推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

去完歐洲

去完歐洲

30days

SO NICE

"當你見到星河燦爛,求你在心中記住我。"

我都想有咁多日假咁多子彈去玩.
你去左邊?
快d交個report上黎.

有冇相see呀

我諗住聖誕節同老婆去玩一個月!老婆話大減價要去 shopping!
想去英國,法國,意大利,德國,米蘭,威尼斯咁!
唔知 ivan 兄,點行程???
近期恐怖分子搞歐洲,你遊玩時有無特別麻煩野?
謝謝回覆!

it is so cold during x'mas .... milan will be snowing .... take care .... and normally big sale is in jan/feb

引用:
原帖由 legsex 於 2006-8-24 16:01 發表
我諗住聖誕節同老婆去玩一個月!老婆話大減價要去 shopping!
想去英國,法國,意大利,德國,米蘭,威尼斯咁!
唔知 ivan 兄,點行程???
近期恐怖分子搞歐洲,你遊玩時有無特別麻煩野?
謝謝回覆!
聖誕節去歐洲死城一樣呀, 咩都唔開咖, 你去黎都無野反!!

目標~~意大利~~1個月

Which Place you have been? (30 days wo.... GOOD!!!)

引用:
原帖由 ivanwong2006 於 2006-8-23 04:06 AM 發表
30days
聽到都興奮.....

引用:
原帖由 ivanwong2006 於 2006-8-23 04:06 發表
30days
Portugal ...
I'm a pipe-smoker ...

引用:
原帖由 小丫環 於 2006-8-28 19:00 發表

聖誕節去歐洲死城一樣呀, 咩都唔開咖, 你去黎都無野反!!
前年聖誕節前數天, 我在米蘭. 我的遭遇是見到多 D, 去到多 D地方, 因為 D有組織麊漱h司機會帶你走多D路, 明明平時14 euro的車程, 過時過節前夕就要貴多一倍, 所以大家小心, 小心
I'm a pipe-smoker ...

it's a good place

歐洲好多國家o架o咼, 30day夠唔夠呀??

any photo to share?

英國就不太like

是荷蘭, 法國南部安錫 和德國的慕尼黑(新天鵝堡) ..就一定要去
瑞士就唔使講啦~

I'd been France and UK.

i envy you but as the brother above has mentioned it now takes good courage to take a trip to europe as there are terrorists threats !! poor me !!

意大利就一定要去啦

上次係法國17日都唔夠...  30日走馬看花都可以玩到3國

引用:
原帖由 taurus 於 2006-8-31 10:37 PM 發表
Portugal ...
Very good and things are not that expensive (relative to other EU countries).

NICE

i love cornwall uk

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。