推介:| 汽車配件 | 汽車維修 | 汽車雜誌 | 汽車保安 | 汽車音響 | 汽車代理 | 駕駛學院 | 汽車維修 | 洗車服務 | 電單車 | 二手車 |

69 123
發新話題

你最喜愛的名車屬於那一間車廠

你最喜愛的名車屬於那一間車廠

請 大 家 支 持 選 出 世 界 上 做 得 最 多 名 車 車 廠
因 為 得 12 個 選 項 我 自 己 選 出 呢 12 間 德, 意, 英, 美, 日 車 廠 有 反 對 既 請 發 言

提議將改改個 topic 為
"你最喜愛的名車屬於那一間車廠?"
this is a public forum. not your own dog house, don't wowo anywhere.

我愛大貓,支持7號 !!!
this is a public forum. not your own dog house, don't wowo anywhere.

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2010-1-15 11:30 發表
提議將改改個 topic 為
"你最喜愛的名車屬於那一間車廠?"
改 左 啦 不 過 其 實 之 前 有 類 似 架 啦
不 過 我 記 得 真 係 未 有 人 出 過 生 產 最 多 名 車 既 車 廠

N/A engine 一定係honda
Turbo 就nissan

其 實 有 冇 人 明 咩 先 叫 名 車

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2010-1-19 13:39 發表
其 實 有 冇 人 明 咩 先 叫 名 車
唔明....

in love with the nature...

引用:
原帖由 allure 於 2010-1-19 16:56 發表
唔明....  
um...............用 D 出 名 又 多 人 識 既 做 例 子
Ferrari 車 廠 有 好 多 車 都 好 出 名 呀 係 唔 係?
小 朋 友 都 知 佢 係 咩 有 D 重 好 熟 D 型 號 tim

我 用 佢 幾 架 車 做 例 子:

真 正 既 名 車 名 作 : F40, 355, 430, 250
(車 快, 樣 正, 好 楂, 入 硬 名 車 Classic Car List)

出 名 不 過 唔 係 名 作 : Mondial, 412 (其 實  348 同 Testarossa 都 係)
(唔 好 楂, 問 題 多 多 整 到 你 死, 車 廠 失 敗 作)

SUPPORT PORSCHE....

911 family......TURBO.....GT1

FAMOUS: GT1 used to win LeMan

美國海軍第七艦隊 (太平洋艦隊)
導彈防禦系統&宙斯盾戰鬥系統(Aegis combat system)神盾導彈驅逐艦及巡洋艦

BMW 拉 得 咁 Q 問 既

Support BMW

I love BMW 118-i, which is made in Germany with a very reasonable price

原先揸福士,宜家揸honda。

12.  Toyota 宜家揸

Toyota
一流

我喜欢的是BMW∼∼

Design都很sport∼

接价钱也不是很贵∼ 比较容易达到目标∼∼呵呵∼^^"

FERRARI..... My Dream Car

Nissan GTR R32

花葉墜落在這個季節的寂寞?

Aston Martin is the best of the best!

引用:
原帖由 mosimosi85 於 2010-9-9 13:47 發表
我喜欢的是BMW∼∼

Design都很sport∼

接价钱也不是很贵∼ 比较容易达到目标∼∼呵呵∼^^"
Agree x 2

日產like,is very good

2009.10.15(2)

我最喜愛的車廠是 BMW
因為它的夠力道

捷豹,捷豹,捷豹,最爱捷豹

69 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。