推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

33 12
發新話題

[疑難] 想過馬交

想過馬交

之前住過威尼斯,想問仲有邊間好介紹呢?

你有冇話想住返氹仔,定關口or other?

同威尼C人同級都係永利/MGM個D~~~

引用:
原帖由 noel2314 於 2010-3-1 12:41 發表
MGM即係邊間呀?

引用:
原帖由 angelamama 於 2010-3-2 14:05 發表

MGM即係邊間呀?
美高梅
呢間唔平喎

引用:
原帖由 小羊皮 於 2010-3-3 01:25 發表

美高梅
呢間唔平喎
係啦
都起碼二三千閒閒地

宜家visa有discount,唔駛$2000

引用:
原帖由 jamiecarra 於 2010-3-3 03:50 發表
宜家visa有discount,唔駛$2000
哩個??
http://www.visa-asia.com/ap/hk/zh_HK/cardholders/offers/MacauPromo2010.shtml

引用:
原帖由 奇云仔 於 2010-3-4 01:28 發表 哩個??http://www.visa-asia.com/ap/hk/z ... acauPromo2010.shtml
唔講真係唔知有promote做緊喎,可以諗下,thx∼!

回復 10# 的帖子

Good idea 喎! 都好耐冇去過澳門啦!
過去食吓翅, 住番晚都好喎!  

回復 8# 的帖子

$2000 住 MGM 又唔貴喎!
但係點先可以有哩個優惠先?  

MGM個真係幾靚.

永利,MGM又新,算方便

NOTHING.....................

引用:
原帖由 奇云仔 於 2010-3-4 01:28 AM 發表 哩個??http://www.visa-asia.com/ap/hk/z ... acauPromo2010.shtml
thx, 都好呀,promotion 做到5月尾,復活節可以試o下去住佢,

引用:
原帖由 鬼太郎 於 2010-3-4 10:48 發表
$2000 住 MGM 又唔貴喎!
但係點先可以有哩個優惠先?  
有offer就制得過
唔係真係太貴了

前排睇完阿蘇去澳門玩, 見D野食好正呀~~~

有平野就早d過去玩呀,唔使easter 同人迫呀.

引用:
原帖由 小羊皮 於 2010-3-17 02:26 發表 有offer就制得過唔係真係太貴了
有offer 啦! 有船飛,仲有$200 coupon 食.八方 ,仲有只金獅毛公仔比你

什么是马交?

引用:
原帖由 小羊皮 於 2010-3-17 02:26 發表

有offer就制得過
唔係真係太貴了
e.........呢個package 正呀!
定咗位啦! 不過四月先去!  

引用:
原帖由 鬼太郎 於 2010-3-19 17:29 發表

e.........呢個package 正呀!
定咗位啦! 不過四月先去!  
有冇其他手續費咁架?

引用:
原帖由 小霖 於 2010-3-20 02:04 發表

有冇其他手續費咁架?
應該冇啦

引用:
原帖由 大隻隱士 於 2010-3-20 22:56 發表

應該冇啦
係有o既

週末附加費為港幣800元正,另加15%服務費連政府稅

33 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。