推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

29 12
發新話題

[原創] 第一次樂足失望之女 (已完成)

第一次樂足失望之女 (已完成)

因為係一次失望既經歷, 而且唔想引起任何罵戰, 所以用一個新A/C寫, 如有得罪之處, 敬請原諒.

本人係一個無骨不歡既人, 昨日於老尖辦事, 午飯後見有空當, 打去幾間足浴水療都冇房 , 經友人指點下去左聞名已久, 但從未去過既"樂足". 一早已經摸清個底, 知道呢間係有VAS既   . 上到去有房喎! 由於係walk-in冇指定技師, 一於碰下運氣, 試左阿芳...................
入房見係一個幾大陸feel既師奶, 唔係咁合眼緣, 又唔好意思走, 唯有本住好一餐唔好又一餐既心態下硬食.
一開始佢已經好熱情, 北記師奶我試得多, 十個有九個都係咁, 所以不以為然. 推油推得好Hea好求期, 呢Part對我黎講幾重要, 有D覺得好失望, 開始懷疑佢究竟識唔識Dup  , 仲要好快就叫我轉身, 心諗使唔使留番咁多時間下一Part呀!   不過好快我就知道原因....................
Part2開始左冇幾耐, 佢用言語加上行動上暗示可以有多一Part, 我又唔係初哥, 我點會唔知佢想點丫 ! 但係我真係食唔落, 為有好有技巧咁拒絕左佢, 點鬼知佢即刻反轉豬肚, 態度完全變晒, 好行貨咁草草了事, 餘下時間都係求期按多陣就話夠鐘 . 都算, 比番D佢應得既野佢, 唔知係佢覺得少定係咩, 眼尾都冇望我一眼, 多謝都冇句咁收左轉頭就走. 今時今日咁既服務態度係唔得0架! 我都已經好君子啦! 估唔到都會遇到D咁既小人.

相關搜索目錄: 水療

Looking forward your report

On999man師兄, 呢類事耐不耐都會碰到一次半次, 唔好彩gei話三次五次都有可能,
講出來都好, 無謂其他師兄再領, 等呢類搵笨的公司冇人幫襯自然消失

呢間炡ㄕP屬銀之泉, 金巴利喎, 點解服務差咁遠???

part 1 都做得唔好, 真係唔好期望 part 2 可以補番幾多 ...... 不過我相信呢 d 係個別例子, 未必完全關個場事.

引用:
原帖由 on999man 於 2009-11-13 15:06 發表
因為係一次失望既經歷, 而且唔想引起任何罵戰, 所以用一個新A/C寫, 如有得罪之處, 敬請原諒.

本人係一個無骨不歡既人, 昨日於老尖辦事, 午飯後見有空當, 打去幾間足浴水療都冇房 , 經友人指點下去左聞 ...
咁岩我尋日中午一點半都有打電話去樂足book芳芳, 聽電話個姐姐話芳芳去左金巴利幫手,就主動幫我係金巴利落booking,覆我話芳芳做到4點半先有期,咁我就4點半上左金巴利做左125mins 按摩。
出於好奇心,岩岩打電話去樂足問係咪有2個芳芳,聽電話既姐姐話得一個芳芳.. .究竟呢位ON999 man 尋日係咪真係有去過樂足呢?? 亦都唔知芳芳係邊方面得罪ON999 man呢??
估唔到呢行都有用呢d 計去踏d女!!

回復 6# 的帖子

原來係咁大集團的... 可能我重係去得少... 冇乜試過撞返"熟"技師lar...

引用:
原帖由 n777 於 2009-11-13 23:27 發表

咁岩我尋日中午一點半都有打電話去樂足book芳芳, 聽電話個姐姐話芳芳去左金巴利幫手,就主動幫我係金巴利落booking,覆我話芳芳做到4點半先有期,咁我就4點半上左金巴利做左125mins 按摩。:lovelines ...
N777 c-hing is me again !!i just want to know are u the boss of this銀之泉, 金巴利,樂足,
If u say no i think u are the fucking lie la!because if any c-hing say something bed about your 公司 and u will stand up and speak for u own HAHAHAHa
And one more think please don't be so many 咁岩 la is it too many la!! 咁岩u go 樂足....咁岩u go 金巴利... so many 咁岩...  please don't lie la c-hing!!

我就係一早知佢會出現解話, 所以唔用真名.
總之我冇生安白做屈佢. 有做過佢既C-Hing一定明白.

引用:
原帖由 on777 於 2009-11-14 01:19 發表

N777 c-hing is me again !!i just want to know are u the boss of this銀之泉, 金巴利,樂足,
If u say no i think u are the fucking lie la!because if any c-hing say something bed about your 公司 and u w ...
Hi ON777 it is my turn, i am definitely not the boss and just a guest of Mimi. And what i am doing here is just expressing my opinion and feeling toward the skills of BGs.
Please show me if i did stand up and speak for anything as u have mentioned

If someone was able to see 小虹 when she was on vocation, and meeting 芳芳 in 樂足 when she was away, yea could you believe so many 咁岩?
so guess who is lying??

引用:
原帖由 on999man 於 2009-11-14 12:01 發表
係呢個討論區,用真、假名或一個人用幾個名去發表意見都係好正常姐..各位C HING出黎DUP骨都係期望可以撞到一個岩自己既技師。D囡唔一定岩所有既人,我以前都有做過芳芳,D囡做得好壞各位C HING可以各自評價

你11月12日係"芳芳"唔係"樂足"返工個日,又會首次去左呢個場同埋首次試埋"芳芳",再加埋做過佢既C HING"一定明白" .

唔知邊個係度生安白做屈佢呢???

A report of my favorite ?
Promotion from the industry ?
Anyway this is for your reference only

引用:
原帖由 on999man 於 2009-11-13 15:06 發表

本人係一個無骨不歡既人, 昨日於老尖辦事, 午飯後見有空當, 打去幾間足浴水療都冇房 , 經友人指點下去左聞 ...
i support u

引用:
原帖由 on999man 於 2009-11-14 12:01 發表
i support u

回復 1# 的帖子

自從菲菲走左無做keeper之後,d 服務同d女都唔掂,已經好耐無去

引用:
原帖由 n777 於 2009-11-14 13:28 發表

係呢個討論區,用真、假名或一個人用幾個名去發表意見都係好正常姐..各位C HING出黎DUP骨都係期望可以撞到一個岩自己既技師。D囡唔一定岩所有既人,我以前都有做過芳芳,D囡做得好壞各位C HING可以各自評價

你 ...
我唔知你同佢咩關係, 我只係講出我心聲. 唔like可以唔睇! 唔好响到嘈嘈閉.

引用:
原帖由 on999man 於 2009-11-16 14:01 發表

我唔知你同佢咩關係, 我只係講出我心聲. 唔like可以唔睇! 唔好响到嘈嘈閉.
i support u

i really hate MIMI 嘅埸,成日搵人報流料,俾佢點得幾次都唔會再去.

引用:
原帖由 吊你好嗎 於 2009-11-16 14:38 發表

i support u

i really hate MIMI 嘅埸,成日搵人報流料,俾佢點得幾次都唔會再去.
i support u        x       99999999999
:applause: :applause:

引用:
原帖由 吊你好嗎 於 2009-11-16 14:38 發表

i support u

100% 認同 "吊生" 所言.

引用:

i support u

佢的場又真係好多人推廣(告)架!

引用:

i support u

咁係你冇腦姐....呢度有幾多係堅幾多係流你唔係睇唔出ma

引用:
原帖由 longsomeone 於 2009-11-16 18:44 發表
佢的場又真係好多人推廣(告)架!

有人講完大話以為開多幾個名係度扯開話題就會冇人發覺??你再係呢度自我安慰只係會比人笑死..下次吹衰人記得做好research先

引用:
原帖由 longneck 於 2009-11-16 20:03 發表

咁係你冇腦姐....呢度有幾多係堅幾多係流你唔係睇唔出ma
咁你即係話所有關於MIMI嘅店嗰D POST 全部都係流料姐...........

其他師兄小心,不要抱太大希望

真係唔明,某D技師係之前間舊場都唔出名,為何去度呢間埸會突然升呢,唔通嗰啲師兄之前未見個,我唔想講得太明,大家心照啦...........

引用:
原帖由 吊你好嗎 於 2009-11-17 09:26 發表

咁你即係話所有關於MIMI嘅店嗰D POST 全部都係流料姐...........

其他師兄小心,不要抱太大希望

真係唔明,某D技師係之前間舊場都唔出名,為何去度呢間埸會突然升呢,唔通嗰啲師兄之前 ...
..甘都唔明...? .等我講白D....我係話ON999人講既野係流  

29 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。