推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

有個洗腳妹要我做佢男朋友, 各位師兄點睇

引用:
原帖由 khadafy 於 2006-11-19 06:17 PM 發表
最緊要是你自己鐘唔鐘意先???
如果喜歡的話就去馬啦...
否則就是浪費時間喇!
唔喜歡都唔會成日同人出街抽水同kiss啦

引用:
原帖由 悶鬼 於 2006-12-7 11:27 PM 發表

唔喜歡都唔會成日同人出街抽水同kiss啦
佢應該唔鐘意人,因佢都未入

引用:
原帖由 diego 於 2006-12-7 11:32 PM 發表

佢應該唔鐘意人,因佢都未入
未入定未出 , 定未出入出入出入出入出入出入出入

我係車神

色字頭上一把刀..............
小心..........

Forget about her, go to Macau, treat yourself a few rounds of sauna and KTV.  then you know you have a whole world out there waiting for you... don't lose our focus here, we want to have as much fun as possible. why should we focus on one girl only when we actually have tons of options out there.

明天我約了她, 見到她後, 看看她的表現如何, 再作決定!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 chanchifai1234 於 2006-12-11 06:24 PM 發表
明天我約了她, 見到她後, 看看她的表現如何, 再作決定!!!!!!!!!!!
由愛故生憂,由愛故生怖;若離於愛者,無憂亦無怖
我係車神

引用:
原帖由 colorbhk 於 2006-12-11 07:35 PM 發表

由愛故生憂,由愛故生怖;若離於愛者,無憂亦無怖
嘩..師兄你講得都好禪吓

有花堪折直须折,莫待无花空者枝。。。

引用:
原帖由 diego 於 2006-12-12 02:10 PM 發表

嘩..師兄你講得都好禪吓
詳情請參閱神鵰俠侶
我係車神

大陸女子的確厲害, 一遇上了就給她迷住, 要脫身就十分困難!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 chanchifai1234 於 2006-12-13 01:07 AM 發表
大陸女子的確厲害, 一遇上了就給她迷住, 要脫身就十分困難!!!!!!!!!!
何必給自己藉口

引用:
原帖由 chanchifai1234 於 2006-12-13 01:07 AM 發表
正確, 但要你的配合. 因為係你自己要死, 佢只係推你一把
我係車神

一於熄機消失,再搵第二個春天。

洗腳妹要返鄉下, 暫時沒有新發展>>>>>>>>>>>>>>>

引用:
未必係大陸女子犀利, 可能係香港與大陸的cultyre唔同, 可以講好多港男未接觸過大陸妹, 就等於一個從未食過肉的還俗僧人第一次食牛肉的情況, 受唔住會覺得好難食, 受得住的話就覺得好好食的道理!
我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

thanks   
求其 (無腳的小鳥) 師兄

唔好ar...啊...

引用:
原帖由 chanchifai1234 於 2006-12-16 05:56 AM 發表
洗腳妹要返鄉下, 暫時沒有新發展>>>>>>>>>>>>>>>
各位師兄對條女下落無興趣,只對你既下場有興趣

引用:
原帖由 srw 於 2006-12-20 05:01 PM 發表

各位師兄對條女下落無興趣,只對你既下場有興趣
C兄果然有見地

引用:
原帖由 氣管炎 於 2006-12-20 05:37 PM 發表

C兄果然有見地
C兄佢對條女都冇興趣, 只是對條女下面有興趣  
我係車神

這個囡囡在鄉下也有辦法問我要錢.
她要求我替她的電話咭增值!
真有辦法!!!!!!!!!

上面既妹妹搵男友係假,搵長期客仔就真。撞著Chi-fai 1234呢種好男人仲更加得米。睇黎佢就快有運行!

引用:
原帖由 197822 於 2006-11-19 11:16 PM 發表
这就要看你了,你自己喜欢她吗?要是喜欢就不要管那么多了。
sp, u can say that again !!

欢场无真爱啊,打下友谊波米算咯

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。