推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

金多港99

引用:
原帖由 jukujoo 於 2010-2-20 02:20 發表
當時你唔問,依家就走嚟問我....我點知啊?
當時係樓梯, 如果佢唔係囡囡,係樓上住客咪PK.所以我冇問.

引用:
原帖由 20080925 於 2010-2-20 15:56 發表

當時係樓梯, 如果佢唔係囡囡,係樓上住客咪PK.所以我冇問.
吓...咁啲衣著點都分倒吓呀?

不過保險啲就走返入去問鐘房....一般都樂意答嘅。

相關搜索目錄: 保險

引用:
原帖由 jukujoo 於 2010-2-20 15:59 發表

吓...咁啲衣著點都分倒吓呀?

不過保險啲就走返入去問鐘房....一般都樂意答嘅。
我剛剛做完#65,係三樓落黎,係梯間見到,佢唔係著戰衣,所以冇問到,但係真係好索.唔知係唔係#2呢.

相關搜索目錄: 保險

引用:
原帖由 williamant 於 2010-2-20 19:14 發表

除左人流暢旺之外,
有佢出現,真係多左好多娛樂

佢講野真係好白痴
比人踢爆左,又話比寫手迫害,想博人同情

呢個網站靜過鬼,響度做寫手?????聽食蕉啦,哈哈......

寫手?.......有!就係美玉自己 ...
算啦,咪再講佢,由得佢獻世.幾十歲重要做....!唉

相關搜索目錄: 娛樂

引用:
原帖由 williamant 於 2010-2-20 19:14 發表

除左人流暢旺之外,
有佢出現,真係多左好多娛樂

佢講野真係好白痴
比人踢爆左,又話比寫手迫害,想博人同情

呢個網站靜過鬼,響度做寫手?????聽食蕉啦,哈哈......

寫手?.......有!就係美玉自己 ...
從呢點可以睇出....阿鳳個人都好長情囉....無論對做雞或賣廣告都係......

我諗真係可以講話有呢度幾耐,佢就做會員幾耐....仲成日Keep住註冊添.......

其實靜係必然嘅....你諗吓早十年真係多多囡可以講....依家啲囡連涼都唔識沖......

咪就係因為當時上網賣一樓一廣告唔係咁普及囉....好多時啲囡為搵錢都會好畀心機去做指壓......

依家就阿貓阿狗都話自己開檔做一樓一....上網賣廣告就得......

有啲師兄叫雞又鍾意滿口仁義道德....成日勸啲囡唔好咁....唔好咁....縱壞晒.......

相關搜索目錄: 廣告 娛樂

99是否環保人仕??
另美玉是金x港幾號??

回復 35# 的帖子

係久拾久,Old woman

金X港99=金X玉99=美玉???

引用:
原帖由 tarantino 於 2010-2-23 12:51 發表
金X港99=金X玉99=美玉???
金X港99不是美玉,某些巴打混淆視聽意慾何為?
美玉是金X玉1號,遭受某些巴打惡意攻擊誹謗倍受精神困擾,無法開工做了隱蔽C9,蔭功............

引用:
原帖由 天山雪蓮 於 2010-2-23 13:58 發表

美玉是金X玉1號,遭受某些巴打惡意攻擊誹謗倍受精神困擾,無法開工做了隱蔽C9,蔭功............
清楚..........Thanks, 咁金X港99係唔係環保??

引用:
原帖由 tarantino 於 2010-2-23 14:03 發表

清楚..........Thanks, 咁金X港99係唔係環保??
好耐沒有去金多港..............

引用:
原帖由 天山雪蓮 於 2010-2-23 13:58 發表

好似你都有份混淆視聽喎....明明係阿鳳咪阿鳳囉.....美咩玉唧.....

金X港#99非常(年青),如果你得落冇所謂,你有自由,
我自問食唔落,唔好再講啦,徙9氣. 講下其他可以食用好過啦.
例如,1, 2, 5,11,12,65.

回復 37# 的帖子

兩條女, 可以不理. 食唔落O.K.

引用:
原帖由 jukujoo 於 2010-2-23 06:31 發表

好似你都有份混淆視聽喎....明明係阿鳳咪阿鳳囉.....美咩玉唧.....
阿鳳?是否多年前金鑽#20阿鳳?

樓主可否要求管理員刪除此post?

引用:
原帖由 20080925 於 2010-2-20 02:17 發表

另外我走時見到一個囡囡開工,樣好正,重正過#5,眼大大,曲髮,唔知幾多號?
咪#6啰

引用:
原帖由 jukujoo 於 2010-2-16 22:55 發表
睇嚟又就嚟有戲睇囉喎........
記得多哋上嚟睇戲喎,別把腦袋縮進地殼子裡.......
孟子說:上不負天,下不負人,
那麼就會心底坦蕩,有什麼可遺憾呢!
.......污衊誹謗者自有上天的懲罰......

引用:
原帖由 金碧玉1號美玉 於 2010-2-27 20:59 發表

記得多哋上嚟睇戲喎,別把腦袋縮進地殼子裡.......  
我地係講D女好唔好招呼,唔係睇你地人身攻擊.死開啦.

where can i find this shop?

回復 47# 的帖子

旺角,C兄,...........................

金多港88號係點架
有冇試過呀師兄

引用:
原帖由 badboy 於 2010-3-8 22:59 發表
金多港88號係點架
有冇試過呀師兄
big body girl........should try that

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。