推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

K懷舊店,,,專貼舊物品,,新舊亦可,歡迎來貼,,,你的收藏品 一齊分享

回復 197# 的帖子

唔係呀...
我覺得似日本片.官能世界..  
k哥小心唔好行差踏錯.

答水哥
打死到唔認,,,不過真係夜嗎嗎,,甘對我,,而家我寧轉身訓
╱◥█◣ *.  ★﹒* meiji k..
田︱田 ★. ●   ● •. ﹒★....
朅朅朅 _/█\_/█\_•. ;;;;;;;
 ̄ ̄ ̄ ̄√√ √√ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
:::::::::::::

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-3-22 23:40 發表
B哥
上圖是什麼東西呀,,,生鐵材料
,似是,,,陽X,,多D
帶勾  衣服的帶扣  藍色銅鏽是很難得的

回復 200# 的帖子

又真係唔知wor..
王傑依家好似幾倒楣..
不落兩邊

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-3-22 21:14 發表
我個間房,,即秘密基地就似 ,,不過老婆話似垃圾堆
唔知點解會嫁左比垃圾佬,
我識有個助理處長的太太, 真係出街執垃圾. d 垃圾放係豪宅後樓梯, 攪到消防黎查. 高官結果係祈福買層樓, 被佢放垃圾.

屋企有個唔正常既人, 真係幾慘.

k 嫂 1 定同意.

德國眼嘜大較剪  該廠已摺了多年  這把有幾十年歷史 未用過  過幾天我借給K嫂

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 202# 的帖子

水哥
收左野,,幾錢,,,此物品我想好貴
在摩羅街有幾間到是賣類似物品
你項收藏,,,是你老哥強項

相關搜索目錄: 收藏

回復 205# 的帖子

嘩B哥
唔^^^好呀,,,怕怕,,收返收返

回復 204# 的帖子

答SUE姐
執垃圾,夠晒環保介紹我識

[quote]絕版美特殊部隊鈦身鎢刀鋒  買了十多年

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-3-22 23:56 發表

水哥
在摩羅街有幾間到是賣類似物品
甘肅農民寄來  人仔500  很平

回復 204# 的帖子

唔會係住係火炭個位呀...
不落兩邊

回復 209# 的帖子

嘩大佬
你月羅月多架生..今次出刀仔,,下次咪大關刀

引用:
原帖由 flowingwater 於 2010-3-22 23:34 發表
...佢咪係邵姨姨!!!!
邵姨姨 = 邵音音 (個樣好假個個) ?

引用:
原帖由 suewong 於 2010-3-22 23:55 發表

我識有個助理處長的太太, 真係出街執垃圾. d 垃圾放係豪宅後樓梯, 攪到消防黎查. 高官結果係祈福買層樓, 被佢放垃圾.

屋企有個唔正常既人, 真係幾慘.

k 嫂 1 定同意.
我前年搬屋掉了一車東西  喊唔出

相關搜索目錄: 搬屋

回復 209# 的帖子

講開特殊部隊.
有次係酒店焗桑拿.
見到個鬼佬個身有幾條刀疤.
傾傾..佢朋友爆佢原來打越戰時係DELTA..即三角洲特種部隊.
有次同個越南仔埋身博.比佢插髐@刀.

相關搜索目錄: 酒店
不落兩邊

回復 210# 的帖子

甘肅農民寄來  人仔500  很平

B哥
收后..放出有冇SO呀
起碼4倍出讓

回復 213# 的帖子

WA KA KA KA..
SUE姐..你再睇真D.
不落兩邊

引用:
原帖由 大隻西 於 2010-3-22 23:49 發表

我都覺得藍得好靚.

回復 216# 的帖子

仲係水哥...
唔通藝術人係咁???
不落兩邊

回復 215# 的帖子

D鬼佬,,得大隻,,如果格鬥時,,遠打實有SO
因為中國人,,寧活動作快 ,我好有經驗的

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-3-22 23:56 發表

水哥
摩羅街有幾間到是賣類似物品
我覺得佢地d貨物, 擺得好俗氣.

以前經過何里活道, d 古董店, 好像雜貨店...

回復 219# 的帖子

仲係水哥...   
唔通藝術人係咁???

收返了

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-3-23 00:00 發表
答SUE姐
執垃圾,夠晒環保介紹我識
官太同仔女都講錢, 見面可能要收你錢. 諗清楚窩...

引用:
原帖由 flowingwater 於 2010-3-23 00:07 發表
講開特殊部隊.
有次係酒店焗桑拿.
見到個鬼佬個身有幾條刀疤.
傾傾纒..佢朋友爆佢原來打越戰時係DELTA..即三角洲特種部隊.
有次同個越南仔埋身博.比佢插鰦一刀.
以前晚上出來的好多人都有  有時還脫衣鬥多。

相關搜索目錄: 酒店

回復 221# 的帖子

我覺得佢地d貨物, 擺得好俗氣.  
以前經過何里活道, d 古董店, 好像雜貨店...

答SUE姐
而家好商業化了,在西街,街口有間古物店就例外,,個婆仔好客氣,鍾意就入來看看唔賣沒所為,好人一個

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。