推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[桑拿浴室] 薀莎水療 (Windsor Spa)

本主題被作者加入到個人文集中
恭喜發財,祝男網友,鞭鞭有力,出入平安,祝女網友,青春常駐,細水長流 !!!!

君問歸期未有期,巴山夜雨漲秋池。
何當共翦西窗燭,卻話巴山夜雨時。

祝師兄們 (and to all BG) 恭喜發財,萬事勝意,步步高昇,身體健康, 恭喜恭喜 !!

祝願上落平安!精神爽利!套入吐出!動躍脫兔!

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-2-1 17:49 發表
師兄:開年你們會揾, 新歡定舊愛????
C-Hing, Kung Hei Fat Choy!
I will try both 新歡 and 舊愛

相關搜索目錄: SPA

師兄:你的真BB幾時上來...過年...

是日開年, 有邊幾位師兄上去按摩,
熱鬧嗎?
在下初五後, 才現....可能到時, 技師會多些...

師兄:是日赤口, 想揾至想愛, 女朋友開枱,
赤璧一落手就食7番,南風靚霸整鋪13么,
玲玲都開胡,收番128, 我就自摩.......
開年都系鋤DD好....

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-2-5 17:54 發表
師兄:是日赤口, 想M至想愛, 女朋友開^,
赤璧一落手就食7番,南風靚霸整鋪13么,
玲玲都開胡,收番128, 我就自摩.......
開年都系鋤DD好....
三娘教子嗎?

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-2-5 19:24 發表

三娘教子嗎?
叫三飛, 倫住上房, 蘊莎會點安排?????

C-Hing, Kung Hei Fat Choy! 兔年行好運!!

Kung Hei Fat Choi to all c-hings!
Wish u all best of bone-luck !

蘊莎水療 $$$$$$$$$$$$?_?

相關搜索目錄: 水療

Kung Hei Fat Choy! 最重要係人人身體健康!!!

各位請幫忙----尋囡囡
特徵: 1/ 有做女賓. (因在女賓區碰見她的)
         2/ 扎起個(計)的
         3/ 從臉孔看皮膚應該好白的.
謝謝!

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2011-2-8 13:14 發表
Kung Hei Fat Choy! 最重要係人人身體健康!!!

各位請幫忙----尋囡囡
特徵: 1/ 有做女賓. (因在女賓區碰見她的)
         2/ 扎起個(計)的
         3/ 從臉孔看皮膚應該好白的.
謝謝!
Wny not ask Boman?

年卅晚中午上到去, 人潮未現, 技師亦唔算少, 冇乜特別介紹, 只要求比較有力, 卒之由頭牌技師主理, 之前未遇過

唔覺就三粒完工, 技師想送多十分鐘都俾人催接 mark 單, 俾o左 3 對 2, 算唔算刻薄呢?

引用:
原帖由 vibabe 於 2011-2-8 14:02 發表
俾o左 3 對 2, 算唔算刻薄呢?
無話鴾洏蕭牌俾你, 第一次做, 不過若再翻麥, 最好就對翻一對一,
尤其是如她有一定麥簞.

前排有一很紅的技師同我說她亦有一個客只二對一麥了幾次她也不拘照做無埋怨,
她說人客問到她會說其他客怎樣「貼」:一對一或更多, 但她理解客也有其經濟負悟狴H不會L求, 我自己想, 那較低的客對她也會好態度(相處、言語方面)..

當然有些技師會介意翻麥不足一對一. 個別技師要你看值不值得了.

反而有些客, 二對一, 麥了人遲好多到, 在休息室坐耐點才入房,
hold住人等佢, 入了房又多多麻煩要求.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-2-8 13:22 發表

Wny not ask Boman?
揼完出嚟想問又見佢唔到...咪問唔到囉, 都係自己衰....囡囡應該係返早中更的.

thank you !!!

剛返來 ~ 今日mark返上次早更新歡

師兄如願!心想事成!好運!

引用:
原帖由 franktempleton 於 2011-2-8 16:17 發表
新歡
c-hing, PM number please! Thank u!  

Long time no bone, I need to do my first bone of rabbit!

引用:
原帖由 Oilking 於 2011-2-8 18:02 發表

c-hing, PM number please! Thank u!  

你去唔去得早更先?

引用:
原帖由 vibabe 於 2011-2-8 14:02 發表
年卅晚中午上到去, 人潮未現, 技師亦唔算少, 冇乜特別介紹, 只要求比較有力, 卒之由頭牌技師主理, 之前未遇過

唔覺就三粒完工, 技師想送多十分鐘都俾人催接 mark 單, 俾o左 3 對 2, 算唔算刻薄呢?
年三十晚都有到此一遊,做了個相熟技師。 

過年後,暫未去過。 

引用:
原帖由 franktempleton 於 2011-2-8 16:17 發表
剛返來 ~ 今日mark返上次早更新歡
可否介紹下。 

唔知有冇做過。 

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。