推介:| 旅遊 | 旅行社 | 澳洲旅遊 | 內地旅遊 | 新加坡旅遊 | 台灣旅遊 | 泰國旅遊 | 機票 | 航空公司 | 酒店 | 遊記 |

發新話題

一月想拿假去柬埔寨

一月想拿假去柬埔寨

VISA有優惠, US$99 , BOOK克萊蒙酒店3D2N, 好抵玩, 消費又低, 又想睇下  吳 哥 窟, 大家有無咩行程提議下?

THXTHX

相關搜索目錄: 酒店

回復 1# 的帖子

有個內戰咩紀念館睇骷髏骨

呢個有咩好睇呀????

引用:
原帖由 kaykay123 於 2009-12-16 13:10 發表
呢個有咩好睇呀????
睇下戰爭帶來既害怕囉

引用:
原帖由 noel2314 於 2009-12-8 15:47 發表
VISA有優惠, US$99 , BOOK克萊蒙酒店3D2N, 好抵玩, 消費又低, 又想睇下  吳 哥 窟, 大家有無咩行程提議下?

THXTHX
你甘大膽,可以去西哈努克親皇行宮玩呀.

睇落都幾抵wor us99蚊,3日2夜,visa 仲有冇其他地方有discount 架

引用:
原帖由 魚翅貓 於 2009-12-20 02:18 發表
睇落都幾抵wor us99蚊,3日2夜,visa 仲有冇其他地方有discount 架
咩地方呀?

引用:
原帖由 魚翅貓 於 2009-12-20 02:18 發表 睇落都幾抵wor us99蚊,3日2夜,visa 仲有冇其他地方有discount 架
邊道見到呀?

引用:
原帖由 noel2314 於 2009-12-9 09:47 發表

THXTHX
正喎, 點忍得住唔外遊呀!?

引用:
原帖由 大D哥 於 2009-12-16 14:48 發表

睇下戰爭帶來既害怕囉
咁一定要去POLAND喇

引用:
原帖由 魚翅貓 於 2009-12-20 02:17 發表

你甘大膽,可以去西哈努克親皇行宮玩呀.
我要睇後宮

引用:
原帖由 CarolYCY 於 2009-12-20 21:41 發表

邊道見到呀?
http://www.visa-asia.com/ap/hk/zh_HK/cardholders/offers/travel_index.shtml

引用:
原帖由 angelamama 於 2009-12-21 21:43 發表

咁一定要去POLAND喇
東南亞計柬埔寨首選啦

引用:
原帖由 angelamama 於 2009-12-21 21:44 發表

我要睇後宮
無佳麗ga啦傻仔~

引用:
原帖由 貨戴戈 於 2009-12-22 02:00 發表

東南亞計柬埔寨首選啦
柬埔寨簽卡, 穩唔穩陣ga?

回復 1# 的帖子

e.......... 乜有咁 jetso 呀, 唔知有冇d 啱洗呢?

引用:
原帖由 貨戴戈 於 2009-12-22 02:00 發表

http://www.visa-asia.com/ap/hk/zh_HK/cardholders/offers/travel_index.shtml
e........... 我去日本都有coupon 喎! 唔知有冇啱洗既呢?

引用:
原帖由 鬼太郎 於 2009-12-23 23:25 發表

e........... 我去日本都有coupon 喎! 唔知有冇啱洗既呢?
又真係幾多優惠喎! 叫男友都同我去番次日本都好喎!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。