后區的「上海30」、灣仔的加勒死海(聞說與利園的同系),都標榜是為熟客和大戶提供有野揀的服務,但可能價錢貴一些。

九龍區則相反,五間有四間擺明係額外場。

引用:
原帖由 Wong123 於 2009-10-29 10:26 發表
呢個價貴少少.....我去開佐敦個邊,東方xx都唔駛呢個價!
香港島的桑拿場, 價錢一般比大部份九龍地區的高,

租金和客路係原因掛.   

引用:
原帖由 Newnam 於 2009-11-2 14:42 發表

講現實,香港島真係無乜選擇;一般香港島是正骨多,但呢度你都見,好多有關香港島骨場的『報告』,都係『想』強調在正骨場度,獲得額外的服務,那怕是30%、15%都繪聲繪影咁『報告』一番,

實況係,你去到之後 ...
要乜服務就去乜場  (quoted)

Newnam c-hing,
極之同意!  先定立目標, 否則好多時失望而回.     

回復 11# 的帖子

唔該晒師兄!睇咧都係九龍呢邊玩好少少........

引用:
原帖由 Newnam 於 2009-11-2 14:42 發表

實況係,你去到之後 ...
Thanks for detailed information.
過去既事就係過咗去既事;現在既事就係去做愛做既事。

引用:
原帖由 Wong123 於 2009-11-3 10:57 發表
唔該晒師兄!睇咧都係九龍呢邊玩好少少........
wong兄,
請問九龍邊個場好玩d ?  

Waste of time and money

waste of time and money

灣仔加勒比海冇料, 人路過時都冇人
可以比膽試呀?   No  thanks!!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。