推介:| 野戰 | 射擊 | 氣槍 | 電槍 | 軍服 | War Game | 爛車場 |

31 12
發新話題

請問呢度有冇bro.打war game架

請問呢度有冇bro.打war game架

如題

引用:
原帖由 Bravo 於 2006-8-14 16:11 發表
如題
我無

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2006-8-14 04:19 PM 發表

我無
多謝回覆

回復 #1 Bravo 的帖子

NO SIR!!!!

我都無

Sir, negative Sir!
窮到冇錢買EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x

引用:
原帖由 markLee 於 2006-8-14 05:07 PM 發表
NO SIR!!!!
太可惜啦~~

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-8-14 10:10 PM 發表
我都無
太可惜 x 2

引用:
原帖由 SIG 於 2006-8-14 11:54 PM 發表
Sir, negative Sir!
好可憐呀~~~

請問呢度有冇bro.玩氣槍(電)架

再問過

如題

引用:
原帖由 Bravo 於 2006-8-15 09:34 AM 發表
再問過

如題
有, 幾條野係深水步買左條MP5比大少玩....

引用:
原帖由 mnywong 於 2006-8-15 09:43 AM 發表

有, 幾條野係深水步買左條MP5比大少玩....
你個碌唔係用電架~~~

引用:
原帖由 Bravo 於 2006-8-15 10:42 AM 發表

你個碌唔係用電架~~~
你以為, 四粒2A啊, 都唔知幾堅啊, 前面重有對唔正既infra red tim 啊....

引用:
原帖由 mnywong 於 2006-8-15 10:43 AM 發表

你以為, 四粒2A啊, 都唔知幾堅啊, 前面重有對唔正既infra red tim 啊....
咁堅

好想買支玩下

MP5SD5
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Bravo 於 2006-8-15 04:02 PM 發表
好想買支玩下

MP5SD5
呢支好似貴dd....好似舊幾兩舊....

引用:
原帖由 mnywong 於 2006-8-15 04:20 PM 發表

呢支好似貴dd....好似舊幾兩舊....
聽講全新大陸版都over四,五舊

日本仔過千~~

回復 #1 Bravo 的帖子

我是!
使用G3A4(罐底力) + Wilsion Combat
想買G36, 但評論一般, 所以擱置
不打街場(理論上, 街場是犯法的, 只要有人覺得你們所持的玩具槍像真度極高而相信是真槍, 便可能觸犯非法持有槍械, 與及引起公眾恐慌罪).

其實我喜歡後置彈夾式的槍, 奈何氣槍界則乏善可陳.
Fa Ma, 改不到
AUG, 過重
L48, 手拉彈弓(要改造電動的都可以, 只保留個殼)

相關搜索目錄: 玩具 氣槍

我就打飛機多 D...打war game就只打過2次!

相關搜索目錄: War Game
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
若問前世因  今生受者是
若問後世果  今生作者是

莫道因果無人見  遠在兒孫近在身

引用:
原帖由 Cliffchaos 於 2006-8-15 11:15 PM 發表
我是!
使用G3A4(罐底力) + Wilsion Combat
想買G36, 但評論一般, 所以擱置
不打街場(理論上, 街場是犯法的, 只要有人覺得你們所持的玩具槍像真度極高而相信是真槍, 便可能觸犯非法持有槍械, 與及引起公眾恐慌罪 ...
師兄你好~~~~

幸會,幸會

有時間多點指教下小弟

相關搜索目錄: 玩具

引用:
原帖由 khadafy 於 2006-8-16 04:00 AM 發表
我就打飛機多 D...打war game就只打過2次!
搵人打果d~~~~

相關搜索目錄: War Game

mp5a5

mp5ras

引用:
原帖由 Bravo 於 2006-8-16 10:54 AM 發表
mp5a5
就係呢支啦, 原來叫MP5A5...

31 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。