推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[灌水] Tomytec (N-gauge) 專區

引用:
原帖由 版屹場佃戥11 於 2010-6-23 17:01 發表

haha我都唔記得左呢到又要條魚tim
有好消息
hh琴日番左批新(centram)+之前果批既輕鐵
壞消息
最後2架新輕鐵俾我今早買左
HH繼續有新輕鐵,但只有二號車(銀色車)及三號車(黑色車),莫非又玩「彩虹欠藍色」事件
魚入了三號車 ,跟住就.....嘿嘿嘿......

今次centram有驚喜
d轆係郁得
本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +5 多謝分享 2010-6-27 19:04
  • 冰河 威望 +5 多謝分享 2010-6-27 19:04
  • 冰河 體力 +5 多謝分享 2010-6-27 19:04

Kato四幢新型大廈日本見街,隨即沽清 ,希望太空商場來價不要太高......

23-436 DioTown テナントビル 1

更多圖片:http://www.1999.co.jp/10118355

23-437 DioTown ファッションビル 1

更多圖片:http://www.1999.co.jp/10118358

23-438 DioTown ブランドビル 1

更多圖片:http://www.1999.co.jp/10118362

23-439 DioTown ブランドビル 2

更多圖片:http://www.1999.co.jp/10118365

本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +5 精品文章 2010-6-27 19:04
  • 冰河 威望 +5 精品文章 2010-6-27 19:04
  • 冰河 體力 +5 精品文章 2010-6-27 19:04

咁快賣哂.... tomytec 個款都嚟緊

$$$$$$

引用:
原帖由 taken 於 2010-6-27 15:11 發表
咁快賣哂.... tomytec 個款都嚟緊

$$$$$$
緊係啦,對上Kato生產的高樓大廈是2005年頭,足足事隔五年,餓死玩家......

Tomytec唔知係咪想避一避Kato的峰頭,剛剛宣佈昭和大廈會延期至8月發售

邊位師兄買到tomytec centram白色丫?????
我想買 ,但係一係就去早左去未番 ,一係就遲左去賣曬-.-

睇黎我應該入唔到富山輕鐵....

引用:
原帖由 版屹場佃戥11 於 2010-6-28 18:28 發表
邊位師兄買到tomytec centram白色丫?????
我想買 ,但係一係就去早左去未番 ,一係就遲左去賣曬-.-
其實會唔會好似上次「彩虹戰隊」的藍色車咁,架白色車要買「原裝行貨」呀?

7-8月會好甘、R魂, 魂stage5, Super Robot 合金、飛影...... tomytec....

引用:
原帖由 版屹場佃戥11 於 2010-6-26 18:24 發表
魚入手了9003黑色列車,又來幾張圖片先

很久沒有更新網誌了,這次除了有CENTRAM 9003的開盒報告外,尚有藤本特殊車輛1、巴士營業所的介紹

得閒入來逛逛 <<暴走之魚blog>>
本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +5 多謝分享 2010-6-29 19:20
  • 冰河 威望 +5 多謝分享 2010-6-29 19:20
  • 冰河 體力 +5 多謝分享 2010-6-29 19:20

引用:
原帖由 暴走之魚 於 2010-6-29 00:54 發表

其實會唔會好似上次「彩虹戰隊」的藍色車咁,架白色車要買「原裝行貨」呀?
唔會 因為kimsin兄上星期6見到hh有
我星期5同星期一去到冇-.-

另外JRFANS hh有富山 你可以去睇睇

引用:
原帖由 JRFANS 於 2010-6-28 22:03 發表
睇黎我應該入唔到富山輕鐵....
我都係...追唔切,仲要度度冇得賣

引用:
原帖由 xsaix 於 2010-6-30 00:45 發表

我都係...追唔切,仲要度度冇得賣h:" />
HH有丫!!! 但係唔得幾隻色 only記得有紅色 其他forgot
仲有提多次 得centram(黑/銀/白)個轆先郁得
富山/萬葉果d都係fix死

繼「富山輕鐵」後,KATO亦跟住推出富山環狀線centram 9001, 9002 及9003 列車,9月發售預定,9,975 yen

網站:http://www.katomodels.com/product/nmi/centram.shtml

本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +5 精品文章 2010-6-30 19:01
  • 冰河 威望 +5 精品文章 2010-6-30 19:01
  • 冰河 體力 +5 精品文章 2010-6-30 19:01

引用:
原帖由 暴走之魚 於 2010-6-30 13:44 發表
繼「富山輕鐵」後,KATO亦跟住推出富山環狀線centram 9001, 9002 及9003 列車,9月發售預定,9,975 yen

網站:http://www.katomodels.com/product/nmi/centram.sht ...
kato係都要搞對抗 haha...

今日係mk入齊3色新輕鐵
遲d post相

引用:
原帖由 版屹場佃戥11 於 2010-6-30 13:16 發表

HH有丫!!! 但係唔得幾隻色 only記得有紅色 其他forgot
仲有提多次 得centram(黑/銀/白)個轆先郁得
富山/萬葉果d都係fix死
今日去過hh
新輕鐵一架都見唔到

引用:
原帖由 JRFANS 於 2010-7-1 17:17 發表
今日去過hh
新輕鐵一架都見唔到
你唔係要搵富山咩-.-

引用:
原帖由 版屹場佃戥11 於 2010-7-1 17:36 發表

你唔係要搵富山咩-.-
我咪講緊富山果3架新輕鐵囉
黑,白,銀3色嘛

引用:
原帖由 暴走之魚 於 2010-6-29 00:54 發表

架白色車應該唔洗
不過都幾.......

本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +5 多謝分享 2010-7-1 22:35
  • 冰河 威望 +5 多謝分享 2010-7-1 22:35
  • 冰河 體力 +5 多謝分享 2010-7-1 22:35

引用:
原帖由 JRFANS 於 2010-7-1 18:42 發表

我咪講緊富山果3架新輕鐵囉
黑,白,銀3色嘛
仲以為你講彩虹tim-.-

引用:
原帖由 版屹場佃戥11 於 2010-7-1 19:30 發表

仲以為你講彩虹tim-.-
彩虹我欠藍色
但預計應該入kato補數

引用:
原帖由 暴走之魚 於 2010-6-30 13:44 發表

網站:http://www.katomodels.com/product/nmi/centram.sht ...
入番架都好wo

引用:
原帖由 JRFANS 於 2010-5-24 19:30 發表

我都有幾瓣架..
1:150車仔,火車,飛機....
遲D要考車牌
報了名嗎??

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。