推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

似曾相識

似曾相識

嘩~
真係好耐冇見過妳喇
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 天子門生 於 2006-8-12 01:04 發表
嘩~
真係好耐冇見過妳喇

我差唔多日日都對住你架喇
試下呢樣野先

引用:
原帖由 似曾相識 於 2006-8-12 01:07 發表

我差唔多日日都對住你架喇
試下呢樣野先   
哈~妳多我一蚊咁多喎
呢餐妳請我啦
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 天子門生 於 2006-8-12 01:12 發表

哈~妳多我一蚊咁多喎
呢餐妳請我啦
多你一蚊買得d乜先
買粒魚蛋都唔夠喇

引用:
原帖由 似曾相識 於 2006-8-12 01:15 發表

多你一蚊買得d乜先
買粒魚蛋都唔夠喇
咩唔夠呀~
五蚊有五粒架,妳唔捨得就唔捨得啦
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 天子門生 於 2006-8-12 01:19 發表

咩唔夠呀~
五蚊有五粒架,妳唔捨得就唔捨得啦
但係我比一蚊個魚蛋佬
佢唔肯比一粒魚蛋我囉

引用:
原帖由 天子門生 於 2006-8-12 01:19 發表

[

Flash: http://flash.jninfo.net/swf/m2776.swf

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

:hug:
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

而家upload既檔案大o左喎

仲可以呃錢添

用搜索功能居然要扣分

好彩我同你有大把相,有排貼

其實有d雀我係未比你睇架

成日覺得呢兩隻野好有神鵰俠侶feel

係唔係估唔到我連馬騮都有影到呢
本帖最近評分記錄

其實我唔鍾意睇馬騮呢d動物架,
或者基本上我係最唔鍾意動物o既,
所以只可以遠觀
好彩我個鏡頭唔係好似你細佬咁標準咋

係咪好有disney卡通片o既小鹿斑比feel呢

睇完左面睇再比埋右邊你睇丫
本帖最近評分記錄

呢隻蜢影得唔好架,因為隔住玻璃反晒光
不過比你睇下喇,真係好大隻架,
我諗有你兩隻中指加埋咁大

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。