推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[灌水] Tomytec (N-gauge) 專區

Tomytec都出左四彈貨櫃, 幾時先出貨櫃碼頭嘅配套呢?

引用:
原帖由 bassyoyo 於 2010-4-14 22:27 發表

http://farm ...
好正wo.....
自改定bid番黎

引用:
原帖由 JRFANS 於 2010-4-15 01:10 發表

好正wo.....
自改定bid番黎
日本bid番黎架

拖架係全鐡~

good item pal

請問有冇C兄除左玩Tomytec外, 都有玩Kato同Tomix嘅建物呢?

本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +5 精品文章 2010-4-17 00:14
  • 冰河 威望 +5 精品文章 2010-4-17 00:14
  • 冰河 體力 +5 精品文章 2010-4-17 00:14

本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +5 精品文章 2010-4-17 00:15
  • 冰河 威望 +5 精品文章 2010-4-17 00:15
  • 冰河 體力 +5 精品文章 2010-4-17 00:15

本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +5 精品文章 2010-4-17 00:15
  • 冰河 威望 +5 精品文章 2010-4-17 00:15
  • 冰河 體力 +5 精品文章 2010-4-17 00:15

今日問過HH D員工
佢話之前係將D貨入落電話
係BO 今日我係HH見到有2架TRUCK3
我買左架JOMO
得番架ENEO

W-250

NYK Trailer

歡迎撥冗光臨  (標題就是連結)

本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +5 精品文章 2010-4-17 00:16
  • 冰河 威望 +5 精品文章 2010-4-17 00:16
  • 冰河 體力 +5 精品文章 2010-4-17 00:16

引用:
原帖由 xsaix 於 2010-4-14 21:06 發表

店員就係講...以後主要做批發火車
我估應該唔會再有零售
即係叫我開始收山......

引用:
原帖由 reeves 於 2010-4-16 09:32 發表
請問有冇C兄除左玩Tomytec外, 都有玩Kato同Tomix嘅建物呢?
魚也有收集Kato及Tomix建物、人形及小物

引用:
原帖由 reeves 於 2010-4-16 09:32 發表
唔包坦克同Gundam,總之係1:144同1:150都有D

引用:
原帖由 暴走之魚 於 2010-4-16 22:53 發表

魚也有收集Kato及Tomix建物、人形及小物
我都有在你個Blog留言呀, 哈哈, 不過搵唔到Kato及Tomix建物、人形及小物?

引用:
原帖由 kimsin 於 2010-4-17 03:00 發表

唔包坦克同Gundam,總之係1:144同1:150都有D
咁豐富? 有冇Blog可以參觀呀? 而家Tomytec電鐵都有動力, 咁仲使玩Kato&Tomix?

引用:
原帖由 taken 於 2010-4-16 04:12 發表

http://ngi.blog.eone ...
請問用呢個的話, 係咪架車改底盤就得呢? 唔知可唔可以在Kato or Tomix啲軌上行呢

引用:
原帖由 reeves 於 2010-4-17 11:33 發表

我都有在你個Blog留言呀, 哈哈, 不過搵唔到Kato及Tomix建物、人形及小物?
仲未寫到,而家主要都係出返舊聞先.....遲下再update新入手收藏

相關搜索目錄: 收藏

引用:
原帖由 reeves 於 2010-4-17 11:35 發表

咁豐富? 有冇Blog可以參觀呀? 而家Tomytec電鐵都有動力, 咁仲使玩Kato&Tomix?
當師兄你擁有過Kato, Tomix 及Tomytec 的電鐵的話,你就會知道甚麼是「一分錢、一分貨」!

引用:
原帖由 reeves 於 2010-4-17 11:38 發表

請問用呢個的話, 係咪架車改底盤就得呢? 唔知可唔可以在Kato or Tomix啲軌上行呢
路軌只係一個供電媒介,一個有電的路軌可以給各種品牌的火車行走!

魚blog講過的桃太郎電鐵加了tomytec的動力組件後,可以起kato的供電路軌上行走!

引用:
原帖由 暴走之魚 於 2010-4-17 06:00 發表

仲未寫到,而家主要都係出返舊聞先.....遲下再update新入手收藏
十分期待!我見師兄你張個人照片有7-11, 就知你有好多正野喇

相關搜索目錄: 收藏

引用:
原帖由 暴走之魚 於 2010-4-17 06:05 發表

路軌只係一個供電媒介,一個有電的路軌可以給各種品牌的火車行走!

魚blog講過的桃太郎電鐵加了tomytec的動力組件後,可以起kato的供電路軌上行走!
咁就好喇, 因Kato電鐵跟黎得一架車, 買Tomytec平啲加多幾架就好好多~

其實我仲有好多野未買, 但香港就算Yahoo都太少貨品了

引用:

咁就好了, 可以平啲買多幾架Tomytec加落去Kato一齊玩~

本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 -20 重複發帖 2010-4-17 17:14
  • 冰河 威望 -20 重複發帖 2010-4-17 17:14
  • 冰河 體力 -20 重複發帖 2010-4-17 17:14

引用:

咁就好了, 可以平啲買多幾架Tomytec加落去Kato一齊玩~

本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 -20 重複發帖 2010-4-17 17:15
  • 冰河 威望 -20 重複發帖 2010-4-17 17:15
  • 冰河 體力 -20 重複發帖 2010-4-17 17:15

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。