推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] 年尾流流去左毛衫鎮埋年

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-2-8 19:52 發表

仲有邊間啊。。。叫得做高妹樂園。。係DL。。
我女性朋友先講。。也哩度D女仔個個都甘高!!
recently, I get addicted with tall girls.  Always pick tall girls recently (except the night in KW K as no tall girls available).

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-2-9 04:03 發表

不過都未見過D東北妹甘迷你.....早知你唔食..我都想上佢試下係點...
東北吉林.. good stuff ar. what a waste. Dr. Tea gor...

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-2-9 09:20 發表

recently, I get addicted with tall girls.  Always pick tall girls recently (except the night in KW K as no tall girls available).
甘你幾時黎join我地啊?

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-2-9 09:55 發表

甘你幾時黎join我地啊?
i always want to but your activities are mostly on Sat, which is a bit tricky for me...

回復 25# 的帖子

silky body all over the fore-arm.

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-2-9 10:30 發表

i always want to but your activities are mostly on Sat, which is a bit tricky for me...
His Fridays are only reserved for SP and SSPs. Like last Friday !!!!

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-2-9 11:49 發表
silky body all over the fore-arm.
甘咪好囉。。。你囡囡一定就係讀”聖育強”中學嘞!!

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-2-9 12:01 發表

甘咪好囉。。。你囡囡一定就係讀”聖育強”中學嘞!!
係啞!第一劑就是給她的成吉思汗騎射式 KO 的了!

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-2-9 12:53 發表

係啞!第一劑就是給她的成吉思汗騎射式 KO 的了!
I had never got KO by this posture since I could rarely find an opponent who is good at that.  

Recently (1 year ago), at Kam River, the girl had exceptional riding skill, almost got me KO but she was a bit too old after make-up removal and her face got me cool down a bit..

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-2-8 18:16 發表

老筆,冰河也找到好野!又一個勁似徐子姍的囡囡。雖然是老雀一點,他們說吃宵夜的豬肚雞煲時,看到她的粉很厚。我坐在對面看不到!但拍了幾張相。等他們寫report 時,在 appropriate place add appropriate photo .  ...
哦?!冰河終於逃出了「CP」的魔掌了?!     可喜可賀也!

有相?    咁仲等?!快d鋪出黎啦!
日日做到無停手,總有收獲的時候!!!

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-2-8 11:58 發表

原來冰河話囡囡唔係太0岩佢。。要放生。。。但之係件囡囡過左俾春天。。。
原來玩K房亂交。。。有無相關相片睇先?!

引用:
原帖由 Butt 於 2010-2-9 15:56 發表

原來玩K房亂交。。。有無相關相片睇先?!
大哥。。你仲記唔記得我。。。。。?
舊年同你去同一個地方時。。。我好似仲爭你D。。尾數喎。。$$$$

回復 36# 的帖子

還未做 mask 啊!

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-2-9 16:02 發表

大哥。。你仲記唔記得我。。。。。?
舊年同你去同一個地方時。。。我好似仲爭你D。。尾數喎。。$$$$
毛衣鎮王子,我同你「左麟右李」過嘛,點會唔記得大哥你喎!

PS: I'll be back......  等我出山。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-2-9 16:08 發表

還未做 mask 啊!
Mask咋?即刻醒個俾你 resize 再冚上去!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

冰河的厚粉版徐子珊

這是只老雀。但勝在夠淫!冰河話被她汁了三劑!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

我的蒙古烏蘭巴托36 D+ 騎士

引用:
原帖由 Butt 於 2010-2-9 16:26 發表

Mask咋?即刻醒個俾你 resize 再軃上去!
老筆,有沒有可以一張孫悟空的相頭把師兄的頭蓋上,又可以Watermark, and resize 的 program ?做 mask 我只會用擦交慢慢擦,好煩啊!

回復 1# 的帖子

補充少少:
1,我坐嗰件來自陝西,相頭高度都可以,後來看清楚有對大熊貓眼,所以22:30叫她走了。
2,七少師兄是坐了件蒙古妹妹後才把高妹讓了給冰河!
3,冰河師兄英明決定,我帶走的囡囡,重慶,22才,身高164cm,相頭不俗,可惜服務欠奉!除衫後變身裹蒸糉,全身包裹緊身內衣!

引用:
原帖由 遲來的春天 於 2010-2-9 17:06 發表
補充少少:
1,我坐嗰件來自陝西,相頭高度都可以,後來看清楚有對大熊貓眼,所以22:30叫她走了。
3,冰河師兄英明決 ...
可能係我要求低。。。果日。。七少讓出黎件高妹,你件陝西妹,七少帶走果件蒙古妹。。同埋Dr.Tea件迷你吉林妹。。我通通都0岩

回復 45# 的帖子

只因你已習慣了帶來的兩件極品囡囡!

引用:
原帖由 遲來的春天 於 2010-2-9 17:06 發表
補充少少:
3,冰河師兄英明決 ...
春天師兄那件是我首先叫坐我的,但同時,冰河又想要。而我又看中蒙古妹,很做個順水人情,成人之美!點知,原來是裹蒸稯!

引用:
原帖由 遲來的春天 於 2010-2-9 17:15 發表
只因你已習慣了帶來的兩件極品囡囡!
皆因我無眾師兄甘英俊瀟酒。。。無囡囡鐘意坐我嘛。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-2-9 16:43 發表

老筆,有沒有可以一張孫悟空的相頭把師兄的頭蓋上,又可以Watermark, and resize 的 program ?做 mask 我只會用擦交慢慢擦,好煩啊!
七少,你的相片個mask在file manager內好似無左,會穿崩,快d執執佢!

我只會用paint和photo editor,勝在夠簡單!

回復 49# 的帖子

點執?我唔懂!你地 D IT 大佬開班喇!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。