推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

50 12
發新話題

Paul Wong 歸位.....當年情,再度添上新鮮.....

唉,好地地一個場,俾班Locker仔搞死,最大問題係班人好多口、好市井,俾人感覺有躠憛A做桑拿呢樣洢Y大忌!

我都在皇室撞翻d來自九龍區的擦鞋仔.

Changmao, long time no see.

我試過有一次請我老友,骨場大劉(以前富豪骨場系列出現過)落皇室宮殿沖涼(佢未落過去),你知唔知班Locker仔同大劉講咩,佢地三個人圍住大劉,你一句佢一句話:劉生,好小見你,你第一次薄A跟多禷壎穸hK骨見識黻捸A人到咁上麰n輕鬆黺隉A見你都幾Fit,點呀,今晚黃生請你去邊度食飯呀.......

大劉笑笑口冇理行去水池沖涼,然後細細聲同我講:好似入鷵磪J館,俾人圍咁。

搞到我幾唔好意思。之後我都冇聽過大劉再落去。

睇完你哋咁講 RPS, 又慳番壹仟幾佰.最撚憎比人煩住哂頭都!

引用:
原帖由 paul+wong 於 2006-11-19 02:27 PM 發表

我試過有一次請我老友,骨場大劉(以前富豪骨場系列出現過)落皇室宮殿沖涼(佢未落過去),你知唔知班Locker仔同大劉講咩,佢地三個人圍住大劉,你一句佢一句話:劉生, ...
濕九管理

呢個場好撚失九禮!

Sample Text
都係講碧麗湖'個引'啲,
我也不大喜歡 RPS , 要泊車又麻煩, 不放心代客泊車,
故事請繼續.

引用:
原帖由 paul+wong 於 2006-11-19 02:27 PM 發表

我試過有一次請我老友,骨場大劉(以前富豪骨場系列出現過)落皇室宮殿沖涼(佢未落過去),你知唔知班Locker仔同大劉講咩,佢地三個人圍住大劉,你一句佢一句話:劉生, ...
Hi Paul!
Did those locker boys ask 大劉 how much he spent in privatising....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
獨來獨往闖四方,無拘無束到處蕩,全心全意為理想.一生一世有願望。
今時今日朝庭上,奪權奪利有奸黨,害國害民的奸黨,一分一秒要對抗,
作威作福欺良民,奪財奪色像豺狼。
無法無天滿罪狀,一心一意來對抗,出錢出力想辦法,救國救民殺豺狼。

哈哈,算啦,可能有齯H會覺得咁先叫服務啦

講番碧麗湖鴾籉嬰P休息室。

碧麗湖鴾籉壎J只有一個人,幫你著衫,no more。 休息室呢? 有2-3個人,永遠冇話多口多事,稱呼你之後,問你飲乜食唔食洁Ano more。有樣浀n好就係永遠冇話追你入房,你坐幾耐都唔理你,永遠唔會嘈你,有次我帶埋文件落休息室睇鬫言b個鐘,跟住食小小浀身蚅薄A都冇人迫過我入房,我幾乎唔記得自己未K! 呢曮}無形鴾@流服務囉!

你知唔知我覺得邊個場迫人入房迫得最勁魽H

有冇得揀先?
獨來獨往闖四方,無拘無束到處蕩,全心全意為理想.一生一世有願望。
今時今日朝庭上,奪權奪利有奸黨,害國害民的奸黨,一分一秒要對抗,
無法無天滿罪狀,一心一意來對抗,出錢出力想辦法,救國救民殺豺狼。

我覺得係荃灣黚溢
可能太好生意,幾乎直頭唔俾你坐

回復 #37 paul+wong 的帖子

可能係有線18台既廣告效力夠勁 !!!

相關搜索目錄: 廣告

有次我上去,未入去Locker換衫,個經理話要等房等個半鐘,冇計唯有走人

所以雖然我住 TW  都line out 呢間野 too.........rush

前晚去尖東日航酒店飲,散席都成11點,行出酒店門口,轉左就係海景嘉福酒店,望住海景嘉福酒店門口,心思思、心思思、....心思思乜洬O?

詩樂濤!

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 paul+wong 於 2006-11-23 02:56 PM 發表
前晚去尖東日航酒店飲,散席都成11點,行出酒店門口,轉左就係海景嘉福酒店,望住海景嘉福酒店門口,心思思、心思思、....心思思乜洬O?

詩樂濤!
Zanadu,
I like to read your story in Zanadu.

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 gtc 於 2006-11-24 06:31 PM 發表

好貴VEGI WOW !
要使幾多錢2個仲架?

引用:
原帖由 gtc 於 2006-11-24 07:31 PM 發表

好貴VEGI WOW !
How expensive?

I went there years ago, HK$1,700.00 2 hours , vegi , no vas.
BG quality AAA.

引用:
原帖由 ironeast 於 2006-11-25 06:36 PM 發表
I went there years ago, HK$1,700.00 2 hours , vegi , no vas.
WoW!!  Yes, very expensive.  Is it still there?

引用:
原帖由 ironeast 於 2006-11-25 05:36 PM 發表
Too much expensive! Not for me!

引用:
原帖由 mpower 於 2006-11-20 05:06 AM 發表

濕九管理
我都唔係好明點解去親個屎坑都冇水沖兼夾有屎漬

多謝前輩指點迷津,先至唔會誤墮....SN.......

50 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。