推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[上樓骨] SPA CLUB-水療新感覺

引用:
原帖由 long_dum 於 2009-12-2 22:24 發表

n777 c-hing,  睇黎你都累積到唔少仙氣, 可以得到彩虹仙子既倦顧啦...
long_dum c hing, 我d仙氣唔夠你多, book彩虹仙子真係好難

引用:
原帖由 n777 於 2009-12-2 22:01 發表

係金試過彩虹仙子,屬靚女一名, 手骨唔錯。 但要提前半日落booking,仲要睇下有冇仙緣

不過今日上去鑽,VIP SPA 房又爆左,唯有再一次用大木桶房, MIMI推介新囡MEME, 話由做女賓推淋巴及美容轉到此場, ...
過兩日,又有彩虹仙子STYLE既新囡IVY返工???

要去睇睇了

相關搜索目錄: 美容 SPA

引用:
原帖由 messenger 於 2009-12-3 01:09 發表

過兩日,又有彩虹仙子STYLE既新囡IVY返工???

要去睇睇了
c hing..睇黎你都好耐冇去MIMI既場, D 訊息DELAY左..

回復 49# 的帖子

昨日上去,彩虹仙子唔得閑,試佐YOYO,手骨VEVY GOOD ,不過下次一定要試下彩虹仙子,MIMI話要預約 :

mayIKnow where in?

引用:
原帖由 MR。JOHN 於 2009-12-3 16:09 發表
昨日上去,彩虹仙子唔得閑,試佐YOYO,手骨VEVY GOOD ,不過下次一定要試下彩虹仙子,MIMI話要預約 :
c-hing , 叫n777 c-hing 過的仙氣俾你, 就容易的架啦..... 但都係要預早 book 架...

引用:
原帖由 long_dum 於 2009-12-3 23:12 發表

c-hing , 叫n777 c-hing 過的仙氣俾你, 就容易的架啦..... 但都係要預早 book 架...
彩虹仙子係唔係金記嘅rainbow(小虹)?

引用:
原帖由 patrickyk 於 2009-12-4 01:28 發表

彩虹仙子係唔係金記嘅rainbow(小虹)?
Yes! 彩虹仙子係金記嘅小虹

hello C HING, i have go twice, both time no VAS, the place is so clean and nice, price is ok too.......but the last time i go, the bg touch llittle brother accidently and say sorry....but my little brother go big...and i ask VAS, she say no+sorryx10, then .......................................................i do myself in toilet...hahahahhahahahahhahahaah....

Ching,有無陀地駐場?

CHing, 下次立刻去另一間場ma, 吾洗自己出手!

引用:
原帖由 newhand6600 於 2009-12-4 17:04 發表
hello C HING, i have go twice, both time no VAS, the place is so clean and nice, price is ok too.......but the last time i go, the bg touch llittle brother accidently and say sorry....but my little br ...
Rainow + Yoyo will provide VAS

我上次去果時,mimi話有個陀地maymay,純正陀地,之前系大公司做香薰師,cc文文(據mimi介紹....)你睇下啦

相關搜索目錄: 香薰

no 陀地..all north koo......樓下足浴o吳ok呢?

thanks c hing, next time will try yoyo or rainbow...thanks

引用:
原帖由 yellow40 於 2009-12-4 17:32 發表
CHing, 下次立刻去另一間場ma, 吾洗自己出手!
C HING ,提示下邊間場

引用:
原帖由 Dickson_Chan 於 2009-12-4 17:39 發表

Rainow + Yoyo will provide VAS
ching 又話 yoyo 唔掂得咁點 VAS ???

昨日上佐去,搵佐maymay做,老實講,maymay按摩仲有進步空間,但推油真系非常舒服,一個字"正".
仲有,maymay推薦我浸佐個薰衣草浴,話對失眠好wo,推推下真系訓著佐wo.
maymay特別好傾,天聞地理.....同聲同氣.....而且maymay仲好細心甘話如果我眼訓就出聲啦.好有女朋友feel .haha
唔講唔知,原來真正既香薰對人系好有好處既,走時,mimi話遲啲推香薰男士腎臟保養系列,下星期一定要再去試.

相關搜索目錄: 香薰

回復 66# 的帖子

C HING據我所知有兩個yoyo.so,此yoyo不同彼yoyo wo.

引用:
原帖由 messenger 於 2009-12-3 01:09 發表 過兩日,又有彩虹仙子STYLE既新囡IVY返工???要去睇睇了
Wish try Ivy Have any C-Hing try her and give some comment

引用:
原帖由 itplay 於 2009-12-20 22:12 發表
Wish try Ivy Have any C-Hing try her and give some comment
曾做2次IVY, 身材矯小玲瓏,按摩中力,推油手勢夠柔滑,笑容討人喜歡

有些混淆
其實呢間係咪即係表姐間 樂足水療呢?

相關搜索目錄: 水療

呢道d房係用有玻璃窗的房門,有人行過我見到佢固之然係騷擾,比佢睇到我就更加唔自在,請問其他金,銀,峇...等係唔係都係玻璃窗房門呢

引用:
原帖由 小小大笨咒 於 2009-12-25 00:29 發表 呢道d房係用有玻璃窗的房門,有人行過我見到佢固之然係騷擾,比佢睇到我就更加唔自在,請問其他金,銀,峇...等係唔係都係玻璃窗房門呢
用磨沙玻璃我都ok的
不過門冇鎖
sasa滾時  見到BG都有些顧忌

引用:
原帖由 小小大笨咒 於 2009-12-25 00:29 發表
呢道d房係用有玻璃窗的房門,有人行過我見到佢固之然係騷擾,比佢睇到我就更加唔自在,請問其他金,銀,峇...等係唔係都係玻璃窗房門呢
金有大玻璃窗, 但有電動簾遮咗大半, 出面望入嚟淨係見到地下; 冇問題.
銀只有個好細既窗口, 都OK.
峇就直頭冇窗.

回復 71# 的帖子

我估係... 第一次試Spa... 放放下話"唔夠"熱水...  話要落樓下... 灰到爆...  我話轉齋dup唔做spa又唔制... 卒之dup左個唔夠暖水的骨

相關搜索目錄: SPA

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。