推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[桑拿浴室] 薀莎水療 (Windsor Spa)

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-6-14 12:21 發表
咦  你好勁呀 !

我勁指哪方面?

Spa 兄都好勁.

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-6-14 12:21 發表

她真喺好好,她有些不舒服,

今天應痊癒,

但她剛打俾我,
說肚子仍不舒服,
今天只勉强返去做一個mark單就落牌去睇医生

你的長處,消息靈通,

她肚子作動呀! 其實我都好勁,

你倆心靈相通,又比你估中 。。。

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-6-14 12:33 發表
你的長處,消息靈通,

她肚子作動呀!

你倆心靈相通,又比你估中 。。。
是肚子作痛吧?

我估中啥?

Forget to post my report for SPA 318 (DaDa)
Look - Nice but cannot say very beautical since she has makeup, local and young
Yes she is young and I guess not more than 24
She was still trainee and cannot do oil massage (she said can but she claimed skills not enough yet)
I think skills she is ok for SPA plans
The best thing to enjoy for me is not her look but the feeling to have such a new girl to serve you
The chats between us were good. She speaks nicely and makes me feel very comfortable.
And to best thing to add points to her is she really give heart to serve and know how to serve customers. This is so call sense... which sometimes you can't find it from other BGs
Say like "wait for me", "you feel cold", "need tea", "u ok"... hold your hands etc.
Her touches are soft and good feeling as well
Will definitely recommend to other brothers here!

不  愉快, 有客官起多飛, 伊人,玉人,嬌娃,妮子,齊齊叫,

相隔多遠都聽到叫叫笑笑, 我可以點呀 ???

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-6-14 20:07 發表
不  愉快, 有客官起多飛, 伊人,玉人,嬌娃,妮子,齊齊叫,

算把啦.

莫非聞名的三飛X 之外, 還有新的四飛X?

The newest bg is no. 82.

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-6-14 20:07 發表

仲有見到唔少客吸煙。 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2011-6-15 17:00 發表
仲有見到唔少客吸煙。 
其實寬限期滿未呢?

引用:
原帖由 vibabe 於 2011-6-15 22:42 發表

其實寬限期滿未呢?
cant smoke??????????????
I always smoke bor.....

引用:
原帖由 vibabe 於 2011-6-15 22:42 發表

其實寬限期滿未呢?
桑拿禁煙,過左成年以上啦。

只不過之前係偷偷地食,例如按摩房,VIP 房,冇咩人睇到,而家係水池,休息大堂............。 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2011-6-15 22:59 發表
只不過之前係偷偷地食,例如按摩房,VIP 房,冇咩人睇到,而家係水池,休息大堂............。 
近期我真係次次都遇到咁情況

上星期小弟第一次踏足此場,覺得此場硬件唔錯,舒適
招呼都可以,入到大堂,先叫佐野食,味道尚可,但沙拉骨就真係好似鐵咁硬
食完想採耳之際,剛好有美容師問我
採耳期間,閒談中知道佢叫Connie,之後正想閉目享受之際,
旁邊就有客人係度食煙 仲攻到埋黎,即刻乜心情都無哂
採完要求看no. ,因為之前係度睇Ching 們的分享,都記得唔少no.,
但咁岩講親邊個no. 都話係返早更 , 咁唔緊要喇,要求中上力

一入房就要求按三粒,過程大致上都唔錯,夠力位準!!
而且踩背同手好得,技師可能見我背,腰,手都好硬,所以用佐特別多時間去踩,
所以推油就好似好趕,之後決定加多一粒,但當時正值繁忙時間,都唔知俾唔俾加,
好在最後都俾加,但之後輝哥打入黎話有客等,無得再加(好在決定得快)
按完出去坐坐,再入埋會就走人

但想問,而家唔係全面禁煙的嗎? 點解仲會有人食架
同埋黎緊應該會去多D,但多數夜晚去,唔知有冇好的夜間技師可以推介一下呢?
請PM 我,萬分感謝

相關搜索目錄: 美容
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +25 多謝分享 2011-6-16 09:08
  • 白貓兒 威望 +25 多謝分享 2011-6-16 09:08

引用:
原帖由 遙∼K 於 2011-6-15 23:09 發表
招呼都可以,入到大堂,先叫佐野食,味道尚可,但沙拉骨就真係好似鐵咁硬
採耳期間,閒談中知道佢叫Connie,之後正想閉 ...
oh my God, just follow what other people are doing, did not aware the change of rule.
I am a casual smoker, smoke or not really isnt a big deal.  Will not smoke again in there.  "Ng ho yi see"!!  

引用:
原帖由 Oilking 於 2011-6-15 23:53 發表

oh my gGod, I saw everyone smokes, so I follow, did not aware the chnage of rule.
I am a casual smoker, smoke or not really isnt a big deal.  Will not smoke again in Windosor.  "Ng ho yi see"!!   ...

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2011-6-15 22:59 發表

係休息大堂食先係最大的問題

引用:
採耳期間,閒談中知道佢叫Connie,之後正想閉 ...
Thank you for your virgin report here.

引用:
唔知有冇好的夜間技師可以推介一下呢?
請PM 我,萬分感謝
Pls check PM.

昨天來了早更一新公關Cream, 做過浪淘莎,
可惜BB 8pm 到場, Cream當時正在「面聖」,
到BB近10pm 出房, 她已下班,
BB 昨晚無緣見面 , 要待下次.

有一客天天麥早更一位靚女技師四個鐘,
但靚女感覺他幾煩氣.他旨不在dup,
也不算太多手咸濕, 而是想靚女執著他的手談心談X
「温馨」, 但靚女對他無丁兒感覺甚至很反感,
因為她不能專心去按, 感覺很怪難受,
靚女已不止一次勸喻他勿再麥她,
奈何她今天一早就又電麥了她.

昨晚7pm去的路上,BB 已感到肚餓,
於是打俾Eva, 請她留份餸BB 按摩前吃,
到休息室, 碟鯇魚大件好食.
Eva 做到野.

之前她病過, BB請她保重身體.

回復 3671# 的帖子

no wonder one morning shift number always not available la.  I think that customer should give her a break la.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-6-16 11:52 發表
有一客天天麥早更一位靚女技師四個鐘,
但靚女感覺他幾煩氣.他旨不在dup,
也不算太多手咸濕, 而是想靚女執著他的手談心談X
「温馨」, 但靚女對他無丁兒感覺甚至很反感,
因為她不能專心去按, 感覺 ...
師兄  我揼早班都唔小, 唔知在下有冇揼過 ??

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。