推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

太子 西班牙舞廳

引用:
原帖由 shuttlecock13 於 2010-1-1 00:42 發表
$100 is for hand job only. Blow job or ML would cost $200.
The same optional costs as sauna,
thus, from my point of view,
sauna would be preferable.    

中女我中意1

h j 100好正中女做愛好舒服

回復 1# 的帖子

幾月前巳幫親過, 現代魚旦檔, 大部分中女, service ok, 但 許多老鼠走來走去... 門口叔叔話不會捉...話旺人氣.

今天下午去了西記條女叫沙沙非常豪放'''''''

引用:
原帖由 kk99321 於 2010-2-7 00:23 發表
師兄可否詳細少少講黎聽下~~!

引用:
原帖由 kk99321 於 2010-2-7 00:23 發表
可以寫詳細 d 嗎?   

想問下有邊位囡囡可屌埋屎眼?謝謝。
亦正亦邪

引用:
原帖由 kakaol 於 2010-3-3 14:48 發表
想問下有邊位囡囡可屌埋屎眼?謝謝。
1,个場太黑屌咗屎眼都唔知2,屌咗屎眼無凉沖不好,不過中意吹的好玩,我上次叫條女吹,條女曼曼吹又環又直又袋底吹咗二十分中說吹曝好唔好,我話好她加快下下深候吹多十幾分中口曝

blow job without cleaning your dick? nice ~~~

相關搜索目錄: Cleaning

well.....nice sharing
im also live around there.....

very good ching, thank you

引用:
原帖由 Peler.p 於 2010-3-3 21:04 發表
1,个場太黑屌咗屎眼都唔知2,屌咗屎眼無凉沖不好,不過中意吹的好玩,我上次叫條女吹,條女曼曼吹又環又直又袋底吹咗二十分中說吹曝好唔好,我話好她加快下下深候吹多十幾分中口曝
屎眼好緊,試過實上癮。
亦正亦邪

引用:
原帖由 kakaol 於 2010-3-5 14:04 發表
屎眼好緊,試過實上癮。
屌屎眼是初初屌時好緊,屌多十分中就唔緊所以我都是屌西屌到就出先屌屎眼,條能有D西水唔用Kㄚ一屌洛去好緊三幾十下就出野 我都上咗瘾你上咗未

引用:
原帖由 Peler.p 於 2010-3-5 18:17 發表
屌屎眼是初初屌時好緊,屌多十分中就唔緊所以我都是屌西屌到就出先屌屎眼,條能有D西水唔用Kㄚ一屌洛去好緊三幾十下就出野 我都上咗瘾你上咗未
我都係試過2次,最正就係第2次,好回味。
係大陸同另一個男人一齊插個龜婆,一個插前一個插後門,真係feel到對面條野係度插緊,好正,好似av咁。
同埋睇到條女真係好似好痛苦咁,因為前面就話扮high姐,後門真係好難扮到。
亦正亦邪

引用:
原帖由 kakaol 於 2010-3-7 00:03 發表

係大陸同另一個男人一齊插個龜婆,一個插前一個插後門,真係feel到對面條野係度插緊,好正,好似av咁。
同埋睇到條女真係好似好痛苦咁,因為前面就話扮high姐,後門真係 ...
D女个後門我吊得多旦沒有試過一前一後C兄真好野,我試過同个朋友兩个吊一條靓妹,條女說唔比吊後門,不過一个吊一个吹都似av

引用:
原帖由 kakaol 於 2010-3-6 16:03 發表

同埋睇到條女真係好似好痛苦咁,因為前面就話扮high姐,後門真係 ...
嘩!聽到都硬呀,c-hing幾時約埋一齊上去再前後夾擊個龜婆一鑊呀?

引用:
原帖由 Bubbleboy 於 2010-3-8 12:54 發表

嘩!聽到都硬呀,c-hing幾時約埋一齊上去再前後夾擊個龜婆一鑊呀?
可惜無個龜婆contact,又唔係咁多個龜婆「肯」得落,不過向西村d妹妹仔有興趣嗎?
亦正亦邪

回復 43# 的帖子

我尋日上去西記, 吊左條女叫x芳, 佢含九都好有心機, 碰着隔離座位條女同個客吊緊西, 條女除底, 放錯我張几仔, 吊完找底, 竟然西西向着我, 流晒鼻血, 正,

引用:
原帖由 kakaol 於 2010-3-9 03:38 發表
可惜無個龜婆contact,又唔係咁多個龜婆「肯」得落,不過向西村d妹妹仔有興趣嗎?
妹妹仔咪仲好,可以玩前後夾擊就得啦

引用:
原帖由 999mommom999 於 2010-3-14 12:30 發表
我尋日上去西記, 吊左條女叫x芳, 佢含九都好有心機, 碰着隔離座位條女同個客吊緊西, 條女除底, 放錯我張几仔, 吊完找底, 竟然西西向着我, 流晒鼻血, 正,
我上次一去到見到隔離條女吹緊个C兄吹到雪雪聲.到我叫女吹完做完都有一个鐘走人,隔離條女還在吹緊都唔知吹曝咗幾多次,那个C兄是否你呢

are all the girls over 40 in here???

回復 47# 的帖子

no ah, i ate the gal that day who is to be 30+

安全致上,記得戴套!唔冼出面, 想安坐家中收安全套?
請到 http://hksafesex.webs.com 瀏覽

我前兩日去 ... 叫甜甜 ... 超肥C9

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。