推介:| 旅遊 | 旅行社 | 美國旅遊 | 英國旅遊 | 歐洲旅遊 | 機票 | 航空公司 | 酒店 | 遊記 |

28 12
發新話題

而家係米好抵呢?

而家係米好抵呢?

美國經濟唔好,唔知而家去玩係米好抵呢? 會唔會好似hk之前金融風暴甘,乜都平平平,又多優惠呢?

我好想去下拉斯維加斯呀.

引用:
原帖由 CarolYCY 於 2009-12-14 01:46 發表
去澳門當係啦

wow very good wor

引用:
原帖由 CarolYCY 於 2009-12-14 01:46 發表
me too

引用:
原帖由 Ghost551 於 2009-12-14 18:36 發表

me too
me too...
thr seem like very nice...haha

引用:
原帖由 sumemrboyzz 於 2009-12-15 06:28 發表
me too...
thr seem like very nice...haha
去咁遠好似好貴咁 . ..

想住幾時去? BOOK左機位咪? 去邊BOOK呀? 我都想去~~~

引用:
原帖由 92個菜頭 於 2009-12-12 12:04 發表
美國經濟唔好,唔知而家去玩係米好抵呢? 會唔會好似hk之前金融風暴甘,乜都平平平,又多優惠呢?
至少應該唔會貴先啦! visa 卡 做promotion US 有幾多優惠架
http://www.visa-asia.com/ap/hk/zh_HK/cardholders/offers/travel_index.shtml

引用:
原帖由 妹仔 於 2009-12-20 17:58 發表

至少應該唔會貴先啦! visa 卡 做promotion US 有幾多優惠架
http://www.visa-asia.com/ap/hk/zh_HK/cardholders/offers/travel_index.shtml
係唔係有抽獎?

引用:
原帖由 大D哥 於 2009-12-14 10:07 發表 去澳門當係啦
差好遠,
拉斯維加斯D賭場真係大到痴線,
又多SHOW睇.

引用:
原帖由 italiababy 於 2009-12-20 19:22 發表

係唔係有抽獎?
呢排簽visa 有得抽獎去睇世界杯丫ma~

回復 9# 的帖子

估唔到VISA自己都幾多優惠WO~~~

引用:
原帖由 92個菜頭 於 2009-12-12 12:04 發表
去美國可以滑雪, 同D環境都好靚

引用:
原帖由 CarolYCY 於 2009-12-21 00:54 發表

差好遠,
拉斯維加斯D賭場真係大到痴線,
又多SHOW睇.
可以順便睇埋大瀑布, 正!!!

引用:
原帖由 acitaly 於 2009-12-21 02:09 發表

呢排簽visa 有得抽獎去睇世界杯丫ma~
咁正!!!
中左就發喇

引用:
原帖由 angelamama 於 2009-12-21 21:14 發表

可以順便睇埋大瀑布, 正!!!
賭得性起~仲邊記得去睇瀑布

引用:
原帖由 angelamama 於 2009-12-21 21:15 發表

咁正!!!
中左就發喇
$200 就有一次抽~你簽多幾次先啦

引用:
原帖由 貨戴戈 於 2009-12-23 01:23 發表

$200 就有一次抽~你簽多幾次先啦
$200蚊...真係八達通自動增值都幾次了~~

回復 1# 的帖子

錢係搵嚟洗架! 所以我聽日都同女友出發去日本過聖誕啦!

回復 19# 的帖子

e.......... 乜原來仲有咁多 jetso 呀, 唔知有冇d 啱洗呢?  

引用:
原帖由 kaykay123 於 2009-12-21 13:48 發表
估唔到VISA自己都幾多優惠WO~~~
又真係幾多優惠喎! 叫男友都同我去番次日本都好喎!  

回復 1# 的帖子

有VISA簽証可以考慮....

回復 3# 的帖子

完全唔同架喎...........................

回復 9# 的帖子

估唔到用VISA又幾多優惠喎....

28 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。