推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

84 1234
發新話題

[桑拿浴室] 最近有冇人去過廟佳...有冇最新Update...

最近有冇人去過廟佳...有冇最新Update...

最近有冇人去過廟佳...仲有冇最新Update...同好介紹呢?

前日去過....日頭轉左過主任叫Carmen.....介紹#&...相頭幾好,按和招呼都唔錯....不過我都係鐘意斯文@!,
下次先找返......

多謝你...咁@!同#&係咩類型? 仲有冇其他紅牌好介紹?

咁以前啲紅牌如: !), ^#..**..!!!...#*, 仲係唔係度呢...

我就做開@!斯文形.....#&就係風騷個種.....#*就試過一次....之後就無mark過...唔知係唔係道,答你唔到!

^#...我都做唔少...阿威哥話放假...遲就會返....所以都做@!....差唔多款!

...!)就唔知!未做過.....係咩類?
..!!!唔係我杯茶.....高左少少!

相關搜索目錄:

回復 3# 的帖子

我都係做開@!....無咩特別都唔轉.....除非@!放假......就是但介紹!唔知幫唔幫到你!?

唔該哂, #*都好似幾斯文呀, 你唔啱咩?

#*個樣好比姑下......按和招呼就真係好!但自己都係鐘意@!個款多少少.....無^# 唯有頂住先,聽carmen姐講,話有件18歲過幾日會返....師兄有興趣就試下寫過報告,我就無咩興趣靚妹仔又唔識按個類!

想問下開細幾錢,thanks
亦正亦邪

引用:
原帖由 kakaol 於 2010-3-9 11:42 發表
想問下開細幾錢,thanks
開細588, 但BG一定會黑臉+飛鐘, 不要試或者上房前講明

引用:
原帖由 mmommommo 於 2010-3-9 12:30 發表

開細588, 但BG一定會黑臉+飛鐘, 不要試或者上房前講明
咁唔arm我了,thx
亦正亦邪

回復 10# 的帖子

咁師兄...你有冇好介紹呢?

引用:
原帖由 wingkeekee 於 2010-3-9 17:59 發表
咁師兄...你有冇好介紹呢?
我都好耐冇去, 不過就試過開細後黑臉+飛鐘, 人哋擺明做大事嘅, 若想做小事就唔好搞人

引用:
原帖由 mmommommo 於 2010-3-9 18:19 發表

我都好耐冇去, 不過就試過開細後黑臉+飛鐘, 人哋擺明做大事嘅, 若想做小事就唔好搞人
不過我係通常做大事呢...

How much for 做大事?

引用:
原帖由 FATFAT917 於 2010-3-10 15:11 發表
How much for 做大事?
做大事要$8xx

回復 16# 的帖子

c hing   any young ones in early shift

師兄, 有冇陀地日間好囡囡介紹呀? 對上一次去已是2年前的事. 謝!

回復 17# 的帖子

我自己就mark開@!....^#.....
但^#好耐無近工.........有個!#都唔錯..好窄..相頭就唔係我杯茶.....
本地自已就無咩興趣...聽carmen姐話有新&&係本地..返中更....
@!都算係本地...起碼無鄉音...哈哈!
唔知合唔合你!?唔合唔好小我呢!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 andykin 於 2010-4-6 03:49 發表
我自己就mark開@!....^#.....
但^#好耐無近工.........有個!#都唔錯..好窄..相頭就唔係我杯茶.....
本地自已就無咩興趣...聽carmen姐話有新&&係本地..返中更....
@!都算係本地...起碼無鄉音...哈哈!
唔知合唔合 ...
Well anyone know whether old &! is still around. Her dup skill is one of the best in Temple!!

相關搜索目錄:

回復 20# 的帖子

呢個&!.....我都試過...都有三四年前?...和舊&&.local都算係廟街之花.....

舊&&聽聞已上岸開酒BAR.......真幸福!恭喜!
舊&!聽聞去了外國.......

很懷念這班女...手勢和招呼都好..相頭又唔錯...本身對local無咩好感..但呢個&&都算我少可mark的!師兄有無試過呢個&&呢?

I tried && before, face & sound is very cute, but the body is so so, not too big. I think she is one of the best of the local bg.
I miss her, too.

回復 22# 的帖子

是的!師兄如果行開山x道...某間樓上bar可能會見到呢個事頭婆.....我遇過了!當然唔認得我,難得人地上岸無謂講以前!

其實有個都唔錯...係風騷的舊!))......眼大大唔錯!依家個新!))就有小小像小s.....個人覺得!按和招呼尚可以,但自己都係鐘意@!多少少........

回復 22# 的帖子

平心而論......個班女都係黃金時代的產品....就算依家間場有高質女...比較起,更係以前好少少,可能年紀大鐘意懷舊....唔鐘意唔好話我呀!

再講..除了@!, &&, !))外....我最鐘意還有個!)!......唔知師兄做過未?呢個應該係二三年前的女.......

回復 24# 的帖子

c hing  which shifts are @! and && ?  thanks

84 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。