推介:| 廚具餐具 | 烹飪課程 | 紅白酒 | 咖啡 | | 蒸溜水 | 濾水器 | 中餐館 | 甜品店 | Coffee Shop 咖啡店 |

67 123
發新話題

我想問你捫對麥當勞咩感受

我想問你捫對麥當勞咩感受

開心,一般,負面 , 平, 快, ....

引用:
原帖由 eeyoreli 於 2006-11-15 07:57 AM 發表
OK啦
無乜特別!!!!!
五大有其二

二手買賣
CD推介

我很喜歡食麥當勞, 試過一星期七日食足三餐, 好好味!!

除左魚柳包同本電腦雜誌其他野都唔得!

相關搜索目錄: 電腦 雜誌 電腦雜誌

以前太古廣場間老麥個女經理幾靚

引用:
原帖由 eeyoreli 於 2006-11-15 07:57 AM 發表
Once in a while is OK!

回復 #1 eeyoreli 的帖子

唔岩食...
三文治, coffee例外...
'Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better.'  

一個字﹕快..........................

方便....一個人去最簡單

"當你見到星河燦爛,求你在心中記住我。"

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-11-15 04:57 PM 發表
以前太古廣場間老麥個女經理幾靚
以前好多間o的公關都好掂,
依家o的質素下降。
不過o的o野食真係唔健康,唔係趕時間通常好少食。

快,方便,有時約人未夠鐘又唔想四圍行都會去食小小野,例如香蕉pie,雪榚等等,依個價錢都應該搵唔到第2間好食過佢啦

屎忽痕會去食吓!!!!!!!!!!!

i like eat in M 2.....................

以前好多間o的公關都好掂,
依家o的質素下降。贊同贊同.謝謝你的分享.thanks brother
行仁義其利自至

引用:
原帖由 abcwater 於 2006-11-17 06:14 PM 發表
i like eat in M 2.....................
Don't eat more than 1 meal per week!

m記似托兒所,老人中心,
補習社。

相關搜索目錄: 補習 補習社

引用:
如果無得揀先食M記.

炸野又熱氣,
汽水又甜, 飲品少選擇.
係個嬲嬲旦通粉好似可以食得下.

食物雖多但對身體有害o既快餐店

My new target!!

回復 #19 細摩 的帖子

哈迪斯正斗好多,
可惜得幾間!

唔明點解仲未消失於市場

引用:
原帖由 差佬 於 2006-11-20 16:36 發表
唔明點解仲未消失於市場
因為老麥個市場策略做得好好嘛

我是食McDonald's 大的. 以前新開的時候有點像現在apm內的Moss Burger咁誇張多人.

McDonald's 的環境比一般茶餐廳要整潔而且總有一間係左近. 服務員和播放的音樂比較年青. 可惜冇電視. 更加冇新鮮檸茶.

我有點懷念現在香港沒有的Double Quarter Pounder with Cheese...現在只有去山頂Burger King 吃 Double Whopper 來代替. It's relatively thrifty way to indulge once in a while...

相關搜索目錄:

大約一個禮拜都會去食一次,有時趕時間都會買蟑飽C
我最鐘意食雙層芝士孖寶,同埋以前出過一段好短時間鴭@喱薯仔批(希望佢]再出啦)!

junk of the junk.  Pls see the movie..

if let me choose Mac or hungry, i choose hungry

67 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。