推介:| 脫髮 | 髮型屋/Hair Salons | 形象顧問 | 假髮 | 負離子直髮 | 駁髮 | 染髮 | 髮型設計 | 頭飾租借 | 焗油 |

發新話題

[疑難] 咩色FOR我個頭頭靓呀??

你相入面o既皮膚咁白 , 越淺色就祇會顯得越白(即係面青青) .
我覺得你染返D深少少o既底色會好睇D , 想sharp少少o既可以做幾條highlight .
希望可以幫到你

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-8-17 06:52 發表
Try Snow White.
會好似D越南妹ga bor...

引用:
原帖由 徐老闆 於 2006-8-17 08:29 發表
你相入面o既皮膚咁白 , 越淺色就祇會顯得越白(即係面青青) .
我覺得你染返D深少少o既底色會好睇D , 想sharp少少o既可以做幾條highlight .
希望可以幫到你
咁 BLUE BLACK 加 HIGHLIGHT LIGHT BROWN 好嗎????
BLUE BLACK唔洗漂, right?
THANK YOU FOR YOUR HELP^^

引用:
原帖由 yoyostar 於 2006-8-18 04:48 AM 發表

咁 BLUE BLACK 加 HIGHLIGHT LIGHT BROWN 好嗎????
BLUE BLACK唔洗漂, right?
THANK YOU FOR YOUR HELP^^
blue black都ok , 但如果做blueblack , highlight我覺得做淺少少o既紫色或者墨綠會好睇過做啡色 .

引用:
原帖由 徐老闆 於 2006-8-17 13:35 發表

blue black都ok , 但如果做blueblack , highlight我覺得做淺少少o既紫色或者墨綠會好睇過做啡色 .
墨綠??
how to make it
?
我唔想漂呀.

引用:
原帖由 yoyostar 於 2006-8-18 01:03 PM 發表

墨綠??
how to make it
?
我唔想漂呀.
墨綠如果簡單D黎講 , 係一隻類似深綠色o既顏色 .
其實依家有幾間大廠都出左唔少可以唔使漂都可以上到色o既染膏 , 可以將對頭髮o既傷害減到最低 , 當中以墨綠 , 紫色同紅色較為普遍 , 亦較多salon採用 . 當然 , 一分錢一分貨 , 多數收費較貴o既salon先會入呢類染膏 .

染返D深少少o既底色會好睇D

引用:
原帖由 徐老闆 於 2006-8-18 09:57 發表

墨綠如果簡單D黎講 , 係一隻類似深綠色o既顏色 .
其實依家有幾間大廠都出左唔少可以唔使漂都可以上到色o既染膏 , 可以將對頭髮o既傷害減到最低 , 當中以墨綠 , 紫色同紅色較為普遍 , 亦較多salon採用 . 當然 , ...
多謝你^^THANKS

引用:
原帖由 erickk 於 2006-8-19 07:19 發表
染返D深少少o既底色會好睇D
yea i will put blue black as the base^^

既顏色 ,既顏色

引用:
原帖由 yoyostar 於 2006-8-15 02:24 AM 發表
我個PROFILE有我個樣呀HEHE
唔該灑^^
Diamond Black!

引用:
原帖由 CHANGMAO 於 2006-8-20 21:55 發表

Diamond Black!
means shinny black?

yoyo cat,你今日乜色呀?

引用:
原帖由 yoyostar 於 2006-8-22 01:33 PM 發表

means shinny black?
飲落肚嗰隻呀

IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

都唔知你个头系点样?

都唔知你个头系点样?

聽說朱古力啡唔錯架~
再做番lowlight~
我尋日染完..個個人話今年會興low-light~

灰色好體

IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

你相入面o既皮膚咁白 , 越淺色就祇會顯得越白

e+都幾好吖,唔錯嫁喇~~~

????????

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。