推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

我好悶, 搵人傾計~~~!!

引用:
原帖由 Namie 於 2006-8-25 01:57 PM 發表

你好呀出火仔
生日快樂!!

份工ok嘛?

重係咁鍾意豬仔!!

如果可以的話, 睇下幾時得閒, 請你食云南米線啦~~

大一年(我爆左你幾多歲添), 祝幸福快樂!!

My new target!!

引用:
原帖由 細摩 於 2006-8-26 11:26 AM 發表

生日快樂!!

份工ok嘛?

重係咁鍾意豬仔!!

引用:
原帖由 細摩 於 2006-8-26 11:26 AM 發表

生日快樂!!

份工ok嘛?

重係咁鍾意豬仔!!

多謝晒!!!
由於我係豬仔既媽咪, 我呢世都咁愛豬仔的!!!
(***幾時爆左我幾歲呀....-_-)

可否唔食米線...食其他野.............

引用:
原帖由 出火仔 於 2006-8-25 08:17 PM 發表

悶完未?
而家又悶了..........

引用:
原帖由 Namie 於 2006-8-26 17:55 發表

唔係呀化
無去街街咩

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2006-8-26 06:06 PM 發表

唔係呀化
無去街街咩
係未夠鍾...............

引用:
原帖由 Namie 於 2006-8-26 18:33 發表

係未夠鍾...............
咁唔怪得啦

hello, i am mandy , nice to meet u

hihi~~ welcome aboard

引用:
原帖由 Namie 於 2006-8-26 05:55 PM 發表

睇黎你要搵番班24小時朋友輪流當值陪玩陪吹水至得…
砵砵砵

引用:
原帖由 Namie 於 2006-8-23 15:40 發表
有冇人應下我呀, 我今日個人好悶.............冇心機做野!!!
你好!我係傳說中的金屬狂人
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
音樂無界限

引用:
原帖由 Namie 於 2006-8-26 05:54 PM 發表

多謝晒!!!
由於我係豬仔既媽咪, 我呢世都咁愛豬仔的!!!
(***幾時爆左我幾歲呀....-_-)

可否唔食米線...食其他野.............
只要你係賞面, 食咩Q都得啦, 照舊我叫埋單, 你比錢!!

引用:
原帖由 Namie 於 2006-8-26 17:55 發表

細路女..成日喊

how are u

我得閒 
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

小丸子....早

我係健次, 各位早~~

各位網友...早個晨

引用:
原帖由 細摩 於 2006-8-30 09:58 AM 發表
我係健次, 各位早~~
你係健次?咁我係日向小次郎…

我又得閒
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

我都好悶呀

引用:
原帖由 peterchan0314 於 2006-8-31 11:29 PM 發表
我都好悶呀
呀火可以令你無咁悶~~

我好悶又好煩呀!想搵人傾計......

我的積蓄比人全部借晒,他更是波籮雞,請問邊間藥房有後悔藥賣?可以洗腦o既藥都得?請幫忙,謝謝!

回復 #74 cat1818 的帖子

當買個教訓囉~ 做女仔唔好咁蝕底呀!

從來只有女人洗男人錢既姐,邊有掉番轉架!

下次唔好咁傻喇~~

請妳飲杯忘情水喇!

Add我丫...  lamminlon@yahoo.com.hk

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。