推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[桑拿浴室] 薀莎水療 (Windsor Spa)

本主題被作者加入到個人文集中
講翻新美容Ann, 我真係好開心!!!
昨日我入房前1pm, Ann 剛返工. 她行過來叫得我姓和我打招呼.我有點尷尬.
傾落終於記起:

她是以前浪淘沙13, 2007年那個吉祥!  
話說她08年去了天鵝湖, 那時她也有打電話給我, 只是深水鶢瑰Y唔岩路我無探過佢, 原來09年她學了一年美容.

在鉦, 昨天又重聚!
我出房後再找她按手, 她倒了成個beaker油替我用, 不過我都索晒.
那時是around 4pm, vibabe兄應已出房.
Ann 本身中式按摩出身現在學埋美容香薰, 是香薰按摩的好選擇.
她前日星期一第一日返工, 就已帶了幾個浪淘莎的舊客來.

相關搜索目錄: 美容 香薰 香薰按摩

講起美容Shirley又奇怪了.我昨天445pm走前, Shirley係無返工. 只有Jenny和Ada返. 而我後來8pm再上, Shirley 亦不在喎.   難道她昨日只返了5-8pm 兩三個鐘?

Anyway, Island Sauna 從前有兩間一間係長沙灣的海島, 另一間係君悅洒店的港灣桑拿, 無錯是在皇朝會隔籬. 港灣已停業.
vibabe兄你因不是付按摩鐘錢按手需俾$80工錢, 我因是付按摩鐘錢所以免工錢只俾tip.

相關搜索目錄: 美容

引用:
原帖由 SCWT 於 2010-3-2 14:44 發表
is about time to visit windsor again after 1 week of absence...are 108, 111, 66, 12, still the first choice if i am looking for younger bg at night shift?
Well, maybe you get a bit mixed up. Anway, in terms of age, the ascending order
is 67/22, 12/148, 65/108, 66, 111  (at night)

輪到講Jennifer, 其實Ann同Jennifer 一樣都是先按摩技師出身, Jennifer好勤力進修美容以至現在自然療法, 擔起鑑麍容水療這part的co-主管.

我昨晚二度上去時聽Jennifer 講會親自替一客做美容, 那客會俾$500 tip.
我經過水療房都見她替客按面, 不過後來她說不好意思收tip因那客巳買了course.

相關搜索目錄: 美容 水療

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-3-3 10:04 發表
講起美容Shirley又奇怪了.我昨天445pm走前, Shirley係無返工. 只有Jenny和Ada返. 而我後來8pm再上, Shirley 亦不在喎.   難道她昨日只返了5-8pm 兩三個鐘?

Anyway, Island Sauna 從前有兩間一間係長沙 ...
白貓兄, 對不起令你誤會, 我其實是星期一上去, 不過太倦又懶, 改在星期二才貼文

原來 ISLAND 是有歷史, 咁 SHIRLEY 以前是做按摩技師嗎?  她笑容有點收歛, 但又非陰陰咀笑, 反而是帶一分 (唔夠兩分) 神秘

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-3-3 09:31 發表
以前有人問起水療combo有無discount ...
其實JENNIFER 已經講明, 唔係次次都有即場COUPON, 最好都係買 course 咁話喎

不過以舒適及抵用程度考慮, 十次之中做一次水療已經足夠, 事關就算維琪浴個缸咁大, 我都覺得唔夠舒服, 全身肥肉攤唔開擺唔晒落個缸度, 至於按摩浴缸更甚, 簡直就係一副藏屍格

所以, 要屈o係細浴缸, 我不如去尖沙咀一帶樓上 spa 好過, 都係咁上下時間, 個缸又係咁上下大, 不過平足一半喎

相關搜索目錄: SPA 水療

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-3-2 12:05 發表
我今天則會找一個剛由維港過來的早更bg.
輪到我report: 她是維港早更的鴨仔, 現在number 是暈陀陀.
暈陀陀是較後生陀地, 樣ok雖未係particularly good-looking.
之前我在維港未做過佢. 她在2009年4月加入維港, 那時不斷有新人加入, 而我又主打阿Dor,
她是我漏網之魚. 她最初在San Diego出師, 亦做過舊鉦鴾峎茷. 現在搬去北角住, 順理回歸鉦鼣o大家庭,
當然好開心見翻悀撋奶H.
她指力及推油不錯, 做腳時按髀筋不算太入, 但轉身後再做腳就多了點柔情前列腺.
和她傾過飽, 傾起「契爺李」、「馬氏父子」,鉦/維港Wong小姐同蕭生,維港3仔、阿Dor、QQ, 8仔等的趣事.........  初相識亦一見如故.

103無再做, 鉦鼤{在較後生的陀地只有暈陀陀同一衫衫.

夜晚就翻做Lulu, 因都好熟咩都唔洗講, 不過她做我腳時巳不圍毛巾在腰間
咁我大腿擱在她大腿上我的油揩翻她腳上, 兼有肌膚之親.

引用:
原帖由 vibabe 於 2010-3-3 10:24 發表

白貓兄, 對不起令你誤會, 我其實是星期一上去, 不過太倦又懶, 改在星期二才貼文

原來 ISLAND 是有歷史, 咁 SHIRLEY 以前是做按摩技師嗎?  她笑容有點收歛, 但又非陰陰咀笑, 反而是帶一分 (唔夠兩分) 神秘
Shirley做過Island同New World 的美容, 有無做過按摩技師我不知了.

引用:
原帖由 vibabe 於 2010-3-3 10:31 發表

其實JENNIFER 已經講明, 唔係次次都有即場COUPON, 最好都係買 course 咁話喎
記憶中Jennifer 都係減過我兩次, 另一次係付正價.

另外, 昨天我先睹為快previewed 左將會在有線播的廣告.

廣告一開始, 就有Jojo 同Suki 穿了泰裝合什來個'sawadeecup' , 金色衫好靚!
影場內也不錯, 尤其rest lounge 入房區的corridor 用angle 幾有氣勢,
也影了那明貴的金箔畫和大堂的佛像, 水療房內Jennifer 替客按面,
客是由日更可愛的侍應肥B仔做.

這廣告還未finalised, 希望今周六跑馬時段播出, 大家有機會看看.
聽講B仔亦將條片放在自己facebook, 你若和他有兩咀不妨問他.

相關搜索目錄: 水療 廣告

輪到講jojo, 近日佢真人同條片里都顯得面削左, 佢挽起髻亦是幾好看的新look, 她的瘦面就令我想起Angelbaby 同較成熟的技師86.

回復 528# 的帖子

thank you for your lucky no. once again. may i ask why 65/12 and 108/66 have to put a ' / ' between the no.? ( 67, 65/12, 148, 108/66, 111)

回復 528# 的帖子

thank you for your lucky no. once again. may i ask why 65/12 and 108/66 have to put a ' / ' between the no.? ( 67, 65/12, 148, 108/66, 111)

暈陀陀~~多了點柔情前列腺   wanna to experience this myself next time

' / '   means the pair is similar or same in age.

有線條片最快在今周六跑馬時段播, 到時地下知客處牆上的TV亦會開始播.

引用:
原帖由 Silvery 於 2010-3-2 15:53 發表
請問而家係咪$600兩粒鐘呀
留意p13. post 386.

btw, D 兄而家的個人圖像Kama 幾似Jojo 架.

引用:
原帖由 SCWT 於 2010-3-3 11:20 發表
暈陀陀~~多了點柔情前列腺   wanna to experience this myself next time
咁有d 前列腺又唔只暈陀陀.

回復 541# 的帖子

thanks for lesson again, i will graduate very soon

引用:
原帖由 vibabe 於 2010-3-3 00:20 發表
唔似得個按摩浴缸迫迫夾
其實以水療房size看, 做大的缸是無問題, 蒲過水療房的兄弟該可看得出, 造價相差不大.
老細(男)說聽了維港客的意見, 買了十部空氣清潔機分別放在庤○,
不過他日若revamp 水療房, 還要看timing.

相關搜索目錄: 清潔 水療

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2010-3-2 14:35 發表

唔好踢爆我~~~
尼排好多兄弟在鉦鵀陪姘J,
下次又輪到你了.

引用:
原帖由 extensive123 於 2010-3-3 21:40 發表
暈陀陀???????????
one two two~~~~~~~~~~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。