推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

屋企舊野專區如舊書....舊物品....請貼上吧 !

回復 1199# 的帖子

我偷偷話比你聽  水哥外型樣貌好似刀郎  唔吸煙  飲酒睇女人就未知。
水哥他......當前在線

嘩殺曬羅
溝死D女MM,,,,,串爆D仔

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
╱◥█◣ *.  ★﹒* meiji k..
田︱田 ★. ●   ● •. ﹒★....
朅朅朅 _/█\_/█\_•. ;;;;;;;
 ̄ ̄ ̄ ̄√√ √√ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
:::::::::::::

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-2-22 00:43 發表
上綱用來播收音機d音,,仲正
而家輿返收音機接收靚聲,,,,由其大陸牌子接收力特強,,正
我無收音機設備  現在聽[加州酒店] 兩支結他撚蘇盧  一主音 一和音 很少樂隊這樣奏

相關搜索目錄: 酒店

訓覺先,,明天早起要返工
各位,,,做細,,,,走先喇

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-2-22 00:50 發表
我偷偷話比你聽  水哥外型樣貌好似刀郎  唔吸煙  飲酒睇女人就未知。

嘩殺曬羅
對了  就是這帥樣

我也閃    bye....

回復 1202# 的帖子

如果試音,,,用靚聲天后,,,,,陳潔麗
你可以喇叭接駁電腦出,,,接收全世界所有電臺

相關搜索目錄: 電腦

回復 1201# 的帖子

嘩..B哥你會唔會睇錯人呀.
我自己似八十年代演員太保多D咁WOR..
AND酒我唔識飲.出NE一定悶死你地.
吹吓水先係強項.
不落兩邊

今日返工,收開工利是,,,一仟元正金牛
等吃飯,今晚回來
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-2-22 00:12 發表
看到照片了 兩張都付錢了。很英俊踏實的男人不似想象中的野性

答B哥
想象中的野性 ?
野性好似話女人用,,, 而家變左了,,,,,,要帶眼鏡,,,,,,睇遠不清楚,,,,,睇近也是不清楚
出街要帶2副眼鏡
咁快要帶2副眼鏡 ?

引用:
原帖由 大隻西 於 2010-2-22 00:48 發表

我偷偷話比你聽 水哥外型樣貌好似刀郎  唔吸煙  飲酒睇女人就未知。
女士角度:
水哥似馬浚偉, 女士 (不論年齡), 都會好喜歡同佢 1 齊. 覺得佢會有耐性, 聽我講心事. 但唔係 na 形. (黃兄都比我咁感覺).

有女人緣, 但唔係花蝴蝶...

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-2-22 00:50 發表

嘩殺曬羅
可能因為刀郎 d 歌, 覺得形神俱不似...

回復 1211# 的帖子

Sue姐姐同B哥都形容得唔似係本人WOR...
K哥唔好幻想得我咁有型..我唔係令仔OR型仔.
仲有唔好再講我喇..
我記得B哥以前叫人估吓佢同老婆點識.但冇咗下文.
有機會再續.
仲有..SUE姐姐.我覺得K哥似現代版唐伯虎.才華+風流.同意否?

不落兩邊

引用:
原帖由 flowingwater 於 2010-2-22 14:22 發表
Sue姐姐同B哥都形容得唔似係本人WOR...
K哥唔好幻想得我咁有型..我唔係令仔OR型仔.
仲有唔好再講我喇..
我記得B哥以前叫人估懮\同老婆點識.但冇髐U文.
有機會再續.
仲有..SUE姐姐.我覺得 ...
我在其他帖提及, 李小龍 迷, 99.9% 是男...

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-2-22 00:59 發表
如果試音,,,用靚聲天后,,,,,陳潔麗
你可以喇叭接駁電腦出,,,接收全世界所有電臺
謝謝K佬指導

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 flowingwater 於 2010-2-22 01:27 發表
嘩..B哥你會唔會睇錯人呀.
我自己似八十年代演員太保多D咁WOR..
AND酒我唔識飲.出NE一定悶死你地.
吹吓水先係強項.
我也不飲酒  我曾在酒吧叫杯牛奶喝。

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-2-22 13:00 發表
今日返工,收開工利是,,,一仟元正金牛
等吃飯,今晚回來
今晚吃什麼菜式  有沒有和女上司一起坐  一仟元怎樣花?

引用:
原帖由 suewong 於 2010-2-22 13:53 發表

女士角度:
水哥似馬浚偉, 女士 (不論年齡), 都會好喜歡同佢 1 齊. 覺得佢會有耐性, 聽我講心事. 但唔係 na 形. (黃兄都比我咁感覺).

有女人緣, 但唔係花蝴蝶...
水哥常戴著鴨舌帽  把長長的鴨舌拉低到鼻樑平棑  很難看到他真面孔  校長那樣清楚一定是很留意他了

回復 1217# 的帖子

B哥.有機會講吓你d經歷ne聽吓啦.
應該都係好精彩.
不落兩邊

引用:
原帖由 大隻西 於 2010-2-22 22:52 發表

水哥常戴著鴨舌帽  把長長的鴨舌拉低到鼻樑平棑  很難看到他真面孔  校長那樣清楚一定是很留意他了
係神似. 好像我說 b 哥似王傑...

回復 1219# 的帖子

我都好耐冇見過B哥..
睇機緣再聚一次..
帶帽係因為懶得梳頭及開始有脫髮跡象了..
本人不是細心既男人.

相關搜索目錄: 脫髮
不落兩邊

回復 1218# 的帖子

B哥
水哥
SUE
各位
我回來了

回復 1221# 的帖子

K哥個一千蚊.睇NE好好洗咁...
咁夜先返.
不落兩邊

今天晚上在旺角哥德酒吧飲洒
華,,,,,飲左好多杯,,,,,比絛女溝我,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

兄弟在嗎

回復 1224# 的帖子

係太子道天條底個間?
K哥真係桃花命.
不落兩邊

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。