推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

38 12
發新話題

阿曾最怕老董腳痛好番

I do not understand why Sir Tsang will serve only 2 years based on that  " The term of office of the Chief Executive of the Hong Kong Special Administrative Region shall be five years. "  ... :-P
The unexamined life is not worth living - Socrates
以銅為鏡,可以正衣冠,以史為鏡,可以知興替,以人為鏡,可以明得失 - 唐太宗

毛腿潛左水啦??

咁耐都唔回覆架.

引用:
原帖由 雄叔-----挺港雄 於 2006-11-20 17:50 發表
毛腿潛左水啦??

咁耐都唔回覆?
你屎忽痕撩我插你

有人話請你食雞燉翅
最多可以連食兩碗
你食完後去屙篤尿, 返薑S話要再食

(2 +1) 唔算多過 連食兩碗  !

呢次證明一樣 - 香港水魚多
你咁得周閒放假去做祈福黨
保證你搵到食

偷換概念, 狗屁不通的比喻.
小小寰球,有幾個蒼蠅碰壁。
嗡嗡叫,幾聲淒厲,幾聲抽泣。

我唔係版主, 無權亂講野, 講錯分分鐘俾人ban

引用:
原帖由 飛毛腿 於 2006-11-17 04:31 PM 發表

基本法話行政長官只可連任一次
你契爺已經連任過
出講黿齯穨r  ?

唔踢爆你都唔得
專呃 d 無知阿叔阿毛  

都無人支持老董啦
見過鬼仲唔怕黑

引用:
原帖由 飛毛腿 於 2006-11-20 06:12 PM 發表

你屎忽痕撩我插你

有人話請你食雞燉翅
最多可以連食兩碗
你食完後去屙篤尿, 返薑S話要再食

(2 +1) 唔算多過 連食兩碗  !

呢次證明一樣 - 香港水魚多
你咁得周閒放假去做祈福黨
保證 ...
你用埋咁白癡及無里頭既比喻去曲解基本法!
收檔啦你

consecutive 既解釋:

1. 連續不斷的
It has rained for four consecutive days.
已連續下了四天雨。

2. 連貫的
consecutive thought
連貫的思考

引用:
原帖由 Rubber 於 2006-11-20 11:31 AM 發表
I do not understand why Sir Tsang will serve only 2 years based on that  " The term of office of the Chief Executive of the Hong Kong Special Administrative Region shall be five years. "  ...
係阿 tsang 自己選的, 而且心甘情願

引用:
原帖由 雄叔-----挺港雄 於 2006-11-21 02:52 PM 發表

呢啲国家机密你都知
獨來獨往闖四方,無拘無束到處蕩,全心全意為理想.一生一世有願望。
今時今日朝庭上,奪權奪利有奸黨,害國害民的奸黨,一分一秒要對抗,
作威作福欺良民,奪財奪色像豺狼。
無法無天滿罪狀,一心一意來對抗,出錢出力想辦法,救國救民殺豺狼。

引用:
原帖由 CHANGMAO 於 2006-11-21 04:31 PM 發表

呢ヴa机密你都知
呢個ヴa机密你又知 ?

QUOTE:
原帖由 Rubber 於 2006-11-20 11:31 AM 發表
I do not understand why Sir Tsang will serve only 2 years based on that  " The term of office of the Chief Executive of the Hong Kong Special Administrative Region shall be five years. "  ...

!! Wrong,  it is what grandpa told us !!  Obviously, it deviates from the written text !!  
The unexamined life is not worth living - Socrates
以銅為鏡,可以正衣冠,以史為鏡,可以知興替,以人為鏡,可以明得失 - 唐太宗

引用:
原帖由 雄叔-----挺港雄 於 2006-11-21 02:52 PM 發表

黐線, 如果佢有話事權, 佢會揀終身做突首, 做到死為止.
小小寰球,有幾個蒼蠅碰壁。
嗡嗡叫,幾聲淒厲,幾聲抽泣。

我唔係版主, 無權亂講野, 講錯分分鐘俾人ban

38 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。