推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

33 12
發新話題

[灌水] Hotel girl 之谷九氣

Hotel girl 之谷九氣

唔吹唔錫,唔比撩妹妹,唔比錫頸,做時如屌死屍,我容忍度雖高,也頂唔順
酒店女,以後唔撚駛預我

相關搜索目錄: 酒店
你的美出自你的內涵。胡小姐,可以和你做朋友就好了

引用:
原帖由 loksiu 於 2006-8-22 11:59 AM 發表
開名啦
怕唔怕阻人搵食?

引用:
原帖由 loksiu 於 2006-8-22 08:44 PM 發表
你講得出,我信得過.
係 呀 ! 我 都 想 知 !

引用:
原帖由 loksiu 於 2006-8-22 12:44 PM 發表
你講得出,我信得過.
既然係佢理虧在先,開佢老味
http://www.sex141.com/big5/view_id-13896.html
如有brother有相同遭遇,也出下聲,我行不改名,無老作矣

回復 #1 mark+gor 的帖子

有時都係一分錢一分貨

引用:
原帖由 mark+gor 於 2006-8-22 01:36 PM 發表

http://www.sex141.com/big5/view_id-13896.html
如有brother有相同遭遇,也出下聲,我行不改名,無老作矣
呢件質素加上咁嘅服務收$600,
我情願上沙咀屌4次好過.

引用:
原帖由 webhunter 於 2006-8-22 01:40 PM 發表
有時都係一分錢一分貨
600唔算平喎
去茶仔執件陀地靚妹都係咁上下

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 mark+gor 於 2006-8-22 09:46 PM 發表

600唔算平喎
去茶仔執件陀地靚妹都係咁上下
Sorry, 我意思係同番HC比.

自己經驗,有時多$200玩番$800個range質素會好D,亦會多D選擇.

相關搜索目錄:

This one worths $300 maximum

bad lucky, try other

Hope you pick a better one next time!

兄弟, 我都試過o的酒店女, 好唔好, 講彩數。不要期望太高。

引用:
原帖由 mark+gor 於 2006-8-22 07:58 PM 發表
唔吹唔錫,唔比撩妹妹,唔比錫頸,做時如屌死屍,我容忍度雖高,也頂唔順
酒店女,以後唔撚駛預我
hotal girl-睇你好唔好彩

酒店女同上141無乜分別,
係需要講運氣同彩數謘I
去十次能有三至四次滿意已經唔錯啦!

引用:
原帖由 mark+gor 於 2006-8-22 01:36 PM 發表

我絕對信你!睇條女個樣就知係呢類型了~~~~~~~
只望妳一切安好~~~~

$600不要期望太高

引用:
原帖由 九九 於 2006-8-23 09:48 AM 發表

我絕對信你!睇條女個樣就知係呢類型了~~~~~~~
九九兄果然犀利,不愧為歡場字典

引用:
原帖由 mark+gor 於 2006-8-23 03:19 PM 發表

九九兄果然犀利,不愧為歡場字典
千祈好咁講~~~~~我未去過酒店141的~~~~~~

只望妳一切安好~~~~

一D敬業精神都無,的確係比錢都重要激氣,應該做o下多少培訓至有翻頭客o架大佬!

回復 #20 blackwolf2006 的帖子

I tried 450-800. It really depends on your luck. But generally speaking. 一分錢一分貨 applies, but I had tried good ones for 450. and so far 800s are worth it.

re

600蚊我寧願去揼骨∼

33 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。