推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

醉貓幫

引用:
原帖由 Bravo 於 2007-1-22 11:44 發表
~~~~~~~~各位早晨~~~~~~~~
大巴早晨

引用:
原帖由 billyt1333 於 2007-1-22 11:50 發表
幫主仲未有影喎~
咁打個咭先!
咳咳......!!

引用:
原帖由 Garfield 於 2007-1-22 12:01 PM 發表

大巴早晨
加肥早午晚安  

肥貓幫主早午晚安...

引用:
原帖由 Garfield 於 2007-1-22 12:01 PM 發表
咳咳......!!
幫主你有幾聲咳喎∼
有冇hi 下咳水呀?
--------------------
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 Bravo 於 2007-1-22 12:17 發表

加肥早午晚安  
大巴午安

引用:
原帖由 alia 於 2007-1-22 12:19 發表
肥貓幫主早午晚安...
傻a 好~~~ 食左飯未??

引用:
原帖由 billyt1333 於 2007-1-22 13:04 發表

幫主你有幾聲咳喎∼
有冇hi 下咳水呀?
咳水好似愈 hi 愈咳喎.....

引用:
原帖由 Garfield 於 2007-1-22 14:18 發表

除非係 "青豆牌" 啦!! 不過已經戒左囉

引用:
原帖由 Garfield 於 2007-1-22 02:18 PM 發表
你又知?唔通你已經hi ed?
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

茅人, 又放底

眾會員吞卜......休息一天

引用:
原帖由 Garfield 於 2007-1-23 04:56 PM 發表
眾會員吞卜......休息一天
幫主出場, 有失遠迎...

引用:
原帖由 alia 於 2007-1-23 16:58 發表

幫主出場, 有失遠迎...
唔!....幾好幾好......張紅地毯呢??

引用:
原帖由 Garfield 於 2007-1-23 05:36 PM 發表

幫主, 今時唔同往日, 我都係得番清水飲, 將就下

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-23 17:41 發表

幫主, 今時唔同往日, 我都係得番清水飲, 將就下
因為呢樹啲人洽得就洽架啦嗎!!

引用:
原帖由 Garfield 於 2007-1-23 05:36 PM 發表

擺響信德, 一落船就見到...

引用:
原帖由 alia 於 2007-1-23 17:53 發表

擺響信德, 一落船就見到...
典解成日淨係見到兩條茂利o係樹賣飛o既???

引用:
原帖由 Garfield 於 2007-1-23 05:58 PM 發表

我做打雜架, 成日要行開行埋架嘛...

引用:
原帖由 alia 於 2007-1-23 18:11 發表

我做打雜架, 成日要行開行埋架嘛...
原來就係你搶左喎份工....

引用:
原帖由 Garfield 於 2007-1-23 06:28 PM 發表

原來就係你搶左喎份工....
你升左職仲好講......

引用:
原帖由 alia 於 2007-1-23 18:29 發表

你升左職仲好講......
至慘係升左做高級助理打雜呢!!

引用:
原帖由 Garfield 於 2007-1-23 05:58 PM 發表
其實 o個兩條茂利係保護幫主你既 FBI 黎架
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

咳咳

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-23 08:56 PM 發表
咳咳
臐 幫主...咳ing 果個咪茂利甲 FBI 囉
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。