推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

現為督察的周詩泓

詩弘係好一個冷艷美女……

不錯不錯...我有少少鐘意左佢er.........

詩泓真係好靚女
皮膚白裡透紅
笑容甜美
好完美ar!!

希望詩弘繼續做無線,之後做個靚靚女主播…

希望繼續會有詩弘非官方照片流出

引用:
原帖由 ronno 於 2010-2-22 20:38 發表
冇呀,趕住去銀行入票...

真人唔笑果時真係有D cool cool地既感覺,好似咁↓
偷相仲要cut簽名

相關搜索目錄: 銀行

[自Scan]Monday講周詩泓

內容癈到唔恨 ,scan俾大家睇唔使side錢買
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

Thanks 免費post la
雜誌查實很多毒料...我認為

相關搜索目錄: 雜誌

我覺得可信程度 "唔" 低

又唔係要識佢,只要佢報新聞好,人又靚女咪得lor,私生活關人乜事…

係woo, 果個陳逸翹去左邊??
佢好似只係做左一個月凌晨新聞
依家唔見左人
唔通佢係實習的??

係佢講吳斌做吳尊定係文采講ga??
我見上次有個乜野最愛主播投票話佢講ga woo
係唔係果間報館搞錯左佢同陳逸翹??

引用:
原帖由 richard07 於 2010-2-26 23:52 發表
係woo, 果個陳逸翹去左邊??
佢好似只係做左一個月凌晨新聞
依家唔見左人
唔通佢係實習的??

係佢講吳斌做吳尊定係文采講ga??
我見上次有個乜野最愛主播投票話佢講ga woo
係唔係果間報館搞錯左佢同陳逸翹??
陳逸翹由now過檔, 跟進就唔知la...

好心唔好搵咁曚既相啦,雯雯o個張咁矇都登出黎。
之前搭MTR見過詩泓,都唔錯。侯生女點都應該有社交生活,唔通日日返工放工咩?

thx for info

好靚,長髮就更靚

d本野d用詞都幾刻薄……………

不過都要感謝ronno大哥ge分享…

引用:
原帖由 陳志雲 於 2010-2-27 14:10 發表
d本野d用詞都幾刻薄……………
Yes...too much..用詞太刻薄 la

詩泓
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

Thanks for c-hing sharing!

老實講....我唔係太相信雜誌所講既野......因為連陳逸翹同張文采所講既野都可以混淆...而且陳逸翹都唔見佢做tvb新聞台主播好耐......就知個本雜誌準備資料唔夠啦......我唸可能有d人無風起浪.........真係人怕出名豬怕肥............

相關搜索目錄: 雜誌

回復 12# 的帖子

即係文采講錯定係佢講錯??

今晚又有靚詩泓
佢都係一個星期先出一次鏡咁

應該仲係ATV時候影,好青春活潑

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。