推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

Blog濕利

利記,
新年快樂,
祝工作事事順境,
身體健康!!

My new target!!

引用:
原帖由 細摩 於 2007-1-2 12:19 PM 發表
利記,
新年快樂,
祝工作事事順境,
身體健康!!
大家咁話
五大有其二

二手買賣
CD推介

一陣要上大陸去間廠既乜乜週年飲宴
最鬼憎仲要無車返落黎
麻鬼煩
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 利記 於 2007-1-5 10:11 發表
最鬼憎仲要無車返落黎
麻鬼煩
記住帶口罩同冷帽喎

引用:
原帖由 利記 於 2007-1-5 10:11 AM 發表
最鬼憎仲要無車返落黎
麻鬼煩
一次半次...唔緊要喇....
玩得開心d喇..

in love with the nature...

引用:
原帖由 allure 於 2007-1-5 12:49 PM 發表

一次半次...唔緊要喇....
玩得開心d喇..
飲到阿媽都唔認得
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 利記 於 2007-1-7 02:55 AM 發表

飲到阿媽都唔認得
一聲
五大有其二

二手買賣
CD推介

唉,又病
要著多件衫嘛
五大有其二

二手買賣
CD推介

做左傻仔
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 利記 於 2007-1-11 02:52 PM 發表
做左傻仔
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-1-11 02:55 PM 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 利記 於 2007-1-11 14:52 發表
做左傻仔
曾經有人同我講過傻人有傻福,現在佢已經好幸福了~~

少食!少食!
生日快樂!

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-1-11 02:55 PM 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
五大有其二

二手買賣
CD推介

殘~念~中
好鬼死痛

五大有其二

二手買賣
CD推介

星期三晚出o黎打邊爐賭馬

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-1-15 01:26 PM 發表
星期三晚出o黎打邊爐賭馬
OK!!!!
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 利記 於 2007-1-15 02:02 PM 發表

OK!!!!
你甘個樣會比人覺得我地以賭馬為名,有古惑為實!!

引用:
原帖由 March 於 2007-1-15 14:17 發表

好難講...睇下到時馬會識唔識做

引用:
原帖由 March 於 2007-1-15 02:17 PM 發表

No No No!!!!!
好耐無見你地嘛
五大有其二

二手買賣
CD推介

:bird:聽日又要上大陸
好彩即日來回
五大有其二

二手買賣
CD推介

星期六約左幾個朋友去人地屋企到聽野
咁係公司出門口
諗住坐小巴去到葵涌鶣K先轉的士
點知原來部小巴係去到你之前住既地方
突然望到你屋企樓下間Seven
你樓下既停車場入口
樓下既公園,實在有太多太多的回憶
諗返以前係你樓下既滑梯到傾計.............
慢步於球場...........................
................................................
五大有其二

二手買賣
CD推介

Xocat 帶比我好多回想
有開心架,before 2007
亦都有唔開心架, a  week ago , as I post too much

XXXXXXXXX  7 day jail OOOOOOOOOOO
I am a VIP ,a Very Innocent Person
But jail 7 XO days

引用:
原帖由 利記 於 2007-1-15 18:38 發表
星期六約左幾個朋友去人地屋企到聽野
咁係公司出門口
諗住坐小巴去到葵涌鶣K先轉的士
點知原來部小巴係去到你之前住既地方
突然望到你屋企樓下間Seven
你樓下既停車場入口
樓下既公園,實在有太多太多的回憶 ...
低能仔…
仲有係之前世界盃唔知醒炸炸帝過去車埋人返工添
都係好多年前既事囉
我得意嗎?

引用:
原帖由 趴地樹熊 於 2007-1-16 09:01 PM 發表

低能仔…
仲有係之前世界盃唔知醒炸炸帝過去車埋人返工添
都係好多年前既事囉
本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽

五大有其二

二手買賣
CD推介

唔好意思...阻阻兩位

今晚約左賭馬喎...OK?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。