推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[桑拿浴室] 薀莎水療 (Windsor Spa)

本主題被作者加入到個人文集中
咦  來半打,走 4 美,留下一雙。

但願   另一篇新 C 留待到端陽。。。

引用:
原帖由 franktempleton 於 2011-4-21 13:45 發表

#96 我未做過, 中力岩我, 有機會試下先
Thank you
me 2!
I like "tall day"

引用:
原帖由 Oilking 於 2011-4-21 23:21 發表

me 2!
I like "tall day"
me too "陀地"
Actually "tall day" or not, I like all female therapist

祝 復活節快樂....愛家人...

To all C-hings, Happy Easter!

Happy Easter and enjoy massage

這個假期 , 真是受難節 , 下回要在按摩床上,

靜待復活過來.....

之前試左!@#,想做3粒,佢話唔得,有call鐘, 真係咁旺?

63, Mid-shift
New (about 1-mth in Windsor)
Young & Pretty  (my personal opinion)
Mid-strength

Enjoy bone!

引用:
原帖由 Oilking 於 2011-4-25 03:55 發表
63, Mid-shift
New (about 1-mth in Windsor)
Young & Pretty  (my personal opinion)
Mid-strength

Enjoy bone!
Not really so new, she has been around for quite more than two months.

This sauna is getting more busy and busy.. I hope the 2/F will be used as another sauna room....
how about Ladies Floor.?

某技師推介做20, 全場最旺鐘, 人靚歌甜.
之前做過1次, 又唔覺係咁, 唔知係咪走漏眼呢?
有冇人比到意見呀?

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2011-4-26 12:31 發表
有冇人比到意見呀?
如果仲係那20, 係旺都未聽過係全場最旺喎
可能姊妹講好說話.

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2011-4-26 12:31 發表
有冇人比到意見呀?
冇試過, 但都聽過ching所聽的.............
..............咁都係吾試住。

引用:
有冇人比到意見呀?
主任有推介過,不過未試過。 

引用:
有冇人比到意見呀?
我平時都係等師兄們介紹先試下
有技師介紹過雙飛, maybe will try next week

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2011-4-21 12:30 發表 #96來自棕泉, 後生陀地長休一年, 剛剛復出骨技不錯, 位置感好非常健談, 絕冇悶場中力之選, 可以一試
Dear
so 後生陀地 = ?? age

thanks

引用:
原帖由 jc123 於 2011-4-27 13:42 發表

Dear
so 後生陀地 = ?? age

thanks
我都成60歲, 佢40歲我咪稱呼佢做後生陀地囉!

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2011-4-27 14:45 發表

我都成60歲, 佢40歲我咪稱呼佢做後生陀地囉!
不愧為元老.........................

又要多謝馬會請揼骨 ... 昨晚中左4場

引用:
原帖由 franktempleton 於 2011-4-28 11:23 發表
are u sure u win 4 races???

引用:
原帖由 fitman 於 2011-4-28 11:33 發表
are u sure u win 4 races???
師兄 yes sure, I'm referring to soccer games.
Normally I buy 3x7, but last night I bought 4x1
for Game 1 Lyon, 2 Marseille, 3 Barcelona, 4 Fulham

引用:
原帖由 franktempleton 於 2011-4-28 11:23 發表
恭喜! 

下次有心水,pm 我。 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2011-4-28 23:50 發表

恭喜! 

下次有心水,pm 我。 
Thank you, ok Bro but there is no sure win in soccer.

師兄 復活節有福了, 可在節後按摩,

祝  幸運延續下去......

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。