推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] 上海日日玩 (每日更新)

引用:
原帖由 蒲鬼 於 2006-11-17 01:15 AM 發表
十一月十六日下下午之上 (要布偶走B絲濕)

滿懷希望等個 Agent 送女來,我俾佢o既要求係:

OL,皮膚白, 身材要極好

約六點半,六點十五分就響話到,唔錯!

入來一件自稱學生,不過 24 歲,黑,乾,瘦 ...
蒲兄,希望你下次會遇到更好的經驗吧,我都覺得呢個agent其實唔係成日都咁有貨,有時真係要睇彩數,估計他自己都要經常出入大小酒吧蒲點去採購入貨

所以盡早聯絡agent是必須的,不過我都正在嘗試認識別的agent,希望可以多點選擇,費事一個agent唔掂,搞到我成晚打飛機

相關搜索目錄: 採購
來我的房子淋糞吧!操你娘的死糞青!!

引用:
原帖由 shguy 於 2006-11-17 12:39 PM 發表

oh, pls don't say that..., sauna in shanghai changing so fast...
and these days i am not always in shanghai...
i always go to 同伈苑 these days..., 780 / 90min 水摩 w/invoice...
all gals ins ...
shguy,

Is this the one in Dong Zhu An Bang Road?  IF not, can u share the location?

- T

引用:
原帖由 markLee 於 2006-11-17 03:29 AM 發表

咁你個晚真係飲左好多啦!!個熱情 goodbye kiss係我俾小環, not 小環俾我架, 陰功!...嗚...嗚....嗚
係咩?我剩係見佢樹熊咁欖實你喎!

引用:
原帖由 Thor 於 2006-11-17 03:56 AM 發表

I'm quite tied up this week, if we can meet up, let's go out have a drink together.

Also for GB, asking whether the gal is 好玩 is very important.  They are not pretty, but their attitude can  ...
好丫,有你帶路就隱陣,如果今晚就可以同幾位大哥一齊去添!

我有問,其中一個女係媽咪推俾我架。

引用:
原帖由 shguy 於 2006-11-17 04:39 AM 發表

oh, pls don't say that..., sauna in shanghai changing so fast...
and these days i am not always in shanghai...
i always go to 同伈苑 these days..., 780 / 90min 水摩 w/invoice...
all gals ins ...
有冇採耳按腳呢?我最怕搞完就走場。

請問地址..

引用:
原帖由 Doer 於 2006-11-17 07:20 AM 發表

蒲兄,希望你下次會遇到更好的經驗吧,我都覺得呢個agent其實唔係成日都咁有貨,有時真係要睇彩數,估計他自己都要經常出入大小酒吧蒲點去採購入貨

所以盡早聯絡agent是必須的,不過我都正在嘗試認識別的a ...
不過呢個 agent 磪實人係好好o既。

我無咁多時間逐個試,希望大哥你好運。

相關搜索目錄: 採購

十一月十八日 (咦,乜個地下郁o既,地震?)

尋晚真係失禮,飲到差唔多要人抬出來,各位大哥原諒原諒。  尤其阻住 ilike709394 大哥洞房,而要送我番去,真係萬死不能贖其罪。

不過唔講呢個先,先講下午「中田」一役。

唔知係咪學 Mark 哥講我有桑拿運,我按摩同按腳兩個女都又靚又乖。

硬件同上賓差唔多,我做 $880 o個隻,連泰國浴。  
我到時係第一個,金魚缸十個女企哂響度俾我揀。

平均質數唔錯,十個裡面有一半我都想要。  揀左個大胸有笑容。出到來發覺年紀大少少,應該有三張,不過幾靚。

湖北人,我諗胸有 38D,全程笑臉,一路搞佢佢一路叫「好舒服」,抓哂床單咁,演技一流,因為我分唔到真假。

之後仲話過兩日請我食飯,睇下點。

跟住按腳,年輕,女靚有身材。

我第一次玩到按腳都飛埋 bra,仲 light kiss 添,真係正到無倫。

採耳唔夠時間做,不過見佢低胸旗袍, 「吱」哂出來咁,應該好玩得。其它都包到實嘛。

整體軟件硬件都 ok,唔係咁鬼遠可以去多幾次。

埋單 $1300。

請問中田的地址? 謝謝!
來我的房子淋糞吧!操你娘的死糞青!!

十一月十七日 (究竟尋晚隊左幾多支支華士?)

捧個媽咪場,去左 151 club,硬件同華都有得拼,除左有線咪真係幾煩。

我第一輪 Mark哥讓我揀先,我當然唔客氣揀左個最正o既,後來發覺個個大哥都睇中佢, mark 哥仲成晚啤住我地,搞到個女幾唔好意思,同我咀咀時話好多人望住,怕醜。  我覺得佢絕對唔輸俾李嘉欣, 165 cm 又夠高。

玩得,溫馨得,雖然係金魚。  

like709394 大哥要遲少少到,幫佢執左個老翻「胡杏兒」,態度一流,仲有前有後,初初大哥未到,佢齋坐無人理佢依然笑容滿面,絕對地專業。  過夜玩成點就等大哥自己講喇。

連續俾大鵬個女,媽咪,小媽咪,兩個 DJ 追殺幾 round,以為自己無事,點知企響身先發覺賴左野,真係唔好意思。  

回程我個女仲打兩個電話問候我,我覺得呢個場o既女同 DJ 都好有家教,其中一個 DJ 仲週圍搵人抱抱跳辣身舞, high 到咁,我相信個個都醉醉地,係我特別勁咁解。

媽咪完全地訓左覺,本來仲話同我地消夜,後來拍佢都唔醒,消鬼咩。

引用:
原帖由 Doer 於 2006-11-18 03:03 AM 發表
請問中田的地址? 謝謝!
虹橋,遵義路,仙霞路交界。

捧個媽咪場,去左 151 club,硬件同華都有得拼,除左有線咪真係幾煩

I stay in shanghai been 3 year, I love 桑拿 veary much, ktv is to 浪費錢, because some time can not find a nice ones. if any brother stay in shanghai, please leave a contact, we talk much more. THANK YOU VERY MUCH

引用:
原帖由 Thor 於 2006-11-17 05:41 PM 發表

shguy,

Is this the one in Dong Zhu An Bang Road?  IF not, can u share the location?

- T
no, pls go see my shanghai sauna post, i think the first post has the address...
i can't type chinese now..., sorry...

蒲鬼, no ear and leg service...

十一月十八日 日(仍然落狗屎,煩到死)

「香港城」係我在上海第一個去o既邪骨場,所以我每次去上海都要朝聖一下。

今日一丁友由一點坐到八點,做哂按摩,採耳,腳底,加訓左個晏覺,唔係夜晚真係撐唔住。

按摩又係東北妹,我覺得香港城質數每況愈下,所以我都唔太挑,呢個白白淨又大波就收貨。佢話自己有個小場,香港城附近,全套 $400,叫我得閒去幫襯下,又睇下點。

自己帶左小白兔,所以就半套變全套,條女幾自動, 佢話自己耐無做,到左三次,唔知真唔真。

採耳姐姐無乜笑容,我同佢無交流,所以可以略過唔提。

按腳妹一向係香港城強項,但自從去左智慧泉同中田之後,我覺得都唔係咁特出。  今次個姐姐唔知係咪扮野,話自己唔做起機,因為公司唔準,情願做完兩個鐘走左去。

睇來我可以放棄呢個「性地」。

埋單 $1720。

十一月十八日 晚 (濕唔凍)

再捧 151 場,話約八點半到,我準時,點知去到 ilike709394 大哥已經到左半粒鐘,仲執左兩件好野。

睇到我口水流,我都未坐低,佢又執多件,跟手又 out 左一個。  我都未反應到要唔要佢個「賣剩蔗」,就人影都無埋。  乜 d 效率高成咁。

一邊聽大哥講佢尋晚「俾女強」o既英雄事績,一邊叫媽咪同我帶番個過夜女等我試下俾人老強係乜野滋味。

睇兩轉就揀到,條女好好笑容,加上 deep V 大波,係佢喇!

原來係內蒙女,四個字o既名,非常外族色彩。
態度好,笑容又多,好在執個好野,唔係就搶大哥一個。

之後 Mark 哥到再睇多四五輪,每輪都有一兩件飲得杯落。

玩到一點唔夠,我就已經想帶佢番去學下大草原騎馬。

身材非常好,又淫,一入房就攬住我激咀。 原來佢以前學跳舞,仲即場全裸跳一場我睇,激到不得了,我當然醒目全程錄低留代他日回味。

唯一缺點係話有事,七點未到就話要走,唯有補一 Q放人。

睇左兩晚,我發覺 151 質數好得,可能我地個媽咪比較做到野,幾個正女都係一路跟住佢搵食。 加上好多女都可以出街,過夜就比較少,比起帝豪,華都好玩得多。

因為前一晚大家都醉哂,無乜點再飲,$1280埋單,上海來講算好經濟。

相關搜索目錄: 跳舞

address of 151

Dear Brother

where is address of 151? I want to try.

Many Thanks

睇見你地玩都開心..........

引用:
原帖由 bantuen 於 2006-11-19 10:33 AM 發表
睇見你地玩都開心..........
x2 !!

引用:
原帖由 david5605 於 2006-11-19 01:57 AM 發表
Dear Brother

where is address of 151? I want to try.

Many Thanks
建國西路和陝西南路交界

想請教各位大哥有沒有天上人間及金色殿堂的資料: 如相熟mami電話, 最低消費及其他小費(女女, dj, mami etc)

小弟工作長駐上海, 因為有個同事現在要返香港了, 希望在他臨離開前開個fairwell party, 見識見識(來了上海那麼久, 覺得總有些地方一定要去看看的.......哈哈)

如果天上人間或金色殿堂只選一間, 各位大哥有什麼建議, 那間比較好玩......謝謝

引用:
原帖由 ttboy 於 2006-11-19 13:29 發表
想請教各位大哥有沒有天上人間及金色殿堂的資料: 如相熟mami電話, 最低消費及其他小費(女女, dj, mami etc)

小弟工作長駐上海, 因為有個同事現在要返香港了, 希望在他臨離開前開個fairwell party, 見識見識(來 ...
唔使講,殿堂

Many Thanks to 蒲鬼

Dear Brother,

Many Thanks, after i try, i will report as soon as i can.

And also, I suggust brother go to sauna is 神田 and 吉源。
price for 神田 is RMB 550, 吉源 is RMB 760.

引用:
原帖由 david5605 於 2006-11-19 04:41 PM 發表
Dear Brother,

Many Thanks, after i try, i will report as soon as i can.

And also, I suggust brother go to sauna is 神田 and 吉源。
price for 神田 is RMB 550, 吉源 is RMB 760.
睇你地玩得咁開心, 搞到我都想上黎玩玩喎!
我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

引用:
原帖由 求其 於 2006-11-19 19:19 發表

我就懷念東莞同水圍多d,無論價錢同service..........

引用:
原帖由 求其 於 2006-11-19 07:19 PM 發表

其實在上海玩的大部份都會懷念東莞及三沙, 隨時價錢平一半, 服務高一班

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。