推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

醉貓幫

引用:
原帖由 小潔 於 2007-1-5 11:06 發表

我話不如去happy hour留定酒..慳得就慳..
戒埋煙實際dddddddddddddddd.......

打回原形喇..Wahahahahaaaa!!!!

引用:
原帖由 小潔 於 2007-1-5 11:07 發表

戒埋煙實際dddddddddddddddd.......
得唔得丫..??!..呢個世界有咩做唔到架..!!

不過我未有心理準備..

引用:
原帖由 小潔 於 2007-1-5 11:11 發表

得唔得丫..??!..呢個世界有咩做唔到架..!!

不過我未有心理準備..
其實戒煙難啲定係戒酒難啲呢???

引用:
原帖由 Garfield 於 2007-1-5 12:02 PM 發表

戒酒難
本帖最近評分記錄
  • Garfield 體力 +60 我很贊同 2007-1-5 12:12
  • Garfield 威望 +60 我很贊同 2007-1-5 12:12

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-5 12:04 發表

戒酒難
bingo!!

引用:
原帖由 Garfield 於 2007-1-5 12:11 PM 發表

bingo!!
乜你唔係應該話我行路冇聲, 閃出黎嚇人咩

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-5 12:14 發表

乜你唔係應該話我行路冇聲, 閃出黎嚇人咩
係呀!! 不過你放左個屁嗎!??

引用:
原帖由 Garfield 於 2007-1-5 12:02 發表

戒煙難.....

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-5 12:04 發表

戒酒難

戒煙難......

因為酒我已少飲ed.........

引用:
原帖由 Garfield 於 2007-1-5 12:23 PM 發表

係呀!! 不過你放左個屁嗎!??
香唔香呢.........

引用:
原帖由 小潔 於 2007-1-5 12:47 PM 發表

戒煙難......

因為酒我已少飲ed.........
因為我....茅食煙.....不過....,,,,,
係一個酒徒....~~~~~~~~

引用:
原帖由 Garfield 於 2007-1-5 12:02 PM 發表
戒使錢最難~
--------------------
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 billyt1333 於 2007-1-5 13:40 發表

戒使錢最難~
戒搵錢仲難!??

引用:
原帖由 Garfield 於 2007-1-5 02:09 PM 發表

戒搵錢仲難!??
一年流流長, 唔搵錢仲有乜好做...

引用:
原帖由 alia 於 2007-1-5 02:59 PM 發表

一年流流長, 唔搵錢仲有乜好做...
乜A公子唔係界x or x女緊要咩
我睇上面講架咋~~~~~~

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-5 03:23 PM 發表

邊有本錢界x or x女...???...我啲失敗經驗可以要黎出書...

引用:
原帖由 alia 於 2007-1-5 03:26 PM 發表
邊有本錢界x or x女...???...我啲失敗經驗可以要黎出書...
得果兩頁都拎黎出書
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 billyt1333 於 2007-1-5 03:31 PM 發表

得果兩頁都拎黎出書
仲衰...幾十歲人得果兩頁...

引用:
原帖由 alia 於 2007-1-5 03:32 PM 發表
仲衰...幾十歲人得果兩頁...
你想有幾多頁丫~~
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 billyt1333 於 2007-1-5 03:34 PM 發表

你想有幾多頁丫~~
由拎兒童身份證開始, 每年一頁...

引用:
原帖由 alia 於 2007-1-5 03:35 PM 發表
由拎兒童身份證開始, 每年一行字...
...............
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 billyt1333 於 2007-1-5 03:42 PM 發表

...............
每行一千字...

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-5 15:23 發表

無錢點去界呢又....

引用:
原帖由 alia 於 2007-1-5 03:43 PM 發表
每行一千字...
白果, 食白果, 又食白果, 仲又食白果.............
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-5 12:54 發表

因為我....茅食煙.....不過....,,,,,
係一個酒徒....~~~~~~~~
有機會劈過...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。