推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

27 12
發新話題

[原創] 聖誕多唔多人諗住去日本呢

聖誕多唔多人諗住去日本呢

我諗住去,不過依家D YEN貴得好離譜....唉....但自己又好想去喎,有冇大大知道近排有D咩優惠FOR去日本嫁?THX~

引用:
原帖由 day文 於 2009-12-8 10:06 發表
我諗住去,不過依家D YEN貴得好離譜....唉....但自己又好想去喎,有冇大大知道近排有D咩優惠FOR去日本嫁?THX~
好似話o的機票平o左喎~不過係紙水高囉

相關搜索目錄: 機票

呢家VISA搞緊PROMOTION, 東京好多地方都有DISCOUNT呀~~~  挾埋一月大特價去掃貨啦~

引用:
原帖由 kaykay123 於 2009-12-9 10:28 發表
呢家VISA搞緊PROMOTION, 東京好多地方都有DISCOUNT呀~~~  挾埋一月大特價去掃貨啦~
really ???

可能遲下會去果邊留學=__=
聖誕會去睇睇

相關搜索目錄: 留學

引用:
原帖由 day文 於 2009-12-9 15:38 發表 really ???
http://www.visa-e-mailclub.com/visitjapan/tc/index.html

又真係好多優惠 WO~~~  有D PACKAGE好扺呀, 今晚要慢慢再睇下先~~~

引用:
原帖由 day文 於 2009-12-8 10:06 發表
想去,在等日圓跌,我都想知道有d咩discount.

引用:
原帖由 單眼仔 於 2009-12-14 01:21 發表

http://www.visa-e-mailclub.com/visitjapan/tc/index.html
THX! visa 卡係機場Duty Free 掃貨最正呀.

引用:
原帖由 爆火姐 於 2009-12-19 00:40 發表 想去,在等日圓跌,我都想知道有d咩discount.
有時都唔等得咁多,
有錢時冇假, 有假時冇錢,
反反覆覆有排都去唔成.

引用:
原帖由 爆火姐 於 2009-12-19 00:44 發表 THX! visa 卡係機場Duty Free 掃貨最正呀.
DUTY FREE我通常都係幫人買煙酒咋.

引用:
原帖由 kaykay123 於 2009-12-16 12:25 發表
又真係好多優惠 WO~~~  有D PACKAGE好扺呀, 今晚要慢慢再睇下先~~~
依家plan 旅行真係要plan 埋呢d 野, 有時比d心機睇真係會慳好多呢~

引用:
原帖由 單眼仔 於 2009-12-14 01:21 發表

THX~咁抵好多喎

引用:
原帖由 italiababy 於 2009-12-21 01:29 發表

依家plan 旅行真係要plan 埋呢d 野, 有時比d心機睇真係會慳好多呢~
係嫁~有時旅行前既PLANNING都係一種樂趣

呢樣呀真係, 講下去邊去邊, 真係未出發先興奮~~~

引用:
原帖由 day文 於 2009-12-21 09:50 發表

係嫁~有時旅行前既PLANNING都係一種樂趣
plan 到一個勁慳行程真係有滿足感ga~~~

好想去~~

引用:
原帖由 kaykay123 於 2009-12-21 13:37 發表
呢樣呀真係, 講下去邊去邊, 真係未出發先興奮~~~
不過都好睇同咩腳去o既...

引用:
原帖由 acitaly 於 2009-12-22 03:01 發表

plan 到一個勁慳行程真係有滿足感ga~~~
我又反而唔鍾意為慳而慳~旅行都係為開心唧~
不過有得平o既著數就唔好蝕咁解囉

回復 1# 的帖子

正吖! 錢係搵嚟洗架! 所以我聽日都同女友出發去日本過聖誕啦!  

回復 19# 的帖子

我見visa 都有好多著數野喎!
可以上去睇吓吖!

引用:
原帖由 鬼太郎 於 2009-12-23 23:00 發表
我見visa 都有好多著數野喎!
可以上去睇吓吖!
又真係幾多優惠喎! 叫男友都同我去番次日本都好喎!  

嗨大家好我是新來的不知道怎樣玩

派你去打探,回来打报告。

回復 1# 的帖子

買少D野OR有折先買LAW

27 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。